Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spytalam dzis meza

spytalam dzis meza po seksie udajac glupia

Polecane posty

Gość spytalam dzis meza

czy wszystkie kobiety w srodku sa takie same...... juz wyjasniam dlaczego podstepnie chcialam dowiedziec sie czy nie jestem za szeroka bo czasami podczas stosunku go nie czuje za mocna :( a ze mam zje ba ny charakter i lubie znajdywac u siebie nowe kompleksy to pomyslalm ze jestem jakims wielkim wiadrem . no i zapytalam go i on bez wahania powiedzial ze nie ze wszystkie inne no wiec przeszlam do sedna a czy ja nie jestem za szeroka? zamilkl i powiedzial ze nie chcve odpowiedziec na to pytanie i powiedzial a co gdybym ja sie ciebie zapytal o mojego penisa.... jak myslicie jego reakcja mowi jedno nie.... mial ciasniejsze partnerki???

Gość a może to nie Ty
A może to On ma za cienkiego?

Gość spytalam dzis meza
co sadzicie????????? jestem do dupy czyli....?mamy udane zycie seksualne ale czasami prawie nic nie czuje maz nie ma jakiegos super malego sredniego wydaje mi sie....

Gość spytalam dzis meza
u niego to roznie jak jest naprawde silnie podniecony to go czuje a jak kochamy sie tak bo kochamy to cienko.... :(

Gość a może to Ty
Mam małe dośw. sexualne bo dopiero ponad rok kochamy sie z moim facetem, a jest On moim pierwszym i też nie zawsze go czuje, a powinnam być ciasna, prawda? Zreszta przy wkładaniu tak jest -tzn. jestem ciasna.

Gość Boskie Buenos
no ale chwila!!co ze nie wolno ci zapytac?jesli ludzie sa razem to wolno pytac o wszystko! a co by bylo jesli on by cie zapytal o penisa?hm...nie raz mialam taką sytuację ze mialam zakompleksionego faceta,i zadawali mi pytanie typu:"Czy nie uwazasz ze moj benek jest za mały?"... tak,odpowiedzi na te pytania sa niewygodne...faceci tez pytają!

Gość spytalam sie dzis meza
i czy to prawda ze azjatki maja ciasne???? bo meza byle partnerki to przede wszystkim azjatki :(

Gość spytalam dzis meza
ja na popczatku tez jestem ciasna a potem dojdzie podniecenie sluz i nie ma juz takiego super tarcia.... a co do pytania to trudno powiedziec facetowi ze ma sredniego i po kiego kija pytalam sie jego o moja pochwe jemu tak samo glupio by bylo powiedziuec

Gość spytalam dzis meza
no ale tak jest ruszylam temat i teraz mam do myslenia bo nic nie powiedizla czyli odp brzmi tak!!!! dostane szalu zaraz nawet nigdy nie rodzilam

Gość martynkoska 23
dziewczyno spokojnie tez tak mamy i to jest chyba naturalne....podczas ogromnego podniecenia, tz szybkich ostrych numerków czuje narzeczonego tak bardzo, że azz mnie boli, on rownież mówi, że jestem tam malutka, jesli jednak kochamy się spokojnie, długo to zdaża się, że jemu juz tak mocno nie stoi, wtedy słabo się czujemy i najchetniej robimy to od tyłu gdy ja leże i mam zaciśnięte nóżki. jesli jesteś bardzo bardzo mokra to równiez tarcie wydaje się mniej odczuwane (ja tak mam) także nic się nie przejmuj i lepiej nie zadawaj takich pytań bo bedziesz sobie niepotrzebnie rożne fazy wkrecała :)

Gość TiniiDdz
ALe odbycik normalny chyba masz? Takze smiało analny probojcie, Tobie i jemu powinno byc dostastecznie ciasno :)

Gość Onnnaaaaaaaa
A przepraszam Ale jaki był twój cel? Chciałaś go sprawdzić, jakie miał partnerki, czy faktycznie uważasz siebie za lużną?

Gość ferb
wszystkie jestescie rozowe w srodku,wiec takie same:P

Gość wszystko zalezy jak grubego
ona ma penisa, niestety sa naprawde roznce cipki i to bzdura, ze wszystkie jestesmy tam takie same. ale nie ma co rozpaczac jak jestes szersza/on ma za maly obwod - sa rozne pozycje czy nawet gadzety (nakladki na penisa).

Gość bez kompleksów
wypróbujcie pozycje od tyłu, na pieska albo bokiem na łyżeczki, wtedy mozesz skrzyżować i zaciskać uda (leżysz na boku a facet wchodzi w Ciebie od tyłu) seks jest udany jeśli włoży się trochę wysiłku w znalezienie dobrej pozycji

Gość spytalam dzis meza
Jem kupe :) :) :)

Gość spytalam dzis meza
sram sobie i tatowi na klate B)

Gość uru uru
"Mam małe dośw. sexualne bo dopiero ponad rok kochamy sie z moim facetem, a jest On moim pierwszym i też nie zawsze go czuje, a powinnam być ciasna, prawda? Zreszta przy wkładaniu tak jest -tzn. jestem ciasna." to nie ma nic do rzeczy. sterana życiem prostytutka może być ciaśniejsza od ciebie, bo to zależy od budowy, a nie ilości odbytych stosunków. no i jeszcze sprawności wiadomych mięśni

Gość spytalam dzis meza
nie wiem co chcialam sprawdzic chyba przede wszystkim to czy wydaje mu sie luzna a potem tak prawde mowiac jakie byly te jego partnerki....glupia jestem wiem. jesli chodzi o pozycje to zazwyczaj jak sie kochamy to czesto wlsnsie w tych pozycjach i faktycznie jest lepiej. chyba szukam dziury w calym bo maz mnie bardzo kocha i zycie seksualne mamy mysle ze udane ale jakos tak mi przyszlo bto ostatnio do glowy. Prawda jest taka ze my kobiety juz tak mamy chyba ze zaswsze wina chcemy obarczyc nas same ale ten problem to juz sie chyba na nastepny topik nadaje :)

wszystko to zależy od całości partnerki i tego czy nas ona podnieca tzn czy jest atrakcyjna seksualnie.Ta ciasność zależy od stopnia podniecenia partnerki.Dla faceta z doświadczeniem gdy partnerka ma mało śluzu to penis wchodzi z oporem i sprawia wrażenie ciasnej to partner odczuwa brak podniecenia i więcej... że to nawet ją boli Luźna dla doświadczonego jest podniecająca bo wie że pochwa jest chętna na przejęcie penisa i może wykonywać posuwy w różnym rytmie i kierunkach co oboje rajcuje.Natomiast każda kobieta inaczej przeżywa stosunek seksualny i to jest najbardziej dla faceta podniecające , dlatego są zdrady