Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta szatynka ja

mam wloski na piesiach i to mnie doluje

Polecane posty

Gość ta szatynka ja

bylam ulekarza i jeste wszystko ok z hormonami, taka kurwa moja "uroda" :O nie sa dlugie i krecone, jak zapewne myslicie. to ciemny mesze, miedzy piersiami i wokol sutkow troche. ja pitole:O co ja mam robic? na razie nie stac mnie na laser, ajelsi nawet to boje sie, bo pewnie by mi kazlay je golic, eby je wzmocnic i tym samym, bylyby skuteczniej usuniete.boje sie, ze tylko biedy bym sobie narobila:O co robic?:( to mnie hamuje przed wszelkimi kontaktami z facetami.

Gość ta szatynka ja
:(?

Gość ta szatynka ja
rzeczywiscie, nie wpadlamna to wczesniej, bo to chyba nie wzmacnia tak wlosow jak golenie? jak na razie smaruje to woda utleniona, ale skora sie podraznia po jakims czasie bardzo. boje sie troche ruszac to. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdole. bede stara panna:O

Gość skocz z mostu

Gość buźka25
chyba wyolbrzymiasz cala te sprawe!wokol otoczki sutkowej jesli sa pojedyncze wyrywa sie peseta a te miedzy piersiami zostaw w spokoju i zadnych kremow do depilacki bo moga bardzo podraznic skore.Owszem rozpuszczaja wlos co nie znaczy ze pozniej nie rosna:(

Gość buźka25
ktos tu jest bardzo grzeczny.Jak Ci temat nie odpowiada to spadaj a nie wyzywasz ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ta szatynka ja
nie wyolbrzymiam. jelsi naloze wikeszy dekolt, to widac je, przynajmniej ja je widze i chyba bym umarla, jakby ktos je sobaczyl. wokol sutkow nie mam jednego, czy dwa. nie liczylam ich, czyli jest ich sporo:D wiem, ze po kremie odrosna ale moze chcoiaz nie silnijesze? zeby ich nie widziec no.doluje mnie to, jak sobie o nihc przypomne:(

Gość też to mam...
mi po kremie odrosło jeszcze więcej...

Gość ta szatynka ja
zartujesz? oja i jak z tym zyjesz/ widzial kiedys Twoje piersi jakis facet?

Gość też to mam...
Nie widział i pewnie żaden nie zobaczy

Gość a ja tobie powiem25
ze tez mam wlosy pomiedzy piersiami i wokol sutkow i mam tez wlosy na karku, łopatkach, dolnej czesci lecow bardzo gesto, na brzuchu, na rekach, nogach, posladkach:D nie mam juz na tym tle kompleksow, choc kiedys mialam, generalnie depiluje nogi i rece a reszta jest i mam chlopaka, a przed nim mialam jeszcze 3 i kazdy to widzial... moze nie jest to normalne, ale u mnie to nie wina hormonow, po prostu jestem siersciuchem i natura nie pozalowala mi wlosow... powiem ci, ze jest wiele wiecej problemow niz takie, a co bys miala powiedziec jak nie mialabys rak czy nog? Albo bylabys chora na nieuleczalna chorobe? Kup gilleta i jazda, trzeba spedzic troszke wiecej czasu w lazience, ale nie jest to tez powod do placzu... Osobiscie jestem zadowolona ze swojego wygladu i nie zamienilabym sie na gladziutkie cialo, nawet przez wzglad na krotkotrwale wizyty w lazience:) Sa tez zalety bycia siersciuchem, m.in. mam bardzo ladne dlugie, geste rzesy i brwi, piekne wlosy te na glowie:) Nosze je do pasa i od gory do dolu sa jednakowo geste, niejedna dziewczyna chcialaby takie... Czasem smiac mi sie chce jak widze zawistne spojrzenia, kiedy zarzucam czupryna heh gdyby tylko one wiedzialy... Na szczescie na swiecie nie ma sie wszystkiego:)

Gość ta szatynka ja
heh, tak, wiem, ze sa gorsze problemy i nieszczescia,ale tak sie nie da caly czas myslec. facet tak nie bedzie myslal, dla niego bede owlosiona kobieta, przeraza mnie to, bo z jednej strony nie chce sobie zniszczyc zycia takim podjesciem, jednak strach jest ogromny.

Gość ta szatynka ja
6 jest na recete tylko. ale chyba zaczne je rozsjaniac, szkoda zycia.

Gość trubadurowapanna
moja droga nie przesadzaj ;] sama posiadam wloski tu i owdzie ze wzgledu na to ze jestem brunetka i tez mi powiedziano ze taka moja uroda... wyrywam je peseta albo poprostu gole a mam kochanego chlopaka ktory uwielbia brunetki i ciemniejsze wloski mu nie przeszkadzaja wiec nie martw sie ze chlopa nie znajdziesz bo to zalezy co kto lubi no a nam siersciuchom pozostaje zaakceptowac siebie i nie martwic sie ;]

Gość ta szatynka ja
:) dzieki, troche mi lepiej:)

Gość 11121113
Wokół sutków pęsetą, między piersiami woskiem i po sprawie :)

Gość ta szatynka ja
nie, nie bede wyrywac, bo z tego co widze po lini bikini, po brzuchu, to mam tendencje do rozszerzenia sie pola wzrostu i ogolnie wlosy robia sie grubsze. sprobuje porozjasniac, moze jakims rozjasnaieczem je wypale:D tylko, zeby sie nie poparzyc.

Jeśli włoski wszędzie indziej są delikatne to o.k., ale ciemne mocne włosy wokół sutków naprawdę nieciekawie wyglądają. No i jak panna ma wąsy to też straszna lipa. :o

Gość mr prossperro
uwielbiam gdy mogę brać pomiędzy usta włosy rosnące wokół sutka majtam sobie nimi w ustach językiem tam i tu w poprzek i w górę bywa, że delikatnie zębami przegryzę i trzymam pod językiem cały dzień :classic_cool:

Gość mr prossperro
a czarne włosiska mmmmm... :classic_cool:

Gość kamerunski poeta
a masz takie czarne jak ta z epizodu 169? www.podrywacze.pl/main.html?strona= 1

Gość ta szatynka ja
nie sa grube, ne sa twarde, sa tylko ciemne, ale to sie zwalczy:classic_cool::)

Gość skąd ja to znam
też mam włoski wokół sutków, a jestem blondynką, wyrywam je pęsetą i po sprawie, jedynie zastanawiam się jak to będzie jak będę kiedyś karmić, czy będę mogła wtedy je wyrywać, ale nie zamierzam się zapuszczać w takim miejscu, a mój facet szaleje za moimi piersiami

Gość tez tak mam.....
chyba wyolbrzymiasz problem....też mam taki meszek wokół sutków. Większe włoski wyrwałam pensetą a ten meszek mi nie przeszkadza. Co więcej moj facet jest zadowolony z moich piersi i non stop mogłby je pieścić i lizać..... nie masz się czym martwić...

Gość wyrwiij je
te z piersi, ja tak robieę i mam spokój na długi czas

Gość ta szatynka ja
hmm, ciezko powiedziec, czy wyolbrzymiam, wczoraj sie naczytalalam, ze dziewczyny maja takie twarde jak loniaki prawie, to stwierdzilam,ze ze mna nie jest zle. ale ja te wloski widze i nie jest ich 5, czy 12.nie liczylam ich, bo to jak z liczneiem wlosow na glowie-nie da sie. na szczescie sa miekkie i w miare krotkie ok. 1cm? jak sie rozjasni, to mam nadzieje, beda prawie niewidoczne. meszek by mi nie przeszkadzal, a jak beda jasne, to prawie jak meszek:)

Gość mona-lisa
Nie jesteś jedyną z takim problemem, mam to samo i te wokół sutków zostawiam w spokoju a te między piersiami depiluję plastrami z woskiem i na jakiś czas mam spokój, wcale nie odrastaja mocniejsze i po użyciu plastra wogóle ich nie ma.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja tez to mam-ja wyrywam pensetą:-P Dlugo trwa zanim znowu urosna i po problemie;)