Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Dagmara

Facet bez prawa jazdy nie ma szans na fajną kobietę

Polecane posty

Gość Pani Dagmara

Każda go będzie uznawać za nieudacznika

Gość www.tnij.org/robert2009
facet z wypasioną bryką i tak będzie stał w korku w centrum Warszawy

na dzien dzisiejszy to za rowno kobiety jak i mezczyzni wszyscy powinni miec prawko - oczywiscie nie pisze o osobach w slusznym wieku

taki temat pojawia sie przynajmniej 2 razy na dzien na kafeteri Albo zakłada go jakis prawiczek , który swój los ofermy chce zgonic na brak prawa jazdy , albo zakłada go koleś który akurat wykupił sobie 15 miutowy limit w swojej osiedlowej kafejce internetowej i myśli że stworzył świetny podszyw używając damskiego imienia :P

Gość jasioooo
Takie durne tematy bywaly już na kafe ;)

"na dzien dzisiejszy to za rowno kobiety jak i mezczyzni wszyscy powinni miec prawko - oczywiscie nie pisze o osobach w slusznym wieku" Na dzień dzisiejszy przynajmniej połowa ludzi mających już prawko powinno je dobrowolnie lub pod przymusem oddać, bo tacy z nich kierowcy, jak z koziej dupy trąbka.

Na dzień dzisiejszy przynajmniej połowa ludzi mających już prawko powinno je dobrowolnie lub pod przymusem oddać, bo tacy z nich kierowcy , jak z koziej d**y trąbka." dokładnie :) Popieram w całej rozciągłości !!!

Gość taka jest wlasnie prawda
prawie kazda patrzy na prawko

Nogogłaszczka Popieram... prawa jazdy nie powinno się mieć tylko można. Niektórzy(niestety-dotyczy to zwłaszcza kobiet) pchają się za kierownice i stwarzając tym samym zagrożenie dla siebie i innych. Mój mąż nie ma prawka-po prostu,nie lubi jeździć,ma problemy z podzielnością uwagi...Dobrze że zna się na mechanice.Ja natomiast nadrabiam-mam B i jestem w trakcie D. A na tym się nie skończy.

Gość lolikoli
głupoty piszecie,mój mąż nie ma prawka,za to ja mam ,a on jest boski w łóżku i potrafi wszystko załatwić,na wszystkim się zna

Gość moze i boski w lozku
ale pewnie meski zbyt nie jest na codzien. wiekszosc prawiczkow na tym forum nie ma prawka, wiec widac, ze wystepuja zwiazane z tym korelacje

Gość lolikoli
gówno wiesz,jest bardzo męski.Jego przyjaciel zginął w wypadku jak odebrał prawko....on ma uraz i tyle

prawa jazdy nie powinno się mieć tylko można. Niektórzy(niestety-dotyczy to zwłaszcza kobiet) " chyba znacznie większym zagrożeniem są bogate dzieciaki które tatuś wysyła na prawko , by pozniej dawać im na sobotnie imprezy własne fury z 389 KM pod maską :( zazwyczaj śa to rozpieszczeni i bez grama wyobrazni młodzi chłopcy ,którzy jesli jada sami te 190 km/h to pół biedy , gorzej jesli samochód zapakowany jest w komplecie ..

Gość moze i boski w lozku
w takim razie mozna zrozumiec ten uraz, ale jak widac wiekszosc kobiet patrzy na prawko, a wiekszosc (nie wszyscy!) przystojnych facetow z duzym powodzeniem, dobra praca i takimi rzeczami prawko ma

Gość do Regres
popieram cie. czytam cie tu od pewnego czasu i madrym facetem sie wydajesz, nawet tym prawiczkom madrze radzisz, ale oni cie nie chca sluchac i brac sie za siebie :(

"wiekszosc kobiet patrzy na prawko" Ja bym to zdanie nieco zmodyfikowała, żeby stało się bardziej prawdziwe. Mianowicie brzmieć ono powinno: wiekszosc pustych kobiet patrzy na prawko

Gość Ekstremalny Jacek
No cóż, nie zgodzę się z tematem, ale bez prawa jazdy, sporo frajdy go w życiu ominie, np: http://Quad-Premium.notlong.com nigdy nie poszaleje na quadzie w trudnym terenie. A adrenalina która się wydziela w takich chwilach naprawdę robi z faceta faceta. Dzięki takim odskokom od rzeczywistości faceci sporo własnych problemów rozwiązują, co się przekłada na pewno na wszystkie płaszczyzny życia, na tą łóżkową na pewno! ;)

Gość edfedfd
co wy tak z tymo prawikami zobczency ja mam 26 lat jestem prawie prawiczkeim i jeszcze dlugo nim bede i jest bardzo ok

Gość prawko warto mieć
Piszecie jakby prawko to by było nie wiadomo co - willa z ogrodem, bo na to patrzy kobieta. A owszem i patrzy, ale czy prawko to jakieś "widzi mi się" ? Jeżeli kobieta sama jest zmotoryzowana to trochę trudno jej pojąć, że facet nie jest, że go nie ciągnie do tego. Każdy normalny facet w wieku 18 czy nawet 17 lat myśli już o prawo jazdy. A co jeśli oboje mąż i żona nie mają - zdawać się na łaskę ludzi w nagłych wypadkach? Jeszcze w większym mieście, gdzie jest dobra komunikacja, ale w mniejszych, na wioskach. Nie wyobrażam sobie. Poza tym prawo jazdy to jeden z atutów w pracy. Ja na głupim stażu musiałam jeździć służbowym samochodem - a nie mam nic wspólnego z handlówką czy zawodem kierowcy. I uwierzcie, pracodawca dziwnie patrzy, gdy ktoś nie ma prawa jazdy ! Prawo jazdy to żaden luksus tylko norma w tych czasach !!!

Gość qweqdewqe
z tym prawkiem to tez niedo konca tak nie tyle szans na babke co an prace bardziej

nawet tym prawiczkom madrze radzisz, ale oni cie nie chca sluchac i brac sie za siebie " bo 95 % prawiczków z kafe to niereformowalni młokosi którzy swoją ciapowatość i strach przed kobietami zrzucają na barki prawictwa :) Zresztą tutaj na forum być prawiczkiem to w pewnym rodzaju być :classic_cool: cool , z tym ze zamykając kompa , te cool zamienia sie w wielkie buuuuuu :P i tak w kółko .... niektórzy tutaj doszli juz nawet do 35 -piątki i nadal pytają czy maja szansę u kobiet nie posiadając prawka ;) to dopiero perwersja ;)

Gość to badz nim do smierci

Gość hahahehe
jak ktos nie ma jaj to po zdaniu prawka tez ich nie bedzie mial i na odwrot. co za prymitywne poglady...

"Każdy normalny facet w wieku 18 czy nawet 17 lat myśli już o prawo jazdy." No. Możei racja. Tylko niektórzy myślą, że mają je w dupie :D

Nie tylko facet, bo kobieta też powinna mieć prawko! " Kobieta bez prawa jazdy to jak kula u nogi" tekst pewnej bliskiej mi osoby, może trochę drastyczny, ale coś w tym prawdy jest...

Gość prawko warto mieć
Oczywiście, że kobieta również. Nie chciałabym czuć się od kogoś zależna, po prostu wsiadam i jadę, no chyba, że ktoś rzeczywiście ma straszne lęki, ale wtedy może warto odwiedzić psychologa. Pomijam poważne problemy ze zdrowiem/wzrokiem.