Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo8787

prosze o pomoc, blagam..

Polecane posty

Nie wiem zupelnie jak napisac wniosek o rozlozenie mandatow w kzk gop na raty?? Dzis zadzwonilam do ich biura i taki gbur powiedzial mi ze jest ich az 7. Trzy madaty sa z tego roku, jeden jest z grudnia zeszlego roku, ktory musze zaplacic bo inaczej wniosa moja sprawe do sadu, a pozostale sprzed 3-4 lat. chce napisac list, wniosek do kzk gop o rozlozenie mandatow z tego roku na raty, a co do tych z przed 3-4 lat wydaje mi sie ze ulegly juz przedawnieniu i chce o tym wspomniec w tym liscie. Jak napisac taki list bo nie mam pojecia zupelnie??? Prosze Was o pomoc. Pozdrawiam

jak za oplata to mi nie pasi, ma ktos jeszcze jakis pomysl na napisanie takiego wniosku??

Gość karolina musisz sie postarac
jezeli Tym razem to znowu ja/ ma racje :D

Gość ale chyba wprost proporcjonaln
a, prawda? ;)

to jest moje zdjecie. jakie pytania do mnie masz?? ja chcialam zebys mi napisal jak to ma wygladac

karo8787, złożenie wniosku o rozłożenie na raty wszystkich opłat dodatkowych skutkowałoby uznaniem długu roszczeń przedawnionych a w konsekwencji przewoźnik mógłby ich skutecznie dochodzić przed sądem. Dlatego wysłanie Ci szablonu byłoby "niedźwiedzią przysługą" ;)

dziekuje Ci zycie mi ratujesz :-) gorzej jak ten wniosek odrzuca, to teraz mam im to wyslac poczta czy meilem moge?

a moge w tym wniosku prosic o rozlozenie tego mandatu z grudnia zeszlego roku tez, bo windykator mi powiedzial ze ta sprawa z grudnia to na 100% trafi do sadu w przyszlym tygodniu jesli do wtorku nie ureguluje wplaty. a nie chce placic pozniej dodatkowej kasy za koszty sadowe czy co tam jeszcze.

karo8787, możesz wysłać emailem jeśli przewidują taką możliwość. Możesz prosić o rozłożenie na raty również "mandatu" z grudnia- tak jest napisane we wniosku. Dopiero gdy się nie zgodzą będziesz się martwić- powinni się zgodzić.

a na poczatku tego wniosku moge napisac: w zwiazku z nalozonymi na mnie oplatami dodatowymi w dniach .... czy musi byc w zwiazku z panstwa pismem?

ostatnie pytanie i dam Ci spokoj moge w tym liscie tez prosic zeby niekierowali tej sprawy do sadu tylko razem z tamtymi oplatami rozlozyli mi to na raty?

a moge Ci przeslac to gotowe i napiszesz czy moze tak byc a jesli nie to poprawisz?? blagam przepraszam ze Cie tak wykorzystuje ale chyba jedynie Ty jestes tu kompetentny, a na innych nie mam co liczyc ani na forum ani w domu :/