Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka

Chyba wpadłam pomóżcie

Polecane posty

Gość wpadka

Witam. Mam 20 lat i wydaje mi się że jestem w ciąży... sama nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ojcem ewentualnego dziecka byłby mój chłopak... z którym jestem od miesiąca :/ :/ nie wiem co robić ani mysleć :( źle się czuje, boli mnie brzuch jak przed okresem, bolą mnie piersi... do okresu jeszcze 10 dni wiec troche za wszczesnie na takie bóle spowodowane miesiączką. Dzisiaj na sniadanie zaczełam wcinać wszystko co miałam w lodówce tzn. sałatke z tunczyka z cebulą i majonezem plus płatki kukurydziane z mocno osłodzonym mlekiem :P Boje sie jak on zareaguje :( podpytywałam go co by było gdyby... ale ona stwierdził ze teraz nie ma ochoty sie tym przejmowac bo dziecko planuje dopiero gdzieś za 5 lat :/ Ja sama chciałabym być matką. od dłuższego czasu włanczały mi sie jakieś instynkty maciezyńskie... eeech co robić jeśli ciąza okaże sie byc realna?

Gość uciekaj bo cie zjedzą

poczekaj do dnia,kiedy powinna być miesiączka i wtedy zrób test,powtórz go kilka dni później a potem usg i sprawa będize jasna:)

Gość miesiac z chlopakiem
i juz podejrzewasz ze jestes w ciazy nie złe ziółko z ciebie

Gość myslisz ze to co zjadlas na
sniadanie moze przepowiedziec ciaze heheh ale sie rozbawilam. tylko wydawalo mi sie ze jak ktos ma 20 lat to ma juz troszke wiecej w glowie - jesli masz jeszcze 10 dni do okresu to mozliwe ze ewentualny plemnik nie polaczyl sie jeszcze z komorka jajowa.... zamiast siedziec na kafee poczytaj troszke na necie o ciazy to nie bedziesz takich glupot wypisywac

Gość wpadka
róznie w życiu bywa... :/ niestety...

Gość wpadka
podejżewam to po innych objawach a nie po moim sniadaniu... boli mnie brzuch jak przed okresm, bol mnie piersi mam zawroty głowy... Brzuch mam taki dziwnie twardy ... i wydzielina z pochwy sie zmieniła, jest taka mleczna i gęsta.

Gość wpadka
no i brzych mi urósł:O

Gość wpadka
brzuch

to raczej napewno możesz miec duże powody do zmartwienia bo to raczej napewno ciąża...ja też miałam 20 lat...i wiem co to za stres

Gość wpadka
Spadaj podszywie. Ja sie juz troche nakręciłam na tą ciąże... Chłopak mimo że go nzma miesiąc jest najcudowniejszym człowiekiem pod słoncem. Chciałabym poczuć te ruchy małego człowieczka w brzuszku... :)

Gość nie wpadac w panike
jestes 10 dni przed okresem, tak ze nie jestes w ciazy, objawy twoje sugeruja ze @ sie zbliza, przed nia nie ma objawow ciazowych , te ktore masz ta sa na okres, co innego gdyby @ci sie spoznila i takie objawy bys miala ale tutaj jest na odwrot , tak ze dostaniesz okres,ja przechodze przez to co miesiac,identycznie jak ty masz,co mi sie kiedys nie zdarzalo

Gość mama klaudii
wiesz trochę za wcześnie na te twoje objawy bo jak coś to ty kilka dni po owulacji jesteś .... nie wkręcaj nic sobie a następnym razem się zabezpiecz to nie będziesz się martwić

Gość wpadka
DO justysia23: kurde denerwuje sie troche. a ty tez byłas w ciązy?

Gość no skoro tak jak piszesz
to napewno ciaza skoro brzuch ci urosl. a bulgocze cos w nim? przelewa sie? to pewne male se rusza ;)

Gość wpadka
problem w tym ze 2 miesiące temu odstawiłam tabletki anty i mi cykl szaleje... :/

Gość wpadka
Do Lewituję: jak ja też się uśmieję, to czy poronię?

Wiesz co, jak ja miałam 20 lat rozpoczęłam współżycie z moim partnerem, z którym jestem do dziśnawiasem mówiąć (7 rok), wówczas byłam w ciąży co miesiąc i poniekąd rozumiem Twoje obawy ale wygląda to raczej tak jakbyś ty tej ciąży chciała, świadczy o tym ta zdecydowanie przedwczesna panika, ty nawet nie miałaś jeszcze terminu okresu...wyhamuj

spadaj podszywie. jestem juz na czarno :) tylko oriętacyjnie napisałam ze 10 dni do okresu bo cykl mi szaleje i troche z tym róznie... :/

Gość A bulgocze
ci w brzuchu i przelewa jakby się zupa gotowała??

Faktem jest, że po odstawieniu tabletek często laski łatwiej zachodzą ale Twoje objawy są raczej typowe dla ciąży zaawansowanej a nie w fazie początkowej. Cokolwiek mogłbyś poczuć dopiero po upływie 6-8 tygodni

Gość ddddddooopp
zrozum dziewczyno ze ty NIE JESTES W CIAZY!!!po co ta panika,poczytaj sobie wiecej o cyklu , nawet tym nieregularnym,ok

tak byłam w ciąży...mam synka dwa latka i 10 miesięcy....ale przeżyłam ogromny stres,strasznie bałam się rodziców