Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klleiro

Wiem żę żona ma kochanka

Polecane posty

Gość grizella
A jej nie zal dzieci....dziwne... ma za duze fory...moze mysli..ze jak sa dzieci to jej wszystko wolno...

Tzn. jak nakryłes? Wszedłeś gdy byli w łóżku, widziałeś zdjęcia, czy jeszcze inaczej? Jesteś oewny że ma kochanka?

Gość grizella
jeszcze bym zrozumiala..jakby..odeszla od ciebie..ale jest z toba i ma kogos na boku...to cos nie tak...

Wiadomo,ze zal dzieci,ale zycie ze zdradzajaca zona tez nie jest dobre.W takich klimatach wasza rodzina nie bedzie idealna a dzieci i tak wyczuja ,ze cos jest nie tak po co sie meczyc odejdz od niej

Od pewnego czasu ją podejrzewałem załozyłem kamerke w domu no i mam ciekawy filmik

Gość Chopok
a co, zaczęła się wreszcie kąpać ?

To juz musisz sam to jakoś rozwiązać. Szkoda dzieci, owszem, ale żyć w taki związku bez zaufania, w ciagłym strachu czy nadal zdradza czy nie i jak to sie zakończy... to też nie jest dobre.

najgorsze jest jak sie przytula i mówi te swoje słówka a ja niedaje posobie poznac

Ale poza filmikiem to co? Nie daje ci? Jest nieczuła? Kłóci się z toba? Bo jeśli w waszych stosunkach nic się nie zmieniło to zostaw to w spokoju. Jak mówią "nie mydło, to się nie wymydli" :)

kamerka w domu:O.... faceci to mają pomysły. Kiedyś się zastanawiałam czy w moim domu nie ma kamer i zdiagnozowano mi schizofrenię. Teraz widzę,że to jednak jest możliwe:O

Gość wrzuc ten filmik na neta i daj
linka ;D

Daje ale coraz czesciej tego unikam bo na mysl ze kurwi sie znim robi sie niedobrze

Gość ona robi loda fagasowi
a ty sie z nia calujesz ahahahaha

Gość grizella
I ona caluje wasze dzieci...O nie wiem..ale bym zwymiotowala jakby byla moja zona i tulila tamtego i mnie... Moze ona powinna pracowac jako prostytutka..widze ze sex na szybko, z kims kogo malo zna..to jej specjalnosc.... Mam nadzieje, ze nie macie corki...bo marnie to widze...jak corka skonczy 13, 14 lat...Ona ja zdemoralizuje..

jak sie naprawde wkurze to na you tube to wpakuje ps loda nierobiła bynajmiej nie na tym filmiku

hmm... a nie zastanawiales sie dlaczego to zrobila? moze nie jest z toba szczesliwa, albo ty nie dajesz jej tego czego ona oczekuje? nie mowie ze ty jestes jakims potworem bo fakt ze jesli sie do ciebie przytula i szczepcze czule slowka to fakt gra z toba w dziwne karty ale moze porozmawiaj z nia ze o wszystkim wiesz i daj jej troche czasu na pomyslenie o tym moze cos sie zmieni, wiem ze juz nigdy nie bedzie tak jak bylo ale jesli zalezy ci na dzieciach to moze i dobre rozwiazanie

Gość robila loda czy nie
ja tam z ku** nie sypiam ale kto co lubi jak masz jaja to wy*** ja w p**

co spowodowało,że zamontowałeś kamerę? podejrzewałeś ją? nie lepiej było porozmawiać? może czegoś jej brakowało, może czuła się zaniedbana? to oczywiście nie usprawiedliwia zdrady ale dobrze się nad tym zastanowić

niestety w jakim kontekście...? że córki...? No dobra, nie robiła mu jak piszesz loda, to co robili..? Uprawiali sex, czy oglądali katalog z Avonu..?

Gość eee tammmmm
zyja tacy latami zdradzając się nawzajem, i jakos żyją przypuszczam że 80% małżeństw żyje w kłamstwie i się zdradza, znajdź sobie kochankę i już dalej bedziecie Tworzyć "idelane małżeństwo" przed ludźmi :-) jak 80% społeczeństwa

Gość grizella
Nie wrzucaj filmiku.. Ale jakas kara musi byc... Niech dzieci beda narazie z toba... A mama niby do pracy pojechała... to bedzie kara...moze sie wiernosci nauczy..ponadto w oczach ludzi...nikt nie bedzie ciebie oskrzac o rozpad rodziny..bo rodzine rozwalila ona...