Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudłaty Zbigniew

Mam 36 lat i nigdy nie całowałem sie z dziewczyna

Polecane posty

Słodki Piotrusiu, czyżby ineligencja Cię zawiodła? Wszak zacytowałam fragment kabaretu "Mariolka Crayzolka" -"Dziewczyny, co ja mogę, tym brzydkim dziewczynom to ja mogę tylko wspólczuć" Owszem staram się być zabawna, ale nie chamska. Zresztą to Ty mnie atakujesz.

Gość ja mam 30 lat
i nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość poko foto

Gość cześć jestem prawiczek i też
durny kretyński obsikany krowim moczem podszywaczu w tyłku to ja trzymam bidon a czasem sobie koorwa chiński skuter do połowy wepchnę debilu

No widzisz Piotrusiu jednak potrzebujecie kobitki na forum, żeby poznać skomplikowaną psychkę kobiet

Oj, BNB wreszcie i Ty się trafiłeś, wszak bez Ciebie nie istniałby ten topik, królu prawików

cześć jestem prawiczek i też jestem z tego dumny myślisz, że ktoś w to uwierzy ? bnb- mam nadzieje, że wkrótce porzuce kafe i będe kompensować braki dziewczyn innymi zajęciami nie chce w wieku 30 lat zakladać topiki w stylu " mam 30 lat i jestem prawiczkiem. czy mam jeszcze czas ? "

No dobra pospieszyłam się z tym stwierdzeniem.Jednak dzielnie trwacie

"wszak bez Ciebie nie istniałby ten topik, królu prawików" :O 🖐️ " będe kompensować braki dziewczyn innymi zajęciami" zgodnie z bodajże rysunkiem Mleczki: W zawodzie wikinga najbardziej cenię sobie gwałcenie??? zaiste chociaż podobno znajdując twórcze ującie dla popędu seksualnego można do czegośdojść :P

Oj chłopcy tak cudnie ze sobą ćwierkacie, że dziś już nie będę Wam przeszkadzać.

Tak się wszyscy skupiają na tym, czy prawiczek czy dziewica, i prawie zawsze jest to jakiś problem gdy ktoś jest dziewicą/prawiczkiem. Wszystkim seks w głowie:D Autorze topiku: nie martw się, kiedyś przyjdzie i na Ciebie czas 🖐️

Oj nie ma czym się martwić.. Jak facet ma problem, to czas to zmienić. Wyjść do ludzi, zawierać nowe znajomości i odświeżać stare. Wtedy jest szansa na zmianę sytuacji. I tyle w temacie. Nie ma sensu użalać się nad sobą..