Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany

sam jak palec

Polecane posty

Gość zdolowany

Hej. Mam problem. Mój najlepszy kumpel się ożenił i wyprowadził. Tak samo zrobiło kilku znajomych. Nie mam teraz z kim pogadać i zostałem sam ze swoimi problemami. Nic mnie ostatnio nie cieszy nawet pasje i hobby. Na uczelni mi nie wychodzi, a co do nowych znajomości jest u mnie krucho. Mało tego mam konflikt z wykładowcami i kilkoma osobami które mi dobrze nie życzą. Pracy znaleźć nie mogę bo bezrobocie w regionie jestem coraz większe. To jest prawdziwe piekło i nie umiem sobie z tym poradzić. Co prawda nie jest to sytuacja kryzysowa ale jak mnie życie przydusi jeszcze bardziej to mam rozumieć, że samobójstwo jest jedynym rozwiązaniem?

uzbieraj trochę kasy i wyjedź do jakiejś metropolii tam prace znajdziesz bardzo łatwo lub znajdź sobie dziewczynę :P

Gość zdolowany
nie moge bo tu mam mieszkanie

Gość zdolowany
Czy mam rozumieć, że jak w naturze słaba jednostka ginie, to w życiu jest tak samo?

Gość zupapomidorowa.
:D a "życie" to nie część "natury"?

Oj nie martw się tak! W życiu tak czasem bywa.Spróbuj znaleźć nowych przyjaciół.Mam wielu znajomych którzy poznali sie dzięki internetowi,a dwie pary z nich są już małżeństwami.Powodzenia!

i co z tego że tu masz? jak znajdziesz pracę to będzie Ciebie stać na wynajęcie jakiejś kawalerki

Gość i po chłopie
a niezly byl z niego herbatnik

Gość zdolowany
kochalem i nadal kocham tego kolege. a on mnie zdradzil i przeszedl na hetero

Gość zdolowany
Wystarczyła by praca za tyle by się jakoś utrzymać i nie mam namyśli kokosów. Uczelnia - choć ciężko, można chyba jakoś zdać? Tylko, że problem polega na tym, że mój kumpel NAJLEPSZY PRZYJACIEL się wyniósł. Z czasem wynieśli się inni kumple. Nie mam się do kogo odezwać - siedzę sam gdy się uczę oglądam tv - nie mam z kim skoczyć na piwo. To wypacza psychikę. Nie umiem sobie z tym poradzić (moja intencją nie jest żalić się z braku dziewczyny, chodzi mi o kumpli którzy byli dla mnie wszystkim!) Rozumiem, że jak jestem życiową ofiarą która nie potrafi sobie zorganizować "znajomych" muszę się liczyć z samotnością (a tak nie chce).

Gość zdoowany
zostały tylko wspomnienia te nocne igraszki z kumplami sikanie sobie na buzie , lodziki, bzykanka , ohhh jak ja sobie z tym poradze

Gość Zdolowany
I czemu ktoś pisze pod moim nickiem? Mam rozumieć, że jestem chimeryczną nic nie wartą ciotą której lepiej jak by na tym świecie nie było?

Gość tu nie lubią gejow
a jeszcze temat zakladasz "sam jak palec", a przecież raczki i nozki maja wiele paluszków a tylko jeden samotnik:D:D:D:D

Gość zdolowany
Nie jestem gejem jeżeli do tego była aluzja. Po prostu staram się bardzo a mi ostatnio NIC nie wychodzi, znajomi mnie opuścili. Tak się zastanawiam co dalej, bo nie widzę przyszłości kolorowo :\

Gość przegrałeś - skacz
!!!!!

Gość zdolowany
Nie ma to jak szczerość ludzi z internetu :] ale dotarło do mnie... pzdr

Gość spoko ziomus
nie ma sprawy... po prostu nie spodkalem jeszcze takiej osoby, która by wyszła cało z takiego syffu ;) radze skoczyc naj najpredzej - przenajmiej zachowasz twarz ;)

Życie przynosi różne rozczarowania... Niestety. Gdy coś się wydarzy to mówi się,że tak musiało być i trzeba do przetrwać. Gdy to przetrwamy jesteśmy silniejsi. Poszukaj bratniej duszy... na pewno jest ktoś w Twoim otoczeniu na kim możesz jeszcze liczyć...