Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nieziemsko wsciekla

znalazlam na kompie meza fotki krocza jego ex!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

właśnie odcięłam mu kutasa za to ze byl w tej cipie i rzuciłam na pożarcie psu

Gość ftugyhjio
Nie obwinjaj sie .. nic zlego nie zrobilas, przypadkiem na to trafilas, a on jest glupolem, ze zostawia takie meijsca, i to jescze tak na wierzchu, powinno jemu byc wstyd, ze pozwolil na to bys je zobaczyla. Mogls jednak inaczej to rozegrac, ale nie martw sie . On na Twoim miejscu napewno by sie dobrze z tym nie czul... Nie odzywaj sie juz do niego na ten temat, a jak on zacznie to powedz, ze nie chce Ci sie gadac, ze uwazalas go za rasadnego faceta, i powinen wiedziec co sie robi z takimi rzeczami ... Wiem to ciezkie , ale nie ma sensu , czuj uraze, pokarz mu ja, ale nie wchocdz w wieksze dyskusje ... Odwroc sie na piecie, po pewnym czasie sam przyjdzie przeprosic.

Gość lol. pewnie marszczy freda
ja bym mu kootasa i pół doopy odjepała :P

Gość vguihi
w ostaecznosci powiedz mu, zeby sobie odwrocil sytuacje , i spytaj jego jakby sie czul :) zapewne sie zatka :) Albo znajdz zdjecia w necie heehe jakis chlopcow perzystojnych, moze nie koneicznie kutasow i dupy, ale wiesz taqkiego bez koszuli itp :) wwal sobnie na pulpit, i na tapete w telefonie :) A nad luzkiem powies sobie sliczngeo chlopaka :) haha napewno go to wkurwi

zobaczyl tapete- to zdjecie i patrzyl na mnie takim spojrzeniem proszacym o litosc, ale powiedzialam mu ze nie mam ochoty z nim dyskutowac...

Gość niby nic a wkurzyło by każdego

Gość guyhpk
aha;/ i co nie rozmawiacie ze soba ?? przepraszal albo cos, czy siedzi skulony w milczeniu ?

Gość hijppokok
to ty to zdjeic na tapete wrzucilas hehhe dobra jestes

Gość karlunia jestem niby
nie dziwie ci sie! tez bym sie wsciekla! nie jestem zazdrosna o chlopaka ale jesli chodzi o jego ex to strasznie ! gdybym zobaczyla taka fote mialabym pretensje ze trzyma takie cos , bo po co mu to?

Gość karoolciaq
nie dziwie Ci sie! ja bym chyba go zabila! Jak moj mial w komputerze zdjecia swojej eks to je po prostu skasowalam i chyba wogole nie byly dla niego wazne bo nawet raz nie zapytal co sie z tymi zdjeciami stalo ;-)

Gość dna
wykasuje je i nawed mu nie przypominaj i to szybko!!ale noc masz z głowy

Gość Siostra Magdalena
powiem Ci że otrzymałaś dwie złote rady :D Wstaw to na naszą klasę :D albo Pozapisuj mu zdjęcia jakiś fiutów ;D

ach faceci to samce....!!! zawsze beda ciągnąć do cudzych cipek jak im się znudzą swoich cizi... :D :D :D

Gość ale tu głupie baby siedzą

Gość po prostu Mietek
Popełnij autorko samobójstwo i nie dręcz ludzi swoimi durnymi problemami :O

kliknij prawym przyciskiem myszy na fotce -> właściwości i tam masz kiedy zostało "utworzone" itd.

Gość jkl3345678
w ostatnim topiku bylas wsciekla ze pojechal na delegacje a okazalo sie ze spotyka sie z kolezanka z pracy,mialas sie rozwodzic :D.terwa gole cycki w necie!!!!!!!!!!!!!!wniosek ty masz shiza kobieto-lecz sie lub przestan bajki pisac