Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek do odwołania

Współczesne kobiety nie wiedzą co to zasady moralne

Polecane posty

Gość nie wkładaj wszyskich do
jednego wora

Gość gjesdrfgvbiujhfvgbhn
a ja mam dosc takich ciot jak ty pizda z ciebie nie facet kazdy zyje pelnia zycia a ty cioto ile masz lat prawiczek wez spierdalaj kobety takich ciot nie chca

Gość zimna jak lód laleczka...
zasady moralne ? każdy ma własne ... moze dla większości Twoje są irracjonalne ? i nie uogolniaj prosze ...

Gość bobeczek666
No ciekawe, ja jestem dziewica mimo,ze bylam z chlopakiem 3 lata alew nie chcialam do lozka.Teraz mam innego faceta i sie dowiedzialam,ze przede mna z 2 sypial kobietami i rzygac mi sie chce...

wybacz ale z mojego punktu widzenia cos musi byc z toba nie tak skoro mając 26 lat nie spałes z kobieta badz nawet z mężczyzną :P hehe a pani wyzej tez widze ma coś problem z sfera seksu ... biedaczki :D

Gość baron niezalogowany
i bardzo dobrze kolego nie dostrzegasz korzyści z tego płynących..?

No i to mnie denerwuje. Każdy myśli, że jak mam 26 lat i nie spałem z kobietą to jestem nienormalny. W ogóle wiele kobiet się dziwi jak im mówię, że jestem prawiczkiem. No bo niby jestem przystojny, mam dobrą pracę, fajne zainteresowania itd, itp. Ja po prostu szukam kobiety, która spełni moje wymagania.

na pierwszej randce ???? na pierwszej to tylko zwykla penera chodzi do lózka kobieta z klasą czeka przynajmniej miesiąc niestety wy zawsze w przeciagu tego miesiąca sie zakochujecie a potem placz i lament kwiaty i błaganie ehhh faceci :D

Gość bo kobieta ktora
idzie spac z obcym albo spala z wieloma jest puszczalska. a my faceci szukamy najlepszych partnerek, a nie takich co nawet z owczarkiem niemieckim by sie przespaly

Gość klnąca bardzo
nie wkurwiaj lepiej

No wyobraź sobie że na pierwszej. Od lat szukam odpowiedniej kobiety i nauczyłem się je "testować". Polega to w skrócie na tym, że stosuję od samego początku tzw. bajer i sprawdzam podatność danej kobiety na łatwą manipulację. I co ciekawe, już chyba z 10 takich poznałem, co chciały pójść ze mną do łóżka na pierwszym spotkaniu. A gdy odmawiałem, a potem urywałem kontakt, to się jeszcze dziwiły.

Gość 34534534534534
zdradz ten bajer chetnie sie dowiem

ja za to nie rozumiem co Cie tak dziwi w tym ze inni sie dziwia ? zapomniałes w jakim świecie żyjesz ? zachowujesz sie jakbyś byl obrazony na to ze nikt juz nie ma zasad jak Twoje ? obrazasz wszystkie kobiety i zachowujesz sie jak dziecko z tymi "roszczeniami "

Wiesz autorze, zgadzam sięz Tobą, ze wiele kobiet się nei szanuje ale nie zakładaj, że to dotyczy wszystkich. Ja osobiście od 7 lat żyję z moim pierwszym i ostatnim mężczyzną i jestem szczęśliwa. Próbuj, a na pewno w koncu spotkasz wartościową dziewczynę.

Gość baron niezalogowany
szukam kobiety która spełni moje wymagania tylko, że takie, które mogłyby spełnić twoje wymagania ciebie nie chcą bo jesteś ciepła klucha biedaku nie możesz spotkać dziewicy :D i nie spotkasz bo dziewica nie odda się facetowi, który nie jest pewny siebie a tobie brak tego bo biadolisz i zwalasz winę za swój los na rzeczywiste lub rzekome błędy innych świat jest pełen, jak to powiedziałeś latawic i kobiet baaaardzo ostrożnych w tych kwestiach ale to nie ma znaczenia bo i tak sobie nie poradzisz mając taką postawę

Gość seniorita i juz
a jakie sa te twoje wymagania autorze? Mi tam jakos nie przeszkadza ze wciaz jestem dziewica chodz mam 25 lat, to jest sprawa indywidulna i nic komu do tego...czy myslisz ze czulbys sie lepiej maja kilkadziesiat kobiet w wieku nastu lat? A jesli chodzi o zasady moralne, to uwierz sa takie ktore wiedza..tylko trudniej je spotkac :)

Twoje postepowanie to czysta i zimna manipulacja emocjami OWYCH 10 KOBIET ! I SZCZEE ? DLA MNIE TO TEZ CONaJMNIEJ ZNACZACE ZACHWIANIE MORALI ... więc chyba jestes ostatnia osobą której wypada na ten temat sie wypowiadac :)

Gość lalalalalaladd
prawiczek popieram baby trzeba testowac zeby sie nie puscily potem

Gość baron niezalogowany
tylko 10? no to ciekawe załóżmy że szukasz na tyle intensywnie że poznajesz jedną na tydzień co daje chyba 48 na rok to ja się pytam gdzie te pozostałe 38? zgadzały się na seks na 2, 3, 4, 5, 6, 7... randce czy może Ty się im nie podobałeś a może w ogóle ich nie było..? przemnóż jeszcze to 48 przez lata swojego życia od 18

Gość on nie jest ciepla klucha
po prostu szuka odpowiedniej kobiety

od dawna wiadomo, że najlepsza baba to własna graba, autorze , tobie potrzebny jest lekarz, z twoich opisów wynika i zachowania wynika, że tym lekarzem, ma być psychiatra. Amen.

Moje wymagania nie są jakieś wygórowane, można powiedzieć, że w większości nie różnią się od wymagań typowego faceta. Z tymże jeden mam warunek, którego nie udaje się kobietom (tym które poznaję) spełnić - góra jeden partner seksualny, a oczywiście ideałem byłaby dziewica. Ale żeby nie było, nie jestem jakimś fanatykiem religijnym i nie szukam "zakonnicy". Szukam normalnej kobiety, dla której seks to coś więcej niż zabawa.

Gość baron niezalogowany
szuka odpowiedniej to jest tylko wykręt prawdopodobnie lęka się zranienia więc robi te testy psychiatra od zaraz

Tak, a może od razu chirurg ;) Co w tym dziwnego, że szukam odpowiedniej dla siebie kobiety? A że przy okazji tych poszukiwań widzę co się z kobietami dzieje, to zdradzam tutaj moje przemyślenia.