Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona90_poznan

pozyczylam i nie oddaje

Polecane posty

Gość ona90_poznan

pożyczyłam 'koleżance' pewna rzecz której mi nie oddaje kilka miesięcy... co zrobić? jak sie nazywa takie osoby?, które coś pożyczają a potem nie oddaja i maja za przeproszeniem w tyłku ta osobę? jakie określenia?

Gość sssssssuuuuuuukkkkkiiiiiiii

Gość ona90_poznan
chodzi mi o takie określenia które mogłabym wypowiedzieć jak mi już odda moją własność, albo jeśli kolejny raz jakaś wymówkę wymyśli to co powiedzieć tak żeby poszło jej w pięty....

Gość ja bym sie wkurzyla

Gość koniecznie musisz
coś z tym zrobić, to jest czyste chamstwo!!!!

Gość gvhbjnm
nono, ja tez mam taka jedna kolezanke, co pozyczylam jej troszke, zwrocila mi troche rzeczy, ale nie bede mowic w jakim stanie ;] (porwane, zniczone itp.) nawet nie raczyla mi ich uprac i uprasowac, a uwazam ze tak trzeba, a niektore rzeczy anwet do mnie nie wrocily bo je pogubila, albo tak zniszyla ze juz do niczego sie nie nadaja ;] ja mam chyba jej 2 rzeczy, ale nie oddam ich dopuki ja nie dostane reszty ;] a no i musz eodzywskac z nia kontakt, bo ja wyjechalam w sumie dosc szybko i nieplanowanie ;] tak na spontanie, a nr. do niej nie mam bo ten co ejst to nieaktualny jakis ;] gg tez nie mam bo ja stracilam poprzendni komputer, mam nowy, i nie moge sie dostac na moje strae gg .A naszej kalsy nie mam. No i narazie jestem troche zajeta by sie tym zajc, ale przyjdzie ten czas ;] A no i koelzanka okazuje sie byc falszywa, dltego nie chce juz z nia utrzymywac takiego kontaktu jak kiedys, bedzie bardzo ograniczony ;] nie dam sie ponizac !!

Gość niech odda ci co
pozyczyla i wiecej nie pozyczaj