Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gej jest OK

GEJ JEST OK

Polecane posty

Gość Gej jest OK

Mężczyzna żyjący z drugim mężczyzną ma o wiele lepsze życie niż para hetero. My mamy podobne zainteresowania - samochody, takie same filmy, lubimy dobre żarcie, piwsko, etc. Jednocześnie oboje zarabiamy dużo więcej niż przeciętna para w której kobieta żeruje na pieniądzach swojego męża. Nie mamy dzieci więc stać nas o wiele więcej. Obaj wiemy co jest potrzebne drugiemu facetowi w seksie więc jesteśmy zawsze zaspokojeni. I to chyba tyle. Powodzenia przy kolejnych rozwodach.

Gość Gej jest OK
Jedynym minusem są bóle odbytu i póżniejsze hemoroidy od ciągłego walenia w tyłek. :( No i czasem są brązowe niespodzianki na prześcieradle. :(

Gość Gej jest OK
kilka lat temu , na weselu u mojej siostry , w stodole , zgwałcił mnie mój kuzyn ...

Gość Gej jest OK
A potem jak wyjął swojego pytonga z kakaowego oczka to wsadził mi go do ust. Moja buzia wyglądała po tym tak, jakbym niezdarnie jadł czekoladę i cały się ubrudził.

Gość Gej jest OK
Sam stosunek trwał ze 2 minuty. Kilkanaście mocnych pchnięć. Na początku bolało ale potem było całkiem przyjemnie. Na tyle ze postanowiłem zgłębić temat. Teraz ze współżycia z moim Mateuszem czerpię mnóstwo satysfakcji :)

Gość Gej jest OK
Kiedyś jedna dziewczyna chciała mnie w buzię pocałować ! A fuuj ! Dałem jej w policzek bo na co ona sobie pozwala !

Gość Gej jest OK
Poskarżyła się bratu i dostałem taki wpierdol pod blokiem, ze nosiłem ciemne okulary przez 2 tygodnie. I jeszcze wyzwał mnie od pedałów :(

Gość Jabcok z kartonu
Pedał nie gej