Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piloteczka

Kto jeszcze czeka na testowanie ?

Polecane posty

Gość piloteczka

Ja robię gdzieś za 3-4 dni. Powiem szczerze, że troche się boję. Od kilku dni śni mi się że wychodzi pozytywny. Jak przetrwać ten czas bez nerwów ?

Gość piloteczka
Nikt nie czeka? Nie wierzę ...

Cierpliwości na pewno ktoś do Ciebie dołączy, trzeba było może bardziej temat lub opis rozwinąć czy coś... Ja tak czekałam 10 tygodni temu i ciężki to czas był... życzę pozytywnego wyniku :)

Gość piloteczka
Spojrzałam w Twoją stopkę. Gratuluję serdecznie. Ja jednego Aniołeczka straciłam 3 miesiące temu. Teraz boję się, że znów wszystko się powtórzy, ale chęć posiadania dziecka jest silniejsza więc próbuję dalej.

Gość ja robie w poniedziałek
robilam 3 dni temu i wyszedł negatywny. Mam nadzieje, ze teraz wyjdą dwie kreski.

Spokojnie, bo nerwy nie wskazane... Trzymam kciuki za Ciebie i inne kobitki bo ja miałam takiego farta niesamowitego, że aż mi się wierzyć nie chce i teraz się martwię, że coś pójdzie nie tak bo jak jest za dobrze to nie dobrze :) mianowicie udało nam się z małżem za pierwszym podejściem zafasolkować z czego się strasznie cieszę ale jak już pisałam i martwię... Schizy są w każdym czasie... będzie dobrze, jak nie teraz to za miesiąc, myśl pozytywnie...

Ja dziś testowałam,niestety wynik negatywny.A @ spóźnia mi się drugi dzień.Ale w poprzedniej ciąży test dopiero w 6 tygodniu wykazał mi ciążę.Chyba ze mną coś nie tak