Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetki bladynki

przesadzacie i to mnie wkurza!

Polecane posty

Gość brunetki bladynki

Kiedyś zresztą aż tak niedawno ludzie mieli nawet po 10 dzieci dla was teraz 4 to już patologia. Znam rodzinę 2+11 i wiecie jak wspominają dzieciństwo? bardzo dobrze m.oj facet jest akurat po srodku ma 26 lat, najstarsza jest jego siostra ma 38 lat a najmlodszy brat ma 20 i nie jedli korzonków żyli normalnie.

Gość blondynki moze co
mądralo :P

Gość ja pochodze
z wielodzietnej rodziny tylko było nas 6+2 i tata tylko pracował, nie byliśmy biedni itd :) nie utrzymywał nas mops, teraz nasza czwórka skończyła studia, a reszta jeszcze się uczy :P

Gość brunetki bladynki
jak jestesmy u nich na stpokaniach rodzinnych a dosyc czesto to patrze i zazdroszcze jemu rodzenstwa ja niestety jestem jedynaczka :(

Gość ja wam powiem tak
to znaczy kto sie wypowiadal że tam gdzie jest czwórka rodzeństwa to patologia? bo ja o tym nigdy nie słyszałam i nie wiem co to za pusta głowa się wypowiadała :P patologie zdarzają się też wśród jedynaków i nie ma znaczenia czy to jeno,dwójka czy dziesięcioro dzieci... :/

Gość droga autorko
mozesz mnie oświecic? co to znaczy,ze nie jedli korzonków?

ci co tak pisza to chyba nie znaja wlasciwego znaczenia słowa patologia, najlepiej bo jest kilkoro dzieci to zaraz patologia ludzie wróćcie do szkoły.!!

Gość teraz zaprzeczaja
pewnie ze tu jak ktos napisze ze ma 3 badz 4 to juz patologia itd tez jestem jedynaczka :O niestety :( a moj maz pochodzi z wielodzietnej rodziny 7 ich wszystkich bylo , super wspomina zabawy z rodzenstwem itd :) on chce miec gora 2 dzieci ale ja nie dopuszcze chce miec 3 :) pozdrawiam

Gość bershkaaaa
BLONDYNKA - blądynko ! :O

Gość było niby super ale
ci z wielodzietnych rodzin chcą mieć jedno, góra dwoje dzieci. Więc wcale tak wspaniale nie jest jak mówią.

Gość dla mnie chyba wiekszą patolog
jak ktoś pisze blądynka wrrrrr :o

Ja mogę potwierdzić,że byłam tu szykanowana pod innym nickiem. Za to, że byłam w ciąży z 4 dzieckiem Byłam patologią, kłamałam,że jeździmy na wakacje, dzieci mają co jeść i nie korzystamy z mopsu. bardzo, bardzo wiele złego tu pisano na mój temat. Nawet jak już się nie odzywałam to pisano, że jestem w ciąży z 5,6 dzieckiem, bo tylko rozmnażać się potrafię :) Minęły 2 lata i z żenadą wspominam tamte czasy.