Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straciłem prawictwo w agencji

Uprawiałem sex tylko raz - w agencji. U jakiej dziewczyny mam szansę?

Polecane posty

Gość Siostra Magdalena
Gdybyś mógł, to od razu skontrastuj swa definicję z tym co ja miałam na myśli. W sensie, powiedz w czym się pomyliłam. jesli tego nie uczynisz, bedę miała prawo wsadzić Cie pomiędzy ludzi, którzy gdy nie potrafią odpowiedzieć na coś co ich uraziło młahaha, używają tekstu : 'Posługujesz się pojęciami których nie znasz' ;D Uwierz, że czytam sobie często różne fora i tekst 'używasz....' jest mocno nadużywany :) :D

oj chlopie co ja mam powiedziec mam 26 lat i nie mialem dziewczyny i juz mnie to cholernie denerwuje i juz powoli trace nadzieje ze kogos sobie znajde :o

Gość Siostra Magdalena
Młahaha widzę, że coraz bardziej działam Ci na nerwy :D Cieszy mnie to, cieszy :D Wiem, że cięzko Ci się pogodzić z tym że ktoś zaatakował króla tego forum :D Już myślałeś że będziesz siedział i się wymądrzał :D Tymczasem ja będę się już zawijać stąd, albowiem mam lepsze zajęcia w sobotę wieczór ;D Aczkolwiek było miło się pośmiac :D Natomiast Tobie życzę miłych dyskusji z innymi :D Założe się, że teraz siedzić tam i sapiąc i plując szykujesz mi kolejny 'pocisk', który jest zabawny lecz wyłącznie w Twoim mniemaniu ;D Uwielbiam wkurzać takich jak Ty ;D

Gość Siostra Magdalena
Ah to sorry, ale myślę że nie jestem pierwszą osobą która pomyliła Cię z mężczyzną :D To jeden. A dwa :D Widzę własnie jak sie nie wkurzasz :D Dlatego własnie szukasz po internecie jakiś durnych haseł, żeby je napisać tu :D I dlatego własnie też mnie obrazasz :D To swiadczy o tym że bardzo Cię to śmieszy :D

Gość Siostra Magdalena
Na koniec podpowiem Ci, że mogłabyś założyć swietny topik ;D Tytuł na wzór tego na ktorym teraz brylujesz. Brzmiałoby to : 'Straciłam mózg na forum' Nie wątpie, że masz to w dupie ;D Za pewne masz i miałaś tam wiele rzeczy ;D Sądząc po wypowiedziać [nie tylko tych skierowanych do mnie], prognoza na przyszłość nie jest optymistyczna - MIEĆ BĘDZIESZ ;D Nara pierdaczku :*

Gość nie lazcie do burdelow
to okropne

ale to i tak nic nie da bo i tak bym sie wstydził no ja tez bym sie wstydzil i pewnie tez bym nie poszedl

Drogi autorze masz szansę u każdej dziewczyny bo chyba oczywistym jest fakt że chwalić się swoim 1szym razem nie będziesz.

Zelku obyś się kiedyś nie rozczarowała gdyż nie sądzę żeby jakikolwiek facet chwalił się swoimi podbojami miłosnymi a co do mnie i mojego pierwszego razu to wez sie wreszcie odpierdziel i zajmij sobą...

Gość facet ktory byl w burdelu
to dziwkarz

czemu miałabym kochać jakąś małolatę, która rozłożyła nogi przed jakimś pedofilem i kryminalistą? bo współżycie z małoletnią to przestępstwo. ach ta roznica pokolen 🖐️

No proszę proszę jaka troskliwa takie teksty zachowaj dla dzieciaka którego będziesz miała najwcześniej za jakieś 10-15 lat...wiem żal ci doopę ściska że nikt cię nie chce nawet rozdziewiczyć.. :P

Słuchaj szanuję cię za to ale naprawdę o cudzych sprawach nie wypowiadaj się tak autorytatywnie bo nie masz o nich pojęcia.

Gość do ona chetna
a ty masz bogata przeszlosc?

do ona chetna... czy bogatą...na razie nie;to że wcześnie zaczęłam nie oznacza automatem że będę się sexić na prawo i lewo...aż tak mnie nie swędzi :P

Gość jak byles w burdelu
to nie masz prawa wymagac od dziewczyny swietosci. mysle, ze taka ktora miala przygody bylaby dla ciebie dobra