Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorodota

Dziewczyny czy też jestescie zazdrosne kiedy widzicie kolezanke kierujaca???

Polecane posty

Gość tu tez klotnia
:o a taki piekny dzis dzien...

Gość tralalalalallala
sama napisalas ze kochasz sportowe auta a przeciez nic o takich nie wiesz:D

mam slabiutki rocznik , bo niestety na nowsza eclipse nie byloby mnie stac. Mam eclipse z 92 , granat, bez zadnych "tunnigow" bo mi sie to wogole nie podoba. Po prostu standard. Amerykanska wersja ( byla duzo tansza) ale tablice zmienilam na prostokat. Naprawde jest fajna, nie narzekam. W zeszlym roku miala wymieniany rozrzad , troszke zawodzila. Ale teraz znowu jest jak nowa!

Gość nie masz większych zmartwień
stara cioto

Gość powiedziałabyś że jeździsz
jakimś słabym badziewiem to byśmy stwierdzili, że no cóż. młoda dziewczyna, nie stać ją na nic innego ale pewnie się jeszcze dorobi. a ty sobie śmigasz eclipsem i wywyższasz go do niewiadomo jakiej rangi, to widzisz. ściągamy Cię na ziemię, bo bujasz w obłokach.

ja nic nie wiem o sportowych autach? pytaj o co chcesz! no dawaj ;) wcale mi sie nie chce plakac, smieje sie do lez ;-)

Gość powiedziałabyś że jeździsz
jakimś słabym badziewiem to byśmy stwierdzili, że no cóż. młoda dziewczyna, nie stać ją na nic innego ale pewnie się jeszcze dorobi. a ty sobie śmigasz eclipsem i wywyższasz go do niewiadomo jakiej rangi, to widzisz. ściągamy Cię na ziemię, bo bujasz w obłokach.

Gość fioletowy widelcu to jest
spokój ład harmonia wg standardow kafeterynjych chyba..

wywyzszam bo dla mnie jest bardzo wazny. Podkreslam DLA MNIE ;]wiekszosc ludzi wywyzsza swoje samochody ;-)

Gość bvbvbbbcv
A ja jeżdżę Yariską i co, przegrałam życie? :O

Gość hahahaha nieźle
pytaj o co chcesz, a google Ci odpowiedzą. na forum to swoją wiedzę można udowodnić zawsze. gorzej, jak ma się mądrować na żywo. to, że wiesz conieco o swoim aucie nie znaczy, że znasz się na sportowych.

to dawaj spotkajmy sie cwaniaku na zywo czy juz przyrosles do fotela?;-) tak wiem co to rozrzad , skoro go bylam zmuszona wymienic to chyba logiczne ze wiem.

filoletowy widelcu jak tak bedziesz siedziec ciegle na kafeterii to Twoj yaris ciagle bedzie w swerze Twoich marzen.;]

Gość tralalalalal
jestem z krakowa to kiedys sie spotykamy?

Gość łał no to wyczyn
pojadę do mechanika, powie mi, że muszę wymienić pasek klinowy i też mogę szpanować, że wiem co to, bo musiałam przecież wymienić. hehehe.

Gość a ja tam mam skode
octavie od 6 lat i jakoś żyję chociaż 150 KM to ona nie ma :D ale się frustrujecie :)

po prostu nie mozecie przezyc ze ktos jest troszke bardziej ambitny od Was! To chore , ze zamiast powiedziec cos milego typu"fajnie ze masz jakas pasje, a nie chlejesz czy kradniesz" mozna uslyszec tylko wrzuty. Tylko i wylacznie z tego powodu, ze czlowiek cos ustawil sobie za cel i mocno do niego dazyl.

bardzo mi sie podobaja octavki ;-) ( UWAGA NIE SADZE ZE OCTAVIA TO SPORTOWY SAMOCHOD ZEBY NIE BYLO ;P ) Ale one kolo 20 tys. chyba stoja nie? Ponoc skodzinki sa ekonomiczne

Gość hehe no rzeczywiście
masz pasję. bo poczytałaś boei trochę o sportowych samochodach w googlach. byłaś kiedyś na jakimś zlocie, albo czymś podobnym? pewnie nie, bo z Twoim eklipsem by Cię wyśmiali i wracałąbyś z płaczem do domu.

Gość ssajksa
tak, masz auto a nawet nie wiesz jak sie poprawnie pisze jego nazwe. Zenada :o. Btw eclipse z 92 to pasc, i do tego brzydki.