Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczenniczkka

Katecheta powiedział na religii, że homoseksualizm jest tak samo zły, jak ......

Polecane posty

Gość uczenniczkka

palenie murzynów na stosie i gwałcenie zwierząt :o I to nie provo żadne, nawet inni nauczyciele powtarzają to sobie na korytarzach. Ja tam nigdy nie porównałabym tego do siebie :o I przecież murzynów na stosie chyba nie palili

Gość bo w b biblii tak pisze
🖐️

Gość czarene bladzie
kościółkowi całe wieki palili i torturowali milony ludzi,oni maja w tym wprawę,katecheta to na sto procent potomek jakiegoś inkwizytora,więc uważaj

ale o c o ci chodzi cyt:"Ja tam nigdy nie porównałabym tego do siebie"...!??!?!! jesteś lesbijka,murzynką czy gwałconym zwierzęciem?:P

Eeeee.... jakaś głupota. Jak można porównać homoseksualizm z paleniem murzynów na stosie??? Asfalt powinien leżeć na ziemi, Żydzi na Madagaskar, a geje są cool.

Gość onanista nie z tej ziemi
ja tylko swoją rękę gwałce i żadnej krzywdy nikomu nie wyrzadzam a sam lepiej po tym się czuje więc ja też jestem winien tego co piszesz? zastanów się gimnazjalistko i uważaj bo oceny za półrocze niedługo wystawiają !

Gość Araby to dopiero mają kary
dla gejów , ścinanie głowy :D

Gość afdsfasf
to podobnie jak z celibatem - seks z dojrzałą kobietą jest niedozwolony w kościele ale molestowanie dzieci już tak :o

ale o c o ci chodzi cyt:"Ja tam nigdy nie porównałabym tego do siebie"...!??!?!! jesteś lesbijka,murzynką czy gwałconym zwierzęciem?:P

Gość uczenniczkka
chodziło mi, że tych dwóch reczy do siebie, a nie że do siebie, przecież nie jestem murzynką, ani zwierzęciem :P

Gość brzęczyhuj
Bo katolicy to często idioci i hipokryci Ja tam nie lubię gejów, ale... Kościół i katolicy są przeciwko aborcji Geje nie wykonują aborcji A jednak kościół i katolicy ich potępiają, chociaż mogliby mieć sprzymierzeńców Do tego kościół naucza tolerancji A nietoleruje pedałów.

Gość poganiacz klawiszy
"Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwieźli, ani mężczyźni współżyjący ze sobą, ani złodzieje, ani chciwi, ani pijacy, ani oszczercy, ani zdziercy nie odziedziczą królestwa Bożego" (1 Kor 6, 9-10; por. Ga 5, 19; Ef 5, 5).

Gość a o to kółko różańcowe
??? :o