Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Me My

Mężczyzna z którym sie spotykam...

Polecane posty

Gość Me My

spał z 10 kobietami. Kobieciarz? Ma 31 lat.

Gość Me My
Kurczę, fajny facet ale dla mnie to troche sporo. A 11 nie chcę być :D

10 kobiet i 31 lat to nie tak dużo... Wybacz mu przeszłość, ale jeśli naprawdę Ci to przeszkadza to poproś go o badania.

Gość Me My
Tylko jak to zrobić? Urażę go tą prośbą. Zaproponować wspólne badania?

Może źle to ujęłam. Chodziło mi o to, żeby nie myślała o przeszłości, bo ważniejsza jest teraźniejszość.

Jeśli boisz się, że możesz się zarazić to wspólne badania nie są złym rozwiązaniem. Wtedy będziecie kwita.

Gość Me My
pogadajmy o pierdoletach : nie chodzi o wybaczanie ale nie chciałabym byc kolejnym krótkim epizotem w jego zyciu. Najciekawsze jest to, że mówiąc z iloma kobietami spał - podkreślił, że duzo ich nie było z racji tego , że był wierny :D Dla mnie to chyba duzo :/

i co w zwiazku z tym? przeciez sie z nim nie rozstaniesz tylko z tego powodu wierny bo moze jak w zwiazkach byl to nie zdradzal-w tym sensie jako wolny mogl to robic kiedy mial ochote

Gość granatowe
jesli nie chcesz być krótkim epizodem - nie idź z nim do łózka. Widzę, że masz wobec niego juz plany na dłużej...

Po pierwsze - zakładając, że zaczął współżycie jak miał 21 lat (czyli dość późno) to miał jedną kobietę na rok. Dla Ciebie to dużo? Po drugie - w młodości na pewnop się onanizował. A jeszcze wcześniej sikał w majtki. Czy to też masz zamiar mu "wybaczać"? :P

Gość La bamba
Dla jednej osoby dużo to 5, dla innej to 15. Dla mnie już 5 partnerek/-rów to dużo, ale każdy ma swoje własne zasady lub ich nie ma. Ja na Twoim miejscu poprosiłabym o badania, ale i zastanowiła dlaczego miał tyle partnerek.. Czy prowadził luzackie życie bez zobowiązań, czy jest po przejściach itp.

Gość Me My
Oczywiście, ze sie z nim nie rozstane z tego powodu bo to fantastyczny facet. Tylko nie chcę być kolejną, którą za jakis czas sie znudzi. Wiem, że nie powinnam tak zakładać ale tak czuję :/

Gość Me My
granatowe , chodziło mi o przespanie się ze mną i porzucenie

"Tylko nie chcę być kolejną, którą za jakis czas sie znudzi" - przynajmniej wiesz czego chcesz. Rób tak, żeby się nie znudził. I nie pogrążaj w domysłach dlaczego było 10 a nie 4, 17 czy 2. Bo będziesz go tym wkurwiać :)

oj kobieto..... nie masz 18 lat zeby sie martwic o to ze ktos Cie zalicz i zostawi nie jestescie nastolatkami-ani Ty ani on

Gość Me My
Tamari - no cóz ja poradzę? To zle, że nie chcę cierpieć? Bo jak sie anagazuję to na maxa.

Gość moim zdaniem w tym wieku
to nie dużo może teraz szuka stałego związku?

troche wiecej zaufania:) obserwuj go, glupia nie jestes, prawda?:) nie omami Cie niczym zebys zrobila cos czego bedziesz zalowac watpie zeby facet w jego wieku bawil sie w zaliczanie powodzenia:)

Gość Me My
Tamari - :) Dzieki