Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolewnasnieszka

mojego brata dziewczyna zarabia 800zl

Polecane posty

Gość krolewnasnieszka

w marcu rodzi i nic nie bedzie juz zarabiac ani pracowac ani nawet macierzynskiego nie dostanie bo za krotko pracuje ,maja brac slub oczyiwscie ona go przymusila do tego on mi caly czas potajemnie pisze ze co ma zrobic ale on nie chce znia slubu wczoraj byli wybierac obraczki -moj brat wybral za 1000zl a ona ze hcyba go pogielo i chciala za 1700zl bo tamte zbyt proste i za tanie...dodam ze moj brat pracuje dopiero od miesiaca wiec wykladali moje rodzice .....ale chamowka nie najgorsze sa takie baby ktore z biedy pochodza a maja wymagania jak krolweny

Gość walentinna
Nie - najgorsi sa tacy ocipiali faceci, którzy nie chą, a robią. Jakby twój brat miał jaja, to by powiedział - dziecko jest moje, będę płacił alimenty, ale z tobą byc nie chcę. Ale jak on sie "pod przymusem" oświadcza, pod przymusem żeni, to sam jest sobie winny

A jak długo są ze sobą? Według mnie, jeżeli jest wpadka, a para jest z sobą krótko, nie znają się za dobrze, czy któraś ze stron nie jest pewna ślubu, to powinni wstrzymać się z tym, pomieszkać ze sobą, sprawdzić jak im ze sobą i wtedy, po urodzeniu dziecka wziąć ślub.

Gość autorkaaaheP
ja zarabiam 7 tys podstawy jako kierownik regionalny firmy komputerowej:)

Gość KasiaRowek
Ale ty kurwa jesteś tępa, skończyłaś chociaż trzy klasy podstawówki? Bo już wtedy uczy się jak składać poprawnie zdania. Ty masz wyraźny z tym problem. Odnosze wrażenie, że będziesz miała podobną historię życiową jak brat i jego kochana przyszła żona.

Gość krolewnasnieszka
Ja zarabiam 10 000/mies, jestem księgową w dużej firmie i ja moge sobie wybrac obrączki nawet za 100 000 :)

Gość autoraheP
sa ze chyba potorej roku ,dziecko -wpadka ,mieszkac maja ze soba odpiero jak dziecko sie urodzi... bo predzej nie ma mozliwosci

Gość autorakhep
anouk86 tamto to byl podszyw zarabiam 7;) a obraczki tez bym kupila jak najtansze bo nie jestem snobem

Gość uaaauuuaaa
z doświadczenia wiem, że obrączki NIE SĄ NA CAŁE ZYCIE!!!!