Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorodota

Dziewczyny czy też jestescie zazdrosne kiedy widzicie kolezanke kierujaca???

Polecane posty

Gość przecież miało cię już nie być
jej się nie da zepsuc humoru widocznie :)

Gość a ja mam honde civic 5d is
i dostalam od rodzicow, bo nie byloby mnie stac na zakup, a utrzymanie to co innego...przyznaje sie otwarcie i nie mowie ze sama zarobilam,a potem ze jednak doszly pieniadze z urodzin..zenada. nie jestem jakas bogata i wiem dobrze co komu zawdzieczam. moze po prostu nalezy trzymac sie prawdy ,a nie koloryzowac...

Gość do karolcia....srolcia
powiedz tępa locho czego niby mamy ci zazdroscić?? tego ze jestes jakims debilkiem i zapierdalasz w cyfrze+???? ze masz zjebaną robote i jezdzisz starym gruchotem??? czego głupia larwo mamy ci zazdroscic??????

Gość fioletowy widelec ale jestes
jakim cuuudem -> jesteś głupi czy udajesz? :O

Gość mnmnmnnmnmn
A może mi ktoś kto się zna odpowiedzieć, czy TOYOTA YARIS nadaje się na dłuższe trasy? (z jednego krańca PL na drugi)? I czy bagażnik jest pojemny?

do karolcia....srolcia -> a czego byś się spodziewał po osobie, która ma zaledwie 18 lat? Ty zapewne w tym wieku byłeś już prezesem banku, buhaha :D

Gość ło matkooooo
Karolcia nie przejmuj sie tymi kretynami. Fajnie ze masz samochód, zazdroszcze, bo ja cała osiemnastkową kasę przewaliłam na iuchy i imprezy..Nie wiem o co tym ludziom chodzi.

Gość pewnie że zazdroszczą
nie mają nic to muszą się na kimś wyżyć a na kobiecie łatwiej - bo pamiętajcie, kobieta nie może być lepsza od takiego patałacha :)

Gość fioletowy jest chyba kobieta
chyba

Gość noo widelec jest kobieta
Chyba bardzo sfrustrowaną kobietą.

Tak, fioletowy to kobieta. Wiem, bo zdarzyło mi się kilkakrotnie z nią rozmawiać.

Gość nie chodzi o to że
nie możesz jechać swoją corolką na zjazd, bo Cię wyśmieją. jedziesz podziwiać, to podziwiaj. ale czytając wypowiedzi karolci to można się domyślać, że taka to by tam pojechała i jak pierwsza cwaniara mądrowała się i cwaniaczyła jak znawczyni sportowych aut, a przy boku miałaby swoje padło.

Gość do gówniarzy debili
spierdalac w podskokach ale JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!1

gwoli ścisłości. nie mam nic do osób, które ambitnie zarabiają na swoje auto, jakie by ono nie było, a nawet przyznają się do tego, że zasponsorowali im rodzice. Tylko trochę ścisłości i konsekwencji w tym co się pisze by się przydało, to wszystko.

Gość słuchajcie studiuję zaocznie
mam 25 lat w mojej grupie jest 15 chłopa i 6 dziewczyn tylko ja z dziewczyn mam samochód ale to mało istotne chodzi o facetów tylko 2 ma lepsze auto ode mnie reszta jeździ zabytkami a tak faceci będą wybrzydzać, że wszystko beee :) tylko niech na początek spojrzą czym jeżdżą :)

Gość A mi auto kupili rodzice
właściwie mama !!! :-) za ok. 5 tys zł. Ale niestety utrzymywac już nie chcą bo mam 27 lat, męza i mieszkam osobno ha, ha , ha :-) No ale jakby chciała bym nie odmówiła a co ???? , dlatego śmieszą mnie panny jak piszą jak to same zarabiają iw ogóle. Taaa jasne, w pizzeri pracując w weekendy można zarobić na auto ha,ha ha - chyba za 500 zł.

Gość do A mi auto kupili rodzice
a czy ucząc się, można pracować tylko w weekend? Chyba sobie kpisz :D

Gość niektórych strasznie boli
jak im się powie prawdę w oczy, no nie?

Gość A mi kupili auto rodzice
Karolcia - sama pisała, ze pracuje w weekendy więc halo ??? o co ci kurwa chodzi ??????

Gość do A mi auto kupili rodzice
o gówno mi chodzi :D Twoje jeszcze niezrobione

Gość Karoolcia - ha ha ha toś
się kretynko pochwaliła bryką. Koń by się uśmiał , dobre. No cóż na głupote nie ma lekarstwa - aż dziewne , ze takie kretynki pracują w Cyfrze + . hahhahaha

Gość macie racjjjje...
macie racje-nie ma czym sie chwalic jak rodzice zafunduja auto. mam kumpele 19 lat,prawko łatwione przez rodzicow,bo zdac nie mogla,i odrazu zafundowali jej super auto a sami jezdza gratem.wszystko dla ludzi i na pokaz ile to oni kasy nie maja. denerwuje mnie takie panosznie sie,ja mam prawko 4 lata ona ma odwage mowic mi jak mam jezdzi

Prawo jazdy dobra rzecz! Ale żeby od razu zazdrościć? L Ja bardzo długo wmawiałam sobie, że nie nadaję się na kierowcę... Poza tym było mi szkoda kasy... (bo nie zarabiam kroci)... A w końcu sie przełamałam... i jazda nie jest czymś szalenie trudnym... Jeżdżę poprawnie jak mawia mój instruktor:P (ale wyjeździłam dopiero 5 h) A należność za prawko rozłożyłam na raty. Dam rade i będę śmigała :)))

Gość ale numer no
ja też myślałam, że żaden ze mnie kierowca będzie.....a jednak jeżdżę i nieźle sobie radzę;)