Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdadadaaaaa

Pulsowanie penisa

Polecane posty

Gość asdadadaaaaa

joł! czy penis powinien pulsowac podczas stosunku tylko przed wytryskiem? czy jak np dochodzicie do granicy i sie zatrzymujecie tez wam pulsuje? Mi sie zdaje ze jak moj facet nie skontroluje sie i w oplowie dotrze zbyt blisko i przetsaje sie ruszac a k** mu pulsuje to pozniej flaczeje na koncowce..

Gość asdadadaaaaa
no pomozcie panowie

Gość odrób lepiej lekcje
nic nie pulsuje,wali sę szybciutko i do kumpli na piwko i meczyk

Owszem, w penisie można czuć pulsowanie. To puls serca. Czuć go ponieważ erekcja penisa zasilana jest krwią tętniczą.

Gość asdadadaaaaa
dobra ale czy on pulsuje tylko przed wytryskiem czy wczesniej tez? pozniej moj men po takich pulsach flaczeje po prostu mimo ze nie czuł orgazmu... i na flaku dochodzi tak koncowo..

Może pulsować cały czas ale to bez znaczenia. Mężczyzna nie powinien z tego powodu tracić erekcji dopóki nie dojdzie do wytrysku. Jeżeli traci, tzn. że cierpi na zaburzenia erekcji.

Gość a to nummer
mojemu kumplowi wpierw pulsowal a potem odlecial ,, ale mu przyszyli

Gość asdadadaaaaa
Aale on nie pulsuje caly czas.. Chodzi o to: kochamy sie kochamy i w zwiazku z tym ze ja jestem dosyc ruchliwa itd, to czasami on dochodzi do takiego punktu w ktorym jak sie nie zatrzyma i nie przestanie ruszac to eksploduje, wiec wtedy przetsaje sie ruszac i ja czuje takie giga wielkie pulsowanie. po chwili przechodzi i bawimy sie dalej, ale po jakis 10min on zaczyna flaczec, i juz dochodzi tak na flaku, nie jest to zawsze, tylko czasami, ale tez na tyle czesto zeby sie tym zajac. Probuje zlokalizowac przyczynę dlaczego on najlpierw jest mega sztywny a po zalozmy 10 min zabawy flaczeje mimo duzej rozkoszy. Mozesz mi pomoc?

Gość asdadadaaaaa
plisss anyone?

Gość spec-jalista
Wydaje mi się, że twój "facet" to tzw. shemale, czyli kobieta z dorobioną imitacją penisa w tym przypadku zasilaną bateryjnie zatem kiedy bateryjka się kończy to silniczek krokowy odpowiadający za pulsowanie kończy swój bieg i pompka akwariowa odpowiedzialna za wytrysk szybko załącza swą funkcję, póki bateria nie padła proponuję zmienić zwykłe baterie alkaliczne na ogniwa litowe i problem zniknie

Wszystko jasne. To pulsowanie, to jego orgazm. On dochodzi ale nie chce się spuścić abyś nie uznala stosunku za zbyt krótkiego, więc przestaje się ruszać i zaciska mięśnie. Dzięki temu unika wytrysku, ale dochodzi do skurczów orgazmu. Po orgaźmie facet traci erekcję i dlatego on później spuszcza się w tobie gdy już jego penis jest częściowo sflaczały.

Gość asdadadaaaaa
ale pomocny jestes. to jest problem dla mnie a on nie pojdzie do lekarza..

Gość asdadadaaaaa
Dziekuje!!! czyli po prostu nie moze dochodzic do granicy? Pozniej tez ma orgazm... i to znaczy ze 2 ma?

Tak. Powiedz mu żeby jeżeli ma zamiar przerwać ruchy, to żeby nie dochodził do samej granicy. Lub też żeby nie przerywał i od razu swobodnie się spuścił. Tak. Ma dwa orgazmy. Z tym że jego erekcja po pierwszym (tym bez wytrysku) zaczyna już słabnąć. Dlatego przy drugim orgaźmie, gdyż już pozwala sobie na wytrysk, jego penis jest częściowo sflaczały.

Gość asdadadaaaaa
nie wiedzialam ze mozna to rozdzielic...

Gość asdadadaaaaa
ok czyli po prostu musi sie nauczyc lepiej kontrolowac to tak?

Gość ło mój boze
ni ma to jak kafeteryjni radcy :P ;)

Najlepiej jeżeli nie będzie przestawał się ruszać i już przy pierwszym orgaźmie pozwoli sobie na wytrysk. Tak będzie dla niego lepiej.

Najlepiej jeżeli nie będzie przestawał się ruszać i już przy pierwszym orgaźmie pozwoli sobie na wytrysk. Tak będzie dla niego lepiej.

Gość my god
Flaczeje bo sie powstrzymal przed strzalem, czyli ma taki pol wytrysk, bo go przerywa jak sie tylko zaczyna i dlatego flaczeje mimo iz nie zrosil ci cipki.

Gość studmed
@asdadadaaaaa: Jeżeli faktycznie dojdzie "za blisko" to dochodzi do wyzwolenia impulsacji na mięśnie kulszowo-jamiste i opuszkowo-gąbczasty (głównie na ten) oraz mięśniówke cewki moczowej których skurcze orgazmiczne powodują wyrzut nasienia czyli ejekulacje. W momencie gdy zaciska mięsnie Kegla to oszukuje na pewien sposób swój organizm gdyż uniemożliwia wypływ nasienia, jednak układ nerwowy stymuluje aparat odpowiedzialny za ejekulacje. Występuje to jedynie w czasie orgazmu, dlatego skurcze tych mięśni odczuwasz głównie wtedy.

Ty sluchaj bo ja mialam cos podobnego wczoraj! tylko pytanie czy mozna zajsc w ciaze przez takie cos? penis pulsowal przez kilka sekund i wiem ze sie powstrzymywal, ale nie mial wytrysku.Ale roznica jest taka ze on mial nom stop sztywnego i mowil ze nia mial orgazmu bo nic nie czul tylko powstrzymywal sie przez wytryskiem po przez skurcze tych miesniow To znaczy ze przez takie cos nie moze dojsc do zaplodnienia czy nie?

Gość xcvkmlmvxkf
zdaje mi sie ze cos tam moze wyciec;/ nie wiem wiesz. ja bym sie bala

W sensie rozmawialam z kolezanka to jej chlopak ciagle tak ma;/ Nie wiem ale jak zeszlam z niego nom stop byl sztywny zero sflaczalosci,no i on nic nie czul zeby cos mial czy to moze ze sie bawilem i za bardzo go nasmarowalam tam oliwka? Co byscie zrobili na moim miejscu bo juz jeden dzien minol,nie chce by pierwszy raz sie tak skonczyl....

Ja na Twoim miejscu wróciłabym na temat, który sama założyłaś i odpowiedziałabym na moje pytanie 🖐️

Gość Czesiek

A mnie stara musi drapać po jondrach żybym jom sokiem polał