Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roobaczek86

Beta hcg - proszę o porade!

Polecane posty

Odebrałam właśnie wynik bety i wyszedł 0,100 czyli wielkie NIC! Tak się tylko zastanawiam czy nie za wcześnie go zrobiłam. Byłam wczoraj a to był mój 30dc a cykle mam zwykle 31-32 dniowe czyli zrobiłam 2-3 dni przed terminem @. Jetsem załamana, już straciłam resztki nadzieji. A Wy kiedy robiłyście bete? Wydaje mi się że gdybym była w ciąży to już by coś wyszło...?

Gość listopad ówka
w mówiłam co by nie robić! Ja tak samo za wcześnie poszłam i guzik wiem a okresu nie ma. Znalazłam na innych forach wypowiedzi dziewczyn które za wcześnie zrobiły i nie wyszło a w ciąży były.

Przy cyklach 30 dniowych zrobiłam w 36 dniu cykl;u i wyszła 80 więc pewnie dzień wcześniej by wcale nie wyszła...

Gość wszystko zależy od tego
kiedy miałaś owulację, bo betę należy robić najwcześniej 10 dni po owulacji

Gość DO MaMani
Ael wszystko zależy od norm laboratorium. Ja robiłam w bardzo popularnym DIAGNOSTYKA w 37 dc i 20 dni po owulacji i wynik miałam 3311mlU/ml

Znalazłam u siebie też te laboratorium DIAGNOSTYKA, może jutro rano się wybiore. A ile czekałyście na wynik?

Zależy gdzie bo jak robiłam w szpitalu to 3 godziny a jak w przychodni to na 2 dzień.

aha czyli nawet jak bym jutro poszła to byłby pewnie dopiero w poniedziałek. najlepiej będzie jak poczekam i jeśli @ nie przyjdzie do niedzieli (a w sobote powinna być najpóźniej) to w poniedziałek rano pójde na to badanie do DIAGNOSTYKI.

Gość nata651
ja do jutra dostane chyba załamania nerwowego, bo jutro mam wizyte u gina Zaczne od początku 4.10 ostatnia @ 28.10 test 2kreski i wizyta u gina torbiel na jajniku 4x5 cm bhcg 414 po dwóch dniach 546 a 2.11 dostaje krwawienia i ból niesamowity wizyta u gin diagnoza poronienie samoistne (nawet za bardzo się nie prejełam ) wizyta po zakończeniu krwawienia żeby sprawdzić czy macica oczyściła się. 17.11 test ciążowy 2 kreski a bhcg 1580 i mam pewne przepuszczenia ciąża pozamaciczna i strasznie się boję

Gość żeby tylko nie zaśniad gronias
ty