Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

Z A K O P A N E

Polecane posty

wolałabym z Janosikiem :) myslalam o sylwku typowo goralskim z kapela goralska a nie jakims ckliwym DJ, z jadłem dobrym i gorzałką, nic nie moge na necie znalezc, moze kto byl?

gdzie.... łokowite wszendzie te kootwy maja:D a tak konkretnie to najle[piej iść do górola do bacówki na podgórze, tak przy ogniski tobie baca baranka opiece:D okowity poleje i lezakawanie tyż do:D

ladaco :) a konkrety? jakiś link? do zakopca mam daleko, nie cche sie błąkać... znalazlam pewna oferte, brzmi niezle, pokazać? moze to tam byles?

kocham zakopane,w tym roku mielismy kwatere w dolinie chocholowskiej.jesli jade do zakopanego to chce pokoj typowo goralski,caly w drewnie.Najlepiej u jakiegos bacy,ktory stoi przy drodze.Zakochalam sie w gorach!niestety sylwestra spedze za granica,poniewaz tam mieszkam ale przy najblizszym urlopie jade do zakopanego!dosc fajny lokal jest w sabale na krupowkach,kapela na zywo i dobre goralskie jadlo:D

to coty pokazałaś:classic_cool:, ale ja tak jak jak mówiłem załatwiłem sobie juz na miejscu a linku nie dam bom zaszyfrowany:D

to wszystko zalezy od becówki...i od wielkości baranka mniejszy czy wiekszy...okowita tania jest nocneg pól darmo , nie tak jak w hotelach czy tez prywatnych kwaterach:)

Gość Aniaa382
W Zakopanem najlepiej zatrzymać się w apartamencie MONTANA, który znajduje się w atrakcyjnej oklicy. Dzięki temu możemy liczyć na to, że nic nas nie ominie, a wszystkie najlepsze restauracje i atrakcje mamy w zasięgu wzroku :)