Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zchorowana

hej jestem przyziębiona a jestem w ciaży pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zchorowana

Co zażywać co brać czuję ze mnie rozkłada jestem w 1 msc ciazy robiłam sobie parówke rano z rumianku troche zaczoł mi spływać katar moge oddychac nosem, zazyłam paracetamol na ból głowy...starsznie mnie bolała az nie moglam spać w nocy juz tak jest druga noc co dalej ????gardło mnie nie boli ale jestem słaba....temperatury nie mam

w 1 mscu? :D gratuluję, szybka jestes, ze już wiesz :P bierz oscillococcinum, sinupret, na gardło tantum verde

Gość zchorowana
JAKIEŚ CENNE WSKAZÓWKI????

Gość czosnek i cebula

Gość zchorowana
Na 100%nie wiem ale podejrzewam niechce sobie zaszkodzić dlatego piszę ....test mi raczej jeszcze nie wyjdzie mam podejrzenia więc nie mam co ryzykować jak nie jestem to nic będe sie starac a jak bym była to jak przez jakieś głupie przyziebienie miałabym maleństwu zaszkodzic nie wybaczyłabym sobie tymbardziej że poroniłam nie dawno dlatego wolę dmuchac na zimne

Gość zchorowana
Planowane było sex w dni płodne więc chyba mam nad czym sie zastanawiać

Gość zchorowana
właśnie wypilam cherbatke z miodem i cytryną, a rutinoskorbin mozna brać?

hej, własnie tez zastanawiam sie czy jestem w ciazy bo mam identyczne objawy jak ty : goraczka, osłabienie, dreszcze, katar, brak apetytu, brak smaku... moze to przeziebienie a moze własnie pierwsze objawy ciąży? masz tak samo ?

czytałam ze rutinoscorbin mozna brac , ja biore :) zchorowana zrobilas test ? bola cie tez jajniki mimo ze do okresu jeszcze dw atygodnie ?

Gość zchorowana
jestem osłabiona mnie przewiało obawiam sie że może cos z zatokami. osłabienie może byc od początku ciazy. wydaje mi się że sie przyziębiłaś

Gość zchorowana
tak bolały mnie wczoraj

Dlaczego się dziwicie,ze dziewczyna wie,ze jest w ciazy? Moja ciąża ma 17 dni i cieszę się,ze wiem o niej "prawie" od poczatku!

w sumie to stan podgoraczkowy, mierze temerature od kilku dni rano w ustach i ciagle ta sama 36, 8 lub 36, 7 .... i czesciej siusiam, no i ten brak apetytu .... i bol jajnikow i brak sluzu podczas dni plodnych ? czy to mozliwa ciaza ?

Gość jeszcze nie wiesz na 100
a juz sie martwisz jakie leki przyjmowac :o

Gość errrte
a może jedz czosnek? To lepsze niż leki i szybciej działa.... i do wyra

suineczka, zaczekaj, wyjme moja szklana kule i zapytam... Odpowiedziała mi, abys zrobiła test, bo nie musza byc to objawy ciazy, co nie znaczy, zę ciaża jest wyluczona.

planuje zrobic test, ale czy wyjdzie po poludniu lub w poludnie ? nie mam mozliwosci zrobic go rano

jeśli jesteś w ciąży to wyjdzi ci nawet o północy. Polecam quick viue czy jakoś tak się nazywa. Kiedy miałaś dostać okres?

Gość stan podgoraczkowy
to temp. powyzej 37, a nie 36,8

czyli 36, 8 to norma ?> okres mam dostac 3 grudnia .... dodam ze ostatni okres trwał 7 dni, tzn 3 dni obfity ale bez skrzepw jak to zawsze miałam ... a pozniej tylko plamienie do 7 dnia , po okresie dostałam wlasnie dziwne dolegliwosci jak na grype ... i bol jajnikow i podbrzusza tak jakbym ciagle miała ten okres dlatego sie zastanawiam ...teraz mam niby dni plodne ale strasznie u mnie sucho ...

Gość zchorowana
Ktos tu napisał nie wiesz czy jestes w ciazy a zastanawiasz sie co brać... nie wiem czy nie rozumiesz tego że pierwsze 3 msc te pierwszych kilka tygodni sa najważniejsze tutaj formuje sie wyszystko więc jak ktoś planuje ciaze to wie że może w niej być i jak jest przyziebiony to jest ostrozny jak pisałam wcześniej lepiej dmuchac na zimne wiem bo poroniłam teraz wogóle na siebie uważam więc wyjasnij mi dlaczego się dziwisz? ktos mnie rozumie?

siuneczka dobrze, że ktoś zwrócił na to uwage. To normalna temperatura!!!!!!! dziwię się, że nie poszłaś do lekarzxa,. Moim zdaniem to nie jest ciąża tylko przeziębienie, ale sprawdz to.

Gość stan podgoraczkowy
siuneczka, nie jestes w ciazy, tylko jestes przEziebiona!!!!!!

Gość zchorowana
Ja cie rozumię. Nie rozumie tej dziewczyny co pisze ze jak nie wiemy ze jesteśmy w ciązy to sie nie mamy czym przejmować. T o twoja pierwsz ciaża?

Gość zchorowana
Nio też sie zgadzam jesteś przyziębiona na 100%ale nie mamy pewności czy nie jesteś w ciazy ? !kochałas sie w dni płodne?

z przeziebieniem nie chodze do lekarza nie mam czasu na takie rzeczy :) jest jesien wiec wszystko mozliwe ze to choroba a nie ciaza .. a szkoda ...

dziewczyny, jeśli macie podejrzenia, nie bierzcie ŻADNYCH leków bez porozumienia z lekarzem. Spróbujcie natralnych metod typu gorąca herbata z miodem. I konieczcie sprawdzcie czy jesteście w ciąży.