Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudłaty Zbigniew

Mam 36 lat i nigdy nie całowałem sie z dziewczyna

Polecane posty

Lubię pogadać sobie z facetami, bo oni ,co tu gadać ,nie są skomplikowani. A owszem przybyłam niedawno.

Nieskomplikowani, bo mówicie zawsze wprost, nie zazdrościcie byle czego.

Co Ty gadasz, jak większość z Was przekroczyła dawno 20.A ilu się nie przyznało wcale?

No no następny temat z serii mam x lat i nigdy...buehuehehe ciekawe co będzie następne..mam 60 lat? :D

No właśnie ja. Ale większość z Was jest prawdę mówiąc nie do ruszenia. Przykład to choćby dzień wczorajszy, gdy pochowaliście się w porze dobranocki.

Przykład to choćby dzień wczorajszy, gdy pochowaliście się w porze dobranocki. ja dobranocekk juz dawno nie ogladam jak jzu to pokemony albo stare kreskowki z fox kids lub cartoon network:classic_cool:

"ja się nie schowałem", a i owszem wychyliłeś się, kiedy zniknęłam z pola widzenia. Ale dziś może będziesz dzielny.

jak nie całowałeś się będąc w takim wieku to i nie będziesz już całował się:P no chyba że jakaś zrobi to z dobroci serca

22letni, ja będę wytrwała , a przyznajesz, że jednak łowczynie Was straszą, czyli co boicie się ....kurka wodna..Hę

choleras zle przeczytaslem a te okazy ktore interesuja sie prawikami to mozna podzielic na: -desperatki -oazówki - fetyszystki -psychpoatki -lesby, ktore szukaja frajera do prowizorki -kaleki -ciekawskie ale te tylko dla zabawy itd itp jednym slowem nikt normalny:O

Słodki Piotrusiu, nie oglądasz dobranocek, a jednak kreskówki.

Słodki Piotrusiu uważasz, że jestem nienormalna... W takim razie bardzo mi przykro. Już ronię nawet łzę.

Słodki Piotrusiu, nie oglądasz dobranocek, a jednak kreskówki. dobranocki bym ogladal jakby cos konkretnego lecialo i na pewno to lepsza rozrywka od sluychania gderania jakiejs paniusi:O🖐️

Oj prawiczku, prawiczku, Ty myślisz, że ja Waszych głów potrzebuję?