Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek do odwołania

Współczesne kobiety nie wiedzą co to zasady moralne

Polecane posty

Gość baron niezalogowany
i właśnie ty takiej nie dostaniesz bo taka kobieta ucieknie od kogoś kto ją w taki sposób testuje nie pojmujesz tego?

Gość trzeba testowac i sprawdzac
i pytac o liczbe partnerow. bo inaczej to mozna latwo trafic na taka, ktora juz swoje ma na sumieniu

A pytać wprost o liczbę partnerów seksualnych, to raczej nie bardzo. Ja nie chcę w żaden sposób żadnej kobiety urazić, a tak by się stało, gdybym zapytał i usłyszał np. liczbę dwucyfrową ;)

Gość zimna jak lód laleczka...
g*** prawda ta co ma na sumieniu to sprytna sucz i sie i tak nie przyzna a zgadzam sie z opinia ze takim testowaniem i bajera on odstrasza te "porzadne" wiec koło sie zamyka a poza tym jak kobieta w wieku 25 lat nie jest dziewica to co ? znaczy ze nie jest poządna bezsens heh jakie płytkie rozumowanie autor reprezentuje :D

Tak w ogóle to założyłem ten temat, bo wczoraj zakończyłem znajomość z pewną wydawało mi się fajną kobietą. Spotykaliśmy się przez ok. miesiąc i powiem wam, że spełniała większość moich wymagań, no ale niestety. Za szybko chciała seksu. Rozmawialiśmy wczoraj i usłyszałem od niej że "za wolno nasza znajomość się posuwa do przodu". Gdy zapytałem w jakim sensie, to odpowiedziała "wiesz, nawet mnie nie próbujesz pocałować, dotknąć". No i co miałem sobie pomyśleć? Czy 3 tygodnie i w tym czasie 5 spotkań to jest już czas na całowanie się, na seks? Dla mnie to zdecydowanie za krótko. Najpierw muszę kobietę dobrze poznać, musi między nami narodzić się pewna więź. No a potem jeszcze dowiedziałem się, że miała pięciu facetów i w ogóle czar prysnął. Niestety.

Gość ale do prawiczka najlepiej
dziewica

Zbyt krótko się znaliście mówisz... Czas to pojęcie względne. Niemniej, szanuję twoje poglądy, ale może jej wcale nie chodziło o seks od razu. Sprowadzasz wszelkie jej marzenia do tej jednej płaszczyzny. Moim zdaniem niesprawiedliwie.

OMG !!!!!!!!!!!!! rozwaliles mnie ostatnia wypowiedzią be kitu z Toba napewno jest cos nie tak !!!!!!!!!! miesic bez pocałunku bez dotykania bez pieszczot to nienormalne ??? kto teraz mysli tak jak Ty ? zycie ci przez palce przecieka gdybym spotkała takiego mężczyzne nie byłabym zainteresowana jestes nudny zamknięty w kanonach swego myslenia i prostolinijny nie chciałabym kogos kogo nie podniecam na tyle ze nie całuje mnie na 3 randce np. bez udanego seksu nie ma udanego ziwiązku ...

Hehehe, to się uśmiałam. Drogi Prawiczku, trochę te Twoje myślenie jest nienormalne. Kogo Ty z siebie robisz, ideałem chcesz być ? Nie tędy droga, kobieta może mieć nawet 20 przed Tobą, a Ciebie to nie powinno oobchodzić bo ona Cię jeszcze nie znała. W dodatku, powiem Ci, że Twój czas mija, jak będziesz szukał księżniczki z bajki co max będzie miała za sobą 1 partnera, to możesz zostać sam do końca wiesz? Znam jednego takiego, co prawda on prawiczkiem nie jest, ale tak się unosi w stosunku do kobiet, które miały więcej niż 2 partnerów, że hoho. I szukaj raczej w tych zamężnych albo rozwódkach, po 50 lat, takie przewaznie miały po jednym w łóżku bo żyły w innych czasach. Ciao, 👋

Gość jak miala 5 i szybko
chciala isc do lozka to porazka :O dobrze, ze dales jej kosza

Zimna laleczko... Nie tylko udany seks łączy ludzi. Wydaje mi się, że podstawą udanego związku powinno być porozumienie.

Dla mnie to śmieszne nie jest, to jest przykre. zimna jak lód laleczka... - widzisz, ja właśnie nie lubię takich kobiet, które uważają, że jak nie ma seksu przez miesiąc to już nie ma szans na związek. I czy ja mówię, że ona mnie nie podniecała? Pewnie że tak, ale przecież mam rozum i mogę hamować swoje instynkty.

Gość baron niezalogowany
chirurg? możliwe jeśli szukasz akceptacji dla stulejki :D nie rozumiesz sam siebie masz prawo oczekwiać od kobiety takiej czy innej postawy ok! ale motywacja którą przedstawiasz jest de facto wykrętem bo ty panicznie boisz się skrzywdzenia przez to spławiasz kolejne kobiety nawet o tym nie wiedząc przyjmujesz pewną postawę, która razi te kobiety o których tak marzysz jeszcze raz pytam nie pojmujesz tego? trafiasz na taką o której marzysz i robisz jej test który nie jest niczym innym jak formą nachalnego podrywu działającego na pewną kategorię kobiet więc ta o której tak marzysz ucieka od ciebie bo w jej oczach jesteś po prostu kolejnym facetem, który chce ją przelecieć ten cały twój test jest po prostu gówno wart :D

Gość ale taka co miala wielu
facetow do prawiczka nie pasuje. moralnosc kobiety jest u niej najwazniejsza

Gość baron niezalogowany
albo po prostu boisz się jak wypadniesz to jest najprostsza odpowiedź znałem kilku gości którzy argumentowali podobnie do ciebie i wszyscy po prostu mieli problemy emocjonalne

Tak, przyznam że faktycznie obawiam się tego, że jakaś mnie zrani. Nie jest to jakiś paniczny lęk, ale nie chciałbym kiedyś znaleźć się w takiej sytuacji jak ostatnio np. mój kolega, który musiał rozstać się ze swoją narzeczoną po 3 latach, bo zaszła w ciążę z innym. A ostrzegałem go nie raz przed nią, bo wiem jaka ona była.

Gość dzisiaj ciezko o porzadna
kobiete, ktora na dodatek jest ladna. a jak ktos jest prawiczkiem to ma wymagania moralne

jestem szcerze przekonana że swoją postawa ukrywasz problemy natury emocjonalnej bądz seksualnej z ktorych moze nawet sam do konca nie zdajesz sobie sprawy ... sam siebie ograniczsz ustalając jakies dziwne kanony selekcji ... tracisz szanse na poznanie naprawde wartościowej kobiety a to z kim spała przed toba wogole nie jest wazne tak jak dla niej nie powinno byc minusem to ze ty dotychczas nie spales z nikim ...

Tak szczerze to ja już na urodę aż tak bardzo nie patrzę. No jasne, nie może być to jakaś maszkara ;), ale nie mam tutaj jakichś dużych wymagań. Najważniejsze żeby była porządna. Na pewno nie chciałbym jakiejś miss, która miała facetów na pęczki.

Gość a jak spala z 8 facetami
prawiczek zasluguje na porzadna a nie na taka ktora dawala sobie ladowac wielu facetom. ten seks z milosci to mrzonki i bajki, ktorymi dziewczyny sie usprawiedliwaja, a ida do lozka bo seksu sie im chce

kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ... przegrywasz życi :( tracisz czas ... szanse wszystko ci przecieka przez palce jestem zdania ze lepiej zalować ze sie cos zrobiło niz ze sie nie zobiło... ty nawet nie wiesz jak fantastyczny jest seks nawet nie wiesz o czym mowisz a mowisz o tym i oceniasz kobiety przez pryznmat czegos o czym nie masz zielonego pojęcia to dopiero prawiczku jest hipokryzja :D

Gość baron niezalogowany
bnb no tak mniej więcej powiedziałby :classic_cool: żelek poczta

Gość a waszym zdaniem
do ilu partnerow powinien prawiczek akceptowac?