Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek do odwołania

Współczesne kobiety nie wiedzą co to zasady moralne

Polecane posty

Gość prawiczek może
zaakceptować tylko dziewicę.

Gość cukier_puder
Dalczego tak jest że jak kobieta ma wielu facetów to od razu dziwka, a jak facet ma wiele kobiet to nic złego wrecz przeciwnie jeszcze sie tym chwali??

Gość faceci nie sa lepsi
owszem, zgadzam się ale co z facetami? większość facetów to MęSKIE DZIWKI i tyle

Gość do cukier_puder
ale do cholery niech te co mialy wielu facetow nie lataja za prawiczkami

Gość cukier_puder
Nikt nie ma prawa nikogo oceniac ani tym bardziej mówić kto za kim ma latać. Jeśli ktos chce być z dziewcią albo z prawiczkiem to co ma do tego jego sexualna przeszłaść??

Gość w seksie nie ma i nie będzie
równouprawnienia. Kobietom wolno mniej, bo mężczyżni nie chcą wychowywać nieswoich dzieci poczętych w wyniku zdrady kobiety. Jesli facet zrobi dziecko na boku, nie przekona swojej partnerki, że to jej dziecko. A kobiety tak robią. Puszczają się, zachodzą w ciążę, a później wmawiają swojemu mężowi lub chłopakowi, że to on jest ojcem.

Gość przeszlosc kobiety jest
najwazniejsza

Gość do cukier_puder
a żebyś się nie zdziwiła, ze ma dużo, co jak co ale durnotą jest gadanie, że przeszłość jest nieważna, nasza przeszłość to również część nas samych, w życiu nie będę z facetem, który miał inną co noc lub chodził do agencji i uwierz, ze wielu dziewczynom/kobietom takie coś by przeszkadzało i ma prawo im przeszkadzać bo każdy ma własne wymagania co do partnera, a z drugiej strony, który facet chciałby być z dziewczyną, która była dziw.ką lub za darmo piep.rzyła się z kim popadnie i ma opinię 'łatwej' czy 'szmaty' wśród znajomych?

Gość zimna jak lód laleczka...
i kogo niby miałby przekonac tak absurdalny argument ?

Gość joanna sikorska
jestes desperatem

Gość zimna jak lód laleczka...
jest nie tyle zdesperowany ( to chyba ostatnie co można o nim powiedziec ) co niepoczytalny :P nie uwłaczajac nikomu :P hehe no ale fakt faktem nie jest to normalne podejście co nie znaczy ze daje sobie prawo do oceny to jego zycie jego sprawa szkoda tylko faceta bo jesli poza tym wszystko z nim ok to nawet nie wie co traci :(

Gość cukier_puder
Facet który w tym wieku nia miał kobiety musi jakos w inny spsób sobie radzić. Wiadomo wali sobie gdzieś po kątach. Wiec nie wiem co jest gorsze facet który miał kilka kobiet, nie mówie tu o dewiantach seksualnycj którzy bzykaja wszystko co jest po drodze, czy sfrustrowany facet który jedzie na ręczym całe życie?

Gość jest poczytalny chce miec
porzadna kobiete, a nie taka ktora skakala po wielu fiutach

Znowu ciekawy topik, najzabawniejsze są odpowiedzi niektórych osób. Czyżby wierzyły autorowi topiku?

Gość najwazniejsze zeby kobieta
nawet jak nie jest dziewica to loda wczesniej nie robila

Gość baron niezalogowany
Zelku...mój skarbie nie loguję się bo mi to rybka nie jestem w domu tylko wpadłem do krakowa na otwarcie galerii bonarka... ale tam niezłe małolaty się szwendają.Siedzę sobie w kafejce.

Gość baronie ale przeciez
masz dziewczyne

Gość baron niezalogowany
Jedna nawet mnie zagadała i stwierdziła że jak kupię jej perfumy Chanel nr 5 to zrobi mi loda. Ale mnie nie stać. Niestety. :(

" loguję się bo mi to rybka nie jestem w domu tylko wpadłem do krakowa na otwarcie galerii bonarka..." o kurwww jak bym idąc gdzieś czy tam jadąc... na miejscu wyciągał laptopa i właził na kafe... to bym skoczył :O 🖐️

Gość baron de dirft veI riff
Na razie dochodzę (ciągle samotnie) w oczywisty dla wszystkich zgromadzonych tutaj :classic_cool:

Gość zelowycukierek
mysle, że nie wszystkie kobiety chcą od razu sexu, ja mam 26 lat i zrobie to z tym właściwym.

Gość do zelowycukierek
ale sporo w wieku 25-26 lat mialo juz kilku partnerow

Gość zelowycukierek
pewnie tak, ale to juz jest indywidualan sprawa dla kazdego

Gość zdegenerowanaaa
''Facet który w tym wieku nia miał kobiety musi jakos w inny spsób sobie radzić. Wiadomo wali sobie gdzieś po kątach. Wiec nie wiem co jest gorsze facet który miał kilka kobiet, nie mówie tu o dewiantach seksualnycj którzy bzykaja wszystko co jest po drodze , czy sfrustrowany facet który jedzie na ręczym całe życie?'' jadąc na recznym nie trzeba byc wcale zdesperowanym, znam prawiczków, którzy mają po dwadzieścia kilka lat i wcale nie są zdesperowani z tego powodu, bo w du.pie mają te wszechobecne pie.rdolenie, że w dzisiejszych czasach tylko dzięki seksowi będą szczęśliwi i usatysfakcjonowani i sra.ją też na te durne stereotypy o prawiczkach, więc wszystko zależy od podejścia, jeśli ktoś jest z tego powodu zdesperowany albo czuje się gorszy to współczuję mu i podejścia i słabej psychiki, więc prawiczek - tak, owszem, może być, ale desperat - zdecydowanie nie

Gość ale po co prawiczkowi
taka ktora miala kilku

Gość Do prawiczek do odwołania
' No i to mnie denerwuje. Każdy myśli, że jak mam 26 lat i nie spałem z kobietą to jestem nienormalny. W ogóle wiele kobiet się dziwi jak im mówię, że jestem prawiczkiem. No bo niby jestem przystojny, mam dobrą pracę, fajne zainteresowania itd, itp. Ja po prostu szukam kobiety, która spełni moje wymagania. ' Prawiczek, Ty to pierdoła jesteś i tyle. To nie jest tak, że KAŻDY myśli, że jesteś nienormalny. To przede wszystkim TY masz takie zdanie o sobie. A po chol*ę jasną rozpowiadasz, że jesteś prawiczkiem? Pewnie jeszcze przy tym żałosną minę robisz i czekasz, jak się nad Tobą ulitują. No to się litują, po czym uciekają gdzie pieprz rośnie.. Bo to jakbyś prosił kobietę 'bądź tą jedyną, bo ja już mam dość bycia prawiczkiem i chcę stracić cnotę. Może być nawet z Tobą'... Twój problem nie polega na tym, że jesteś prawiczkiem, tylko na tym, że brak Ci pewności siebie. A wystarczyłoby, żebyś zrobił z tego filozofię. Teraz się nosi takie pierścienie specjalne.. nie pamiętam jak to się nazywa... ale to jest 'trendy'. Mówisz, że jesteś z tego dumny, bo chcesz w pełni się kobiecie oddać. Ale mówisz przy tym, że doskonale wiesz, jak kobietę zadowolić... I to kobiety uwodzi. Wcale nie muszą być puste, aby zadziałało. Bo wiele kobiet marzy o tym, by facet pomyślał o niej i jej potrzebach, a nie tylko o tym, żeby por*ać i tyle. Wiem, bo jestem kobietą. Wiem też jedno - użalanie się nad sobą, że się jest prawiczkiem... jest BARDZO ŻAŁOSNE i odstrasza...

drogi kolego ja też kiedyś myślałem że całowanie się z dziewczyną to już prawie jak byś się jej oświadczył otóż NIE. całowanie to po prostu oznaka że jesteś zainteresowany dziewczyną i dowód na to że cię pociąga. seks to inna sprawa jednak ,aby był związek to prócz dobrania na płaszczyźnie emocjonalnej i dogadywania się musi też być na płaszczyźnie seksualnej i to musi iść równolegle w barze ,a nie najpierw jedno ,a potem 2gie