Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorodota

Dziewczyny czy też jestescie zazdrosne kiedy widzicie kolezanke kierujaca???

Polecane posty

Gość 76767655677
Ja też chcę yarisa.....ile kosztuje nowy?

no tak Panie bogaty fioletowy wodelcu, bo Ty mozesz sobie 100 eclipsow ( i to 4-ek) kupic tak po prostu. Napewno jest to ambitniejsze niz ponizanie wszystkich na kafeterii madralo. Aaaaa nie wiesz co to SFERA???? masakra powiem szczerze;]

tak na serio to przyznam sie, że bardzo mnie wk%%$$ jak widze takie młode siksy co jeżdżą eclipsami albo tigrami bo im zazdroszcze, sam mam tico ktore jest juz pognite, żona jeździ cinkusiem.

"KURWA LUDZIE ALE sie jej czepiacie, pewnie było tak laska popracował troszkę odłożyła sobie kasę, potem dostała na 18-stke od rodziców chrzestnych etc i kupiła sobie auto z tej kasy, napewno na nie sama całkowicie nie zarobiła, ale to jej skarb, czy to będzie maoluch czy super wypasiona bryka co to za różnica, najważniejsze że to było jej marzenie czy tam cel i je osiągneła" DZIEKI! WKONCU KTOS POWIEDZIAL TO CO PROBOWALAM PRZEKAZAC . ALE NIESTETY DO NIEKTORYCH TO NIE TRAFIA .

bardzo mi sie podobaja octavki ( UWAGA NIE SADZE ZE OCTAVIA TO SPORTOWY SAMOCHOD ZEBY NIE BYLO ;P ) Ale one kolo 20 tys. chyba stoja nie? Ponoc skodzinki sa ekonomiczne Teraz zbłaźniłaś się ostatecznie, skodzinki? :O:O Nie, nie mogę mieć eclipsów 4-ek, bo mnie nie stać, i dla mnie nie stanowi to problemu. A sfera wiem, co to, swera niekoniecznie.

fioletowy widelcu - co to za roznica czym jezdzisz i czy wogole masz samochod? dla mnie to zaden problem , a dla Ciebie ogromny. Moj chlopak tez jezdzi cieniasem i nigdy mi nie wypomina niczego , jest dumny , ze daje sobie rade.

swera- pomylka tak zwana literowka. zdarza sie kazdemu. ;-) Ach potocznie mowi sie na skody skodzinki. To znaczy na pomorzu ;-)

Gość tralalalalallaa
ale tu nie chodzilo czy sama zarobila czy nie bo to akurat mnie je.bie tylko ze taka znawczyni sportowych aut sie znalazla sama wychwalajac swoja padake z 92:D

Gość GLUPOTA PORAZA
Fioletowy widelczyku zamknij sie w koncu bo tylko sie blaznisz piszesz takie pierdoly ze az glowa boli! co zazdroscisz jej ? czy moze jestes takim kretynem ktory nie wie o co sie przypieprzyc???!!! co interesuje sie samochodami boli cie to ?ma samochod jaki chce tez cie to boli? uwielbiam jak taki ktos wyglasza swoje madrosci. spojrz na siebie panie madralo!!!!!! NIE POZDRAWIAM

Gość do karolcia....srolcia
idzze juz w pizdu bo przezywasz jak choooj wie co......masz badziew nie samochód, przestan piszczec spierdalaj w podskokach ..proponuje moze umyc ten złom.....

Gość grrrrr
matko ludzie o co wam chodzi ? Dziewczyna napisała że jeździ starym sprowadzanym samochodem z 92 to ile to mogło kosztować jakięś grosze a wy się na nią rzuciliście. Fakt może nieszczęśliwie nie postawiła kropki i to zdanie wyszło dziwnie no ale sprostowała więc o co chodzi ? No ale przecież może się samochodami sportowymi interesować bo dlaczego nie. I jak piszesz że na zlocie by ją wyśmiali z jej autem to rozumiem że jak chciałabym sobie wyczesane fury pooglądać i docenić te cudeńka to nie mogę bo kurcze jeżdżę firmową, białą corolką z kratką z tyłu (na swoje mnie na razie nie stać muszę wziąć kredyt na mieszkanie). Najpierw muszę sobie wypasioną furę kupić, potem ją odpowiednio odpicować to może będę mogła sobie na jakiś zjazd pojechać i pooglądać.

dotarło ze masz wypierdalac???????????????????????

Gość do Karoolcia
ja tam oktavkę kupiłam nową, ale jestem typowa bab za kierownicą i biedna już swoje przeżyła :D a to w słup, a to w inne auto :) no pokiereszowana trochę :) a ty jak jeździsz, nie masz żadnych wpadek :)?

Gość fioletowy widelec ale jestes
upierdliwa i żałosna wcześniej Cię uważałam za normalną i sympatyczną osobę a Ty za wszelką cenę chcesz podważyć wiarygodność Karoliny są dwie opcje: albo dziewczyna ściemnia albo mówi prawdę. Po kiego grzyba dyskutujesz? Wyobraź sobie, że jak się chce to można zarobić w dwa lata na swoje auto. Nie przeczytałam wszystkich wypowiedzi Karoliny, ale wydaje mi się, że dziewczyna dalej mieszka z rodzicami, stąd nie musi się przejmować jedzeniem/rachunkami etc. Myślisz, że w dwa lata nie można odłożyć na własny samochód? Zdziwiłabyś się jak wiele można zrobić mając jakiś cel. A Ty najwyraźniej jesteś mało ambitna, skoro w takie rzeczy nie wierzysz. Ja jestem w podobnej sytuacji co Karolina, mam swój własny samochód, prawko zrobiłam za swoje pieniądze, auto też kupiłam za swoje, ubezpieczenie sama płacę, tankuję samochód kiedy tylko mogę sobie na to pozwolić. I wyobraź sobie, że mam 19 lat, jestem na 1 roku studiów na politechnice, a zaczęłam zarabiać mając 14 lat, jako konsultantka Avon (oficjalnie pracowała moja mama, ale to ze względu na to, że ja byłam wówczas za młoda by móc pracować). Potrzebne było tylko jej nazwisko i dane, nic więcej. Całą resztą ja się zajmowałam. I powiem Ci super ekstra inteligenty widelcu, że z palcem w dupie przychodzi mi wyjechanie na wycieczkę do ciepłych krajów, wyjeżdżanie na narty, utrzymanie samochodu plus inne moje widzimisie. JAK SIĘ CHCE TO MOŻNA WSZYSTKO! Powtarzam: mało ambitną osobą jesteś, stąd to Twoje niedowierzanie

Karolcia 92 rok to grat !!! a piszesz o nim jak by to bylo cudo i róznica est sama utrzymuja a daja rodzice dziewczyno zejdz na ziemie

jednak sa ludzie ktorzy maja na tyle inteligencji zeby poprawnie przeczytac co jest napisane i dodatkowo odpowiednio to zinterpretowac. Pozdrawiam wlasnie tych ludzi. Koncze ta rozmowe i ide umyc mojego jak to powiedzieliscie (starego rzecha) bo piekna pogoda sie zrobila. Pozdrawiam

Gość też stąd uciekam
frustracje można praktykować na sobie ktoś tutaj się wykazał i wszyscy dobrze wiedzą czym z takim czarnym charakterem nikt nie wytrzyma

dokladne zgadzam sie z wypowiedzią .... mieszkam u rodzicow. Wiec w zasadzie zarabiam tylko na samochod i swoje zachcianki. Dzięki za poparcie inteligentnych. Pozdrawiam

no wreszcie poszło....idz i nie wracaj wlascicielko gruchota!!!!!!!!!

Gość Ship
o co Wam chodzi z tym eclipsem ? moze i auto ma 17 lat ale na pewno jest w lepszym stanie niż te Wasze golfy z 98 albo Tico z 2000, poza tym wyposażenie pewnie też ma dobre. Dobry samochod za dobre pieniądze.

Gość no tak i teraz sie zleci
grono przyklaskujacych karolince i calej reszcie sponsorowanych dzieciakow :O

Gość do zawistnych głupich ludzi
a wy czym jeździcie i z którego roku? Jestem w 100% przekonana, że czymś mało obiecującym albo autobusem. Zaszczuliście dziewczynę i popsuliście jej humor. Auto w młodym wieku to na prawdę świetna sprawa i nie ważne co to jest (zależy na co kogo stać). I w ogóle nawet jeśli zasponsorują rodzice, to o co chodzi?

Gość jakim cuuudem
kuuuurwa jakim cudem gówniarstwo zamiast siedziec w szkole o tej porze napierdala na kafe??????????????????

Gość fioletowy widelec ale jestes
swoją drogą - Karolina, bardzo fajne auto sobie wybrałaś :D ja niestety musiałam pójść troszkę inną drogą, gdyż potrzebowałam w miarę duży samochód, dlatego combi mam. Może kiedyś skuszę się na mitsubishi eclipse :D ale to za 5-6 lat dopiero, bo w tym czasie planuję inny większy wydatek ;)