Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam allegro

do mam kupujacych ubrania na allegro

Polecane posty

Gość bukaa
Jest prosty sposób na sprawdzenie (choc nie 100%). Zobacz, ile sprzedająca ma komantarzy i z jakiego okresu. Jeżeli jest już długo na allegro i sprzedała niewiele rzeczy, to nie handluje "zawodowo" tylko faktycznie sprzedaje ubranka po swoim dziecku. Po drugie - zobacz, ile obecnie sprzedaje rzeczy i co. Jeżeli w jej ofercie są ubrania dla dzieci w bardzo różnym wieku, to faktycznie są to rzeczy z lumeksów.

ja zawsze szukam okazji bo jak mam płacić tyle co w sklepie to po co dodatkowo za wysyłkę??? Na lato np kupiłam trzylatkowi 6 koszulek z Wójcika, wyglądają jak nowe, zapłaciłam 15 zł!!!!!!! Warto poszukać okazji lub licytowac tuż przed zakończeniem aukcji, ja np licytuję w nocy.

do "nglka nie zrozumiałaś"Wiesz, może i tak ale ja sama np trzymam mojej Niny ciuszki na strychu, czekają na następne dziecko, które pojawi się.. nie wiadomo kiedy. i jeśli to będzie chłopiec, to nie mniej jak 60-70% ciuchów pójdzie na sprzedaż, bo są dziewczęce. A ciuchów kupiłam jej zdecydowanie więcej niż zdołała ubrać. Nie zawsze to, co z kolekcji sprzed kilku lat - pochodzi z lumpów.

Gość dość drogi
i mało praktyczny zestaw jak na ta pore roku! ciuszki wyglądają na zadbane ale to tylko fotki!