Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakier81899

Pytanie do dziewczyn,czy na pierwszej randce mogę pocałować dziewczynę?

Polecane posty

Gość klakier81899

Mam taki problem,ponieważ idę pierwszy raz na randkę i nie wiem czy mogę sobie pozwolić na pocałunek,czy zgodzilibyście się całować z facetem na pierwszej randce?nie wiem też czy mogę wziąść ja za rękę,czy miały byście coś przeciw temu na pierwszej randce?z góry dziękuję za odpowiedzi

wiesz co ja robilam na peirwszej randce z moim obecnym facetem...? :D

Gość klakier81899
Nie wiem,a co robiłaś?

Gość klakier81899
dużoooo,ale czy wiek ma znaczenie?

Gość klakier81899
mam 25 lat

możesz ale ubierz NA GŁOWĘ prezerwatywe ,ponieważ istnieje ryzyko ciąży--pocałunek na 1 randce jest NIEBEZPIECZNY!!!!!!!!!!!!!

Gość raczej nie caluj i nie bierz
za rękę. natomiast wskazane jest patrzenie głeboko w oczy

tak, ma, bo jesli miałbys 15 lat,a Twoja partnerka 13, patrzyłabym na to inaczej :) myślę, ze można, zreszta sam zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie, jak ona będzie reagować :) Milego spotkania :)

cholerka... jak zapewne sie domyslasz pytanie nie bylo do ciebie :/

wyobrax sobie,z e sie domyślam :D ale pytanie bylo inne. nie dotyczyło co Ty robiłaś na pierwszej randce, tylko czy wypada... :P :P :P

Gość klakier81899
tylko że ja jestem raczej nieśmiały i w tym problem a nie chcę żeby pomyślała że traktują ją tylko jak koleżankę

wiesz, to byl skrot myslowy. nie cierpie konwenansow, co wypada a co nie. zawsze robie to na co mam ochote i innym tez to polecam.

a nie mogłas od razu tak napisać. Przyjemniej czytać taka wypowiedz, niz domyślac sie co robiliście ;)

Gość klakier81899
tylko że jak by facet robił to na co ma ochotę to nigdy drugiej randki by nie było

Gość klakier81899
czyli całować czy nie?wziąść za rękę czy nie?bo teraz jestem jeszcze bardziej skołowany

Gość Bella Cullen
to zależy ile czasu trwa randka:) Bo jak dopiero 5 minut i już ja całujesz..;) Tak rozmowa, patrzenie w oczy uśmiechy.. Tak pocałowac jak najbardziej. Nie mylic z całowaniem:D!! ehh romantyzm to tylko na filmach i jak się miało te nascie lat i ciutkie więcej;)

w moim wypadku durgiej randki by nie bylo, gdyby nie bylo miedzy nami chemii. a jak jest, to po co sie przed tym bronic? sam wyczujesz na co ma ochote ta dziewczyna czy sie jej podobasz.

Gość bisc
wedlug mnie na koniec mozesz ja cmoknac w policzek, zza rece nie bierz bo pomysli, ze po tej jednej randce wyobrazasz sobie niewiadomo co... tak przynjamniej ja bym pomyslala

Możesz dziewczynę pocałować dziewczynę na pierwszej randce jeśli jest gotowa.

Gość Fridoo
Moim zdaniem powinieneś uwodzic a mam na myśli kusić wzrokiem i gdy i do tego zwracaj uwage na swoj glos . Bo kbiety lubia zmysłowość a wtedy robi sie um gorąco . Ale musisz byc blisko niej i wtedy z nienacka ją pocaluj wiesz mi nie spotkasz sie zodmową . pozdrawiam

Gość gość
ty nie możesz tylko musisz bo uzna cię za ciepłą kluchę albo kolegę! polecam też chwycić za tyłek albo klepnąć ją w tyłek.

Gość gość
ja ucieklam jak mnie chcial pocalowac, za szybko dla mnie

Gość gość
najwyzej na pozegnanie cmoknac w policzek czy w reke, nic gorszego, jak narzucajacy sie facet.. Lepiej pozostawic niedosyt ( jesli jej sie w ogole spodobasz)

Gość goscia goscia
trzymanie za ręke raczej nie, bo to jest jakby manifestacja relacji przed ludzmi. Z całowaniem to różnie bywa, cmok na pozegnanie jest jak najbardziej wskazany a nawet potrzebny, zeby dziewczyna miała co wpominac zaraz po randce.

Gość goscia goscia
Jeżeli chodzi o dłuższe całowanie to juz różnie bywa, zależy od nastroju, od osobowości dziewczyny

Gość gość
Nie !!! Nie całuj na pierwszej randce. Pomyśli, że chodzi Ci tylko o jedno, a na kolejne spotkanie zaprosisz ją do siebie. Na drugiej lepiej jak już musisz. Jak jej się podobasz, to pocałunek lub jego brak nic nie zmieni.