Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kogo kręci pśp ?

Polecane posty

Gość
ja jeszcze znam: " w zyciu albo masz przeyebane albo wyebane " rózwniez życiowa mondrosc aczkolwiek troche nie w moim stylu gdyz nazbyt wulgarna, ale przytoczyłam ja tutaj , moze komus sie spodobba i sprowadzi go na dobra droge

Dupe tez mam twarda. Chyba ze pytalas o strone emocjonalna to jednak serce mam twardsze. Raczej nie przywiazuje sie emocjonalnie do ludzi. I cale szczescie...

w razie potrzeby niektore czesci ciala mam twardsze od pozostalych. Ale ja jestem romantykiem, mi nie przystoji twarde sercie.. :P

Gość
widziałam ale nie moge sie skupic żeby Ci odpisac😭 za bardzo mnie uwodzą Wasze odpowiedzi , jestem w kafeteryjnym transie :classic_cool: 👄

inaczej... spory czas musi minac aby mi na kims zaczelo zalezec. Ale to wina tych zimnych ku** ktore bedac u mojego boku dawaly sie dotykac przez innych. Szkoda nerwow.

Gość
nie ic :( to tylko Twoje głosy w głowie , chciałam założyc nowy temat dla nas o nas i nie tylko 😭

Gość
ale zajrzyj jeszcze na ogolna i mi odpisz bo przez temat to nikt oprócz Ciebie mi tam nie wpisze sie :( pś; włąsnie zostałas moja ostatnia deską ratunku zwroc uwage na deska :classic_cool: :> aha i to jest Twoja nowa funkcja po wsze czasy :):*

Mialem wrazenie Przerwo ze lubisz Pśp, a miano deski w kobiecym gronie chyba nie oznacza nic pozytywnego ?

Gość
kobiecym to jeszcze ujdzie ale w mieszanym albo wyłacznie meskim poracha:( i to ona zaczeła 😭 chociaż wie że mnie to za kazdym razem bodzie i pomniejsza co nie powinno 😭 pśp ma tzytzki z kamienia, nawet jej to pewnie nie ruszy, mimo zadanego ciosu przez tak bliskia jej sercu osobe w nawiasie mnie :classic_cool: 👄

Gość
wszystko i wszyscy bo nawet ja :O troche odbiegajace od norm ale zawsze :O:(

nie wszystkie rzeczy w normie sa fajne. Dlatego odbieraj to raczej jako dar niz przeklenstwo.

Gość
ale swoje priorytety ustalam ja sama, wiec te odbiegające od norm sa albo puste, albo niebezpieczne ,albo jeszcze tzo innego i tak własnie jest bo moim teraz jest mój spartolonuy wyglad wiec to pierwsze ale tzóz tak mnie życie nauczyło :classic_cool: :(

bedzie spartalony do momentu kiedy osiagnie poziom idealu albo i wyzej ? 120% normy ?

Gość
no wtedy kiedy zostaie osiągniete wszystko co chce zmienic na ile to bedzie atrakcyjne w sklai procentowej nie wiem :classic_cool:w dużej mierze bedzie to zalezec takze od mojego szczescia i kondycji psychiczno fizycznej operujacych mnie chirurgów :classic_cool:

Gość
:D:D juz nie ważne :classic_cool:

Gość juz Cie psp nie kreci
? :classic_cool:

Gość
nie krecą mnie ludzie nieobecni :classic_cool: dajcie mi sie skupic łykam oliwe :O :O

Gość
a to przykry codzienny rytuał:O:( oddycham przez usta, bebenki uszne pulsuja, dziwne drapanie w gardle i duszenie sie a na końcu ten obrzdliwy smak :O:O i sie przymierzam i przymierzam ..

Gość bez sensowna odpowiedz
przerwo :classic_cool:

Gość
za to ładnie brzmi i sprawia wrazenie inteligetnej :classic_cool: 🖐️)))