Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka

Chyba wpadłam pomóżcie

Polecane posty

Ostatnio bardzo dużo dziewczyn się uskarża na opóźnienia okresu, to może mieć związek z porą roku? Mi okres w tym miesiącu spóźnił się 12 dni!! Już też nastawiałam się po 5 dniu na robienie testu.

ja i tak juz mam nastroj ciązowy. staram sie mysleć trzeźwo ale coraz bardziej mi organizm szaleje :( sutki sterczą mi jak dwa dzyndzle, sa olbrzymie! naprawde nigdy mój organizm sie tak nie zachowywał...

do lewitujję świetnie się poukładało Sebek jest kochanym wnusiem a co do obiawów to już pisałam

ja tez czułam ze jestem w ciazy jakies 10 dni przed@ i prosze w marcu rozwiazanie. Jest cos w ty naszym przeczuciu. pomimo ze dwa testy wyszły negatywne ja nadał nie wiezylam w ich wyniki. trzeci wyszedł pozytywny dwa dni po dacie spodziewanej @.

no własnie... czytam teraz inny tiopic i kobietki sie wypowiadają że mozna czuc ciąze ju tak wczesnie. Nie jestem jaką rozchisteryzowaną 16-stolatką która panikuje. Widze wyraźne zmieny w moim organiźmie. Raz sie ciesze a raz denerwuje i boje sie. a moze to też dodatkowy objaw? taka huśtawka nastroju? hehe ciągle tylko przegladam strony na temat ciązy i aż mi sie gorąco robi.

hustawka nastrojów to na dziewczynke...hehe...podobno...ja tez mam ciągle takie humorki a ma byc podobno chłopiec...tylko z pierwszym synkiem nic takiego nie mialam byłam normaalna i opanowana a teraz płacze z byle powodu wszystko mnie wkurza a za chwile jest juz dobrze.,,zwariowac idzie.

hehe twój mężczyzna musi ci wybaczyć :) a ja mam taką gonitwę mysli teraz że masakra. co chwile dochodze do wniosku że pewnie sobie cos wkręcam i to pewnie nie ciąża, ale sprawdzić sie boje, że sie rozczaruje bo chciałabym zobaczyć 2 kreseczki na pasku... choć pewnie teraz jeszcze za wcześnie :/

a masz wraziwe sutki??? ja nie mogłam sie dotknac a nie mówie juz o wycieraniu sie po kąpieli...były takie delikatne i wrażliwe ze z bólu wytrzymać nie mogłam.

mam wrażliwe sutki, nie aż tak jak ty ale bolą jak dotykam. Jezuuu zwariuje z tej niepewnosci... ostatni okres miałam 29 paź. ale przyszedł on 5 dni wczesniej niz sie spodziewałam. Dlatego teraz cięzko mi stwierdzić kiedy dostane znów okres (o ile go dostane). Dletego tez mysle że ciąza jest bardzo pradopodobna skoro ten cykl taki rozchwiany jest.

widzę że jednak się cieszysz no i masz rację bo dziecko to coś wspaniałego...ja mam dwa urwiski,kochane aniołeczki. A piersi to fakt też okropnie mnie bolały...i straszliwie bałam się reakcji rodzicó a mój ( teraz już mąż ) to bał się że mój tato go naleje po dupsku :) a tu moja mama za miotłę i za nim he he he :) to były czasy

boje sie i ciesze jednoczesnie. ciesze sie z ciązy (chyba ciąży!) ale boje sie reakcji mojego faceta i tego co bedzie dalej :(

Gość ....21354
rożnie totez w zyciu bywa RAZ PEKNIE SERCE RAZ PREZERWATYWA 20 lat miesiacz kolesiem a Ty sie cieszysz smiech na sali za nauke sie wez!

Gość migdałowe oczy
a nie lepiej zrobić test lub badanie krwi? gdybanie nie pomoze,ja z 1 dzieckiem nie wiedzialam że jestem w ciąży do 3 mies bo mialam nadal co miesiąc krwawienie,nie zwróciłam uwagi na intensywnośc tego pseudo okresu ale lekarz u którego byłam na badanie kontrolne stwierdził brak ciązy ja bardzo chcialam mieć dzidzie w 3 mies zaczęłam wymiotować i dopiero drugi lekarz stwierdził ciążę,z drugiem dzieckiem to samo było a z 3 od 1 dnia wiedziałam,przeczucie mialam i tyle,bratowa gapnęła sie od razu ze jest w ciązy bo brodawki w ciągu tygodnia bardzo zmienily jej kolor z jasnoróżowych na brąz,śluz być może ,ale pobolewanie brzucha i piersi ja mam ok tygodnia przed okresem moze spóżnione jajeczkowanie miałaś i tyle,co do tego że jesteś z chłopakiem miesiąc i możesz być z nim w ciąży a gdzie zabezpieczenie no cóż zostawie to bez komentarza,

no a co mam robić? jesli by sie juz okazało że jestem w tej ciązy to co? miałabym usunąc? zabić własne dziecko? nauke i wychowanie dziecka da sie pogodzić. Ludzie popełniają błedy, ale najwazniejsze jest zeby potem wziąśc za nie odpowiedzialnosc a nie pójśc na łatwizne i pozbyć sie kłopotu, Tak sie zachowują tylko tchórze.

Gość lila21
Wiatm pierwszy raz jestem na takim forum, i nie wiem gdzie mam pisać aby mi ktoś odpowiedział proszę!!! może zacznę tak: Ostatnio miesiączkę miałam 11 listopada a cykle mam regularne co 29-30 dni. Z20 na 21 listopada kochałam się ze swoim chłopakiem, chyba się trochę spermy dostało do środka do mnie, a robiliśmy to bez zabezpieczenia , mogło dojść do zapłodnienia ? a jeszcze wyczytałam (obliczyłam) w Internecie że moje dni płodne zaczynałyby się od 23 listopada, i nie wiem czy mogę być w ciąży? Proszę odpiszcie!!

ja niestety musze już lecieć... podaj meila to ci wysle mój numer gg. A dzisiaj juz sie musze pożegnac . dobranoc kolorowych snów :*

Gość Agentka2009
taaa...też przeszlo mi przez myśl ze jestem w ciązy jak były duze upały,kręcilo mi się w glowie,robilo mi sie słabo nawet w chlodnym miejscu,i niedobrze na widok jedzenia...i tez wydawalo mi sie ze mam twardy brzuch...przeszlo wraz z jesienią... nie wkrecaj sobie tylko zrob test...

Jejku dziewczyny no pieprzycie jak potłuczone !!!! Wszystkie wymienione objawy pojawiają sie dopiero w 6-8 tyg ciąży. Proponuje iść do psychologa bo ciąża to może i jest ale urojona. A martwić to sie można jak sie okres spóźnia więcej jak tydzień. Ale chyba w wieku 20 lat to sie chyba powinno o tym wiedzieć.