Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

ubezpieczenie

Polecane posty

Czy uczelnia ubezpiecza w jakikolwiek sposób studenta zaocznego?? Chodzi mi o takie ubezpieczenie zdrowotne. Ponieważ pracuję na umowę o dzieło i tam nic takiego nie mam, nie jestem zarejestrowana w up bo pracuję i już sama nie wiem...

Gość podczepie sie
jak ktos wie to niech napisze co w takiej samej sytuacji przy umowie zlecenia wiem ze ubezpieczenie chorobowe jest dobrowolne ale jesli studiuje zaocznie i zeby isc do lekarza to musze miec odprowadzane skladki na u.ch. od tej umowy??

No ja wlasnie nie wiem jak to działa:-/ wcześniej miałam normalną umowę więc się nie zastanawiałam nad tym nawet.

Gość wiem tylko
ze osoba ktora nie studiuje jesli chce isc do lekarza musi miec to u.ch. a co jesli ja studiuje kurcze tez mam z tym problem bo teraz taki okres i do tego ta grypa lepiej miec to ubezp.

Gość nie mam pojecia gdzie
isc zeby cokolwiek sie dowiedziec myslalam o zusie ale mialam tam staz i tam nikt nic nigdy nie wiedzil jak jakis interesant cos sie pytal i odsylali z pokoju do pokoju chyba jutro pujde najlepiej do agencji pracy przez ktora pracuje i sie dowiem juz kiedys skladalm wniosek ale mozliwe ze zapodzieli bo kilka osob tak mialo