Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczna32wawa

pilnie potrzebuje słowa piosenki

Polecane posty

Gość romantyczna32wawa

czy zna ktoś na tyle angielski żeby mógł mi przetłumaczyć te słowa: It's coming on Christmas They're cutting down trees They're putting up reindeer And singing songs of joy and peace Oh I wish I had a river I could skate away on But it don't snow here It stays pretty green I'm going to make a lot of money Then I'm going to quit this crazy scene I wish I had a river I could skate away on I wish I had a river so long I would teach my feet to fly Oh I wish I had a river I could skate away on I made my baby cry He tried hard to help me You know, he put me at ease And he loved me so naughty Made me weak in the knees Oh I wish I had a river I could skate away on I'm so hard to handle I'm selfish and I'm sad Now I've gone and lost the best baby That I ever had Oh I wish I had a river I could skate away on I wish I had a river so long I would teach my feet to fly Oh I wish I had a river I could skate away on I made my baby say goodbye

Gość ciekawska Monika
to zaciągaj ścieżke i do roboty

Gość tiili mały kwiatek
Zbliżają się święta Ścinają drzewa Wynoszą renifery I spiewają piosenki radości i pokoju O, chciałabym mieć rzekę Na której mogłabym odjechać na łyżwach Ale tu śnieg nie pada tylko zostaje całkiem zielono Mam zamiar zarobić dużo pieniędzy potem, zostawić tę szaloną scenę Chciałabym mieć rzekę Na której mogłabym odjechać na łyżwach Chciałabym mieć rzekę tak długą żebym nauczyła moje stopy latać O, Chciałabym mieć rzekę Na której mogłabym odjechać na łyżwach Doprowadziłam do łez moje kochanie On próbował z całych sił mi pomóc Wiesz, uspakajał mnie I kochał mnie tak niegrzecznie Sprawił, że kolana się pode mną uginały O, Chciałabym mieć rzekę Na której mogłabym odjechać na łyżwach Ciężko sobie ze mną poradzić Jestem egoistką i jestem smutna Teraz straciłam najlepsze kochanie Jakie miałam O, Chciałabym mieć rzekę Na której mogłabym odjechać na łyżwach Sprawiłam, że moje kochanie powiedział Dowidzenia

Gość romantyczna32wawa
dziekuje "tiili mały kwiatek"

Gość tiili mały kwiatek
O kurcze, jak pisalam tlumaczenie to nie zdawalam sobie sprawy, ze to ta piosenka, ale jak klinkelam w linka to mi sie przypomnialo, ze bardzo mi sie podobala jak ja Larry zaspiewal w jednym odcinku Ally Mcbeal. To byl mój ulubiony serial :-*

Gość romantyczna32wawa
dokładnie Ally McBeal 4sezon 6odcinek - Magia świąt :)

Gość tiili mały kwiatek
Chciałabym obejrzec od początku... wszystkie serie. Ten klimat Ally McBeal był taki jakiś inny, taki emocjonalny, melancholijny, ale często również zabawny i z humorem... A pamiętasz ten odcinek? Bo ja ryczałam chyba z 10 minut. http://www.youtube.com/watch?v=G3IA5knUqQI&NR=1