Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona i zła sss

te cholerne prezenty na święta

Polecane posty

Gość znudzona i zła sss

Nie wiem czemu ale w tym roku strasznie nie chce mi się robić prezentów na święta. Nie mam weny do wymyślania i wyszukiwania. Muszę kupić przynajmniej dla dzieci, męża i mamy. Reszcie już powiedziałam, że w tym roku nie robię nikomu prazentów tylko najbliższym. Ale mimo to i tak mi się nie chce. Jak pomyślę, że już powinnam zacząć, bo kupuję wszystko przez internet i musi na czas przyjść to mnie krew zalewa. Po sklepach wogóle nie chodzę bo niesamowicie wkurza mnie, że jest aż tak dużo ludzi i w każdym sklepie to samo a ceny z kosmosu. Denerwują mnie ludzi że tak biegają po tych sklepach i nie mam ochoty robić tam zakupów (oczywiście mówię o prazentach bo po żywność to chodzę do sklepu). Czy Wy też tak macie, że robienie prezentów to dla Was przykry obowiązek? Ja nigdy tak nie miałam. Zawsze cieszyłam się, że święta idą, wymyślałam prezenty i z radością je kupowałam a teraz nie mam sily o tym myśleć.

Też nie lubię tego szału przedświątecznych zakupów. Właśnie dlatego kupuję wszystko w internecie. Jeszcze nie czuję atmosfery świąt, ale już mi sprawia radość szukanie i wybieranie prezentów. Może wróci Ci nastrój świąteczny, jeszcze trochę czasu zostało ;)