Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość jak to zrobic

jak filmik z youtube mozna wgrac na komputer?

Gość jak to zrobic
dzieki, a jest moze jakis inny sposob niz sciaganie programu ? ja jestem kobieta i za bardzo nie znam sie na tej automatyce. A musze filmik sciagnac do prezentacji.

jesli sciagniesz program wystarczy go zainstalowac pozniej otworzyc program...nastepnie skopiowac link i juz :) link sam sie wklei w program i zacznie sciaganie :)...

Gość kabelku kochany
Kurcze,jesteś taki sympatyczny,że ja też o coś spytam.Moja sąsiadka(70lat!) chce kupić lapka.Będę miała przerąbane,bo liczy na moją pomoc a nawet komórki nie ma,bo dla niej jest to za trudne.Mojego laptopka mam od 4 lat i już nie pamiętam,co jest na nowo kupionym zainstalowane.Podpowiesz?

kazdy laptop moze miec co innego zainstalowane :O mimo szczerych checi nie umiem powiedziec co dokladnie... napewno beda podstawowe..ale to prawie jak pusty laptop u siebie mozesz sprawdzic co mialas zainstalowane od poczatku...pewne rzeczy sie nie zmieniaja

mysle ze babcia bedzie szczesliwa jak bedzie mogla korzystac z netu czytajac co w swiecie :) a nie jakie mozliwosci ma jej lapek :D

Gość kochany kabelku
A już myślałam,że pytanie było zbyt durne,żeby odpowiadać.A z tą cholerą to jest taka sprawa,że ona chce czytać,"co piszą kochanki księży,bo tam gdzieś to jest" no i "gadać za darmo ze znajomymi,żeby znać od razu wszystkie plotki".No i dlatego jestem lekko przerażona,bo jest uparta,lapka kupi,doopę będzie mi zawracać a obsługiwać potrafi tylko pilota od telewizora.Myśli,że tu też naciśnie tylko guzik a reszta zrobi się sama.Chrzanię,odeślę ją do znajomego informatyka!

Gość kabelku kochany
Aha,i zainteresował ją temat darmowych filmików erotycznych a znajomych śledzi na n-k u innych swoich znajomych:-)

zadne pytanie nie jest durne :) poprostu nawet ten sam sytem np vista moze sie roznic :) polska vista a vista zakupona w na zachodzie rozni sie tak jak hotdog z kelbaska od samej buly :D

Śledzi U ZNAJOMYCH - tak napisałam.Całymi dniami nie ma jej w chałupie i już chce to robić u siebie.To ja pisałam "kabelku kochany",bo mi sie nie chciało na czarno logować.Ona naprawdę taka jest,to nie dowcip:-)

Słuchaj,ona nawet śledzi dzieci sąsiadów.Jak sie rozwodzili,to szybko jej donieśli o tym inni "dziadkowie",poleciała,sprawdziła,że facet usunął zdjęcia żony! Ja jej powiedziałam,że mam starego lapka i mi n-k nie działa...

Gość dziekuje za pomoc

Gość dziekuje za pomoc
kiedys ok 3 lata temu facet mi sprzedal miniaturke laptopa za 900 zl ( a nadawal sie na zlom;/ ) wiec jak kupujecie to radzcie sie kogos kto sie na tym zna :) a z tym filmikiem do prezentacji to poprosze kolege aby mi pomogl.

kabel,niech Cię:-):-):-) O tzytzkach przekażę.Boże,ale jak się już wyprostuję,tak mnie rozśmieszyłeś!

Gość 0987654rr
zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .zamykam temat tej szmaty niegodnej tego forum . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .

Kabel,nie dobijaj mnie-ona od chyba 50 lat nosi tę samą fryzurę-tapir na lakierze.W każdy piątek idzie do znajomej fryzjerki,która jej to układa.Głowy nie czesze ani nie myje potem przez tydzień!

Kabel 🖐️ ;) to ja tez zadam pytanie :D czy po sciagnieciu filmiku tym programem trzeba go jeszcze przekonwertować (czy jak to sie tam zwie:P) na avi lub wma?

czesc dziurka :) nic nie trzeba robic tylko na poczatku zaznaczyc w jakim formacie chcesz ...program bedzie kobwertowal do takiego formatu jaki wybirzesz :)