Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudłaty Zbigniew

Mam 36 lat i nigdy nie całowałem sie z dziewczyna

Polecane posty

Słodki Piotrusiu uważasz, że jestem nienormalna... W takim razie bardzo mi przykro. Już ronię nawet łzę. chodzilo mi bardziej o realne zycie, kafe rzadzi sie swoimi prawami🖐️

Słodki Piotrusiu musisz być taki niemiły? Czyżbyś czuł się zagrożony, że np. możesz opuścić grono zacnych prawików? Bez obaw.

22letni jednak tkwi w Tobie zalążek prawdziwego mężczyzny; kwiat bardzo ładny i w kolorze niebieskim, czyli nadzieja.?

jaka obrazalska:o a jak bedzie okazja to moze kiedys przestane zyc w celibacie:P ale nie moja wina ze same feministki dookola, poki co mam na to wyyebane:classic_cool:🖐️

A niebieski co?...może mi się coś pomyliło, to jednak z tego stresu....

Słodki Piotrusiu "Póki co mam w...co, czym, o czym.Nie mam pojęcia o co Ci chodziło. Możesz sprecyzować?

22letni, no nie...Masz mnie za 30 letniego prawika?PRAWIKA? No nie...

Słodki Piotrusiu, nie bądż niegrzeczny, wszak Twoja wypowiedź nie była na poziomie. Pierwszy lepszy pasztet? Człowieku, nie chcę się chwalić , ale jestem wysoką, szczupłą kokietką.

Gość cześć jestem prawiczek i też
mam 22 lata :classic_cool:

Słodki Piotrusiu, nie bądż niegrzeczny, wszak Twoja wypowiedź nie była na poziomie. Pierwszy lepszy pasztet? Człowieku, nie chcę się chwalić , ale jestem wysoką, szczupłą kokietką. kobieto ale nie badz taka egoistka,swiat nie obraca sie wokol twojej jedrnej dupci;) tak na marginesie to ja jestem niskim prawikiem, ktory musi latac z dowodem nawet jak sie nie ogoli[ach ta moja skromnosc:P)

22letni i znowu tchórzysz, bo kolega poczuł się niedopieszczony i namawia Cię na prawików?Nieładnie.

a ja mam jeszcze play station i chiński skuter

Słodki Piotrusiu, no i w takim razie co ja mogę zrobić; jedynie Ci współczuć.Hm...

koorwa mam chiński skuter!!!

22letni aktu odwagi? To Ty jesteś facet. W każdym razie mimo niepokoju winiwneś trwać.

Gość łowca prawików
Cześć, jestem Wojtuś. Poklikamy ? ;)

Gość znawca psychiki prawiczkow
Nie ma 30 letnich prawiczków.To niemozliwe.Oni ewoluują zgodnie z teorią Darwina i zostają gatunkiem nowym.Stają się koniobijcami.I biada temu kto napotka ich na swej drodze i rozdrażni.Ich potężne łapska (lewa lub prawa -zależy od aktywności) może z łatwością rozłupać orzech kokosowy na miękkim podłożu.Co dopiero mówić o czaszce.Jak uniknąć kontaktu z rozzłoszczonym koniobijcą?Należy:nie wchodzić bez uprzedzenia do jego pokoju,nie wchodzić nagle do wc,unikać wyjść do piwnicy gdy przebywa tam koniobijca, i zasada uniwersalna-nie zaskakiwać przebywającego samotnie koniobijcy w żadnej sytuacji

Dodam że w swojej skapcaniałej odbytnicy muszę trzymać półmetrowego kabaczka coby mi się nie popuściło :(