Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milencia199

Mam 19 lat , jestem w ciąży ! wrobiłam faceta

Polecane posty

Gość Milencia199

Mam 19 lat i jestem w 5 miesiącu ciąży :) W Boże Narodzenie biorę ślub z moim chłopakiem ( ma 24 lata) I złapałam go na dziecko, tzn wiem że mnie kocha itd. ale dziecka nie chcial. Ja też nie mowilam o dziecku, dzialalam po cichu. I udało się ! W końcu zaszłam :] Moj chlopak ma bogatych rodzicow, sam też dobrą pracę, wesele prawie w calosci finansują jego rodzice. Są honorowi i licza się z opinią otoczenia, więc od razu uznali że musimy wziąć ślub itd :D I o to mi chodzilo ! Na studia nie idę, bo nie chce mi się uczyć narazie, skończyłam LO i to mi narazie wystarczy xDD Pracować też mi się nie chce ! większość dziewczyn ma takie podejście i cieszą sie z wpadki, ale ja sie przynajmniej do tego przyznaje ! Teraz siedzę sobie w domku, odpoczywam, czekam na dzidizusia i jestem happy HiHi :)

Gość gdyby było nas stać
też bym wrobiła faceta. Oni za długo myślą i są zbyt wygodni,żeby się zdecydować. Gratuluję dzidzi:)

Gość oki wroc tu za 2-3 lat
to wtedy pogadamy czy dalej bedziesz taka yupi

Gość Milencia199
Aa dziękuję :) To będzie chłopczyk

Gość ona babka z klasa
hmmm teraz tak mówisz, pracować ci sie nie chce? po latach bedziesz bezuzyteczna jako kobieta. zamknieta w domu, bez szansy na prace? chyba ze maz zrobi cie prezesem "??. Bedziesz cierpiec... wiem co mowie. jestes jeszcze młoda i głupawa, co to jest 19 lat i zapanie człowieka na dziecko uwazasz za sukces? dla mnie to uwłaczajace dla kobiety ktora siebie szanuje

Gość bubu22
wszytko zalezy od ambicji...

Gość mam nadzieje że
cie zostawi na lodzie w najgorszym dla ciebie momencie :) I nie mów, że tak się na pewno nie stanie bo tego nie wiesz :)

Gość Milencia199
Spodziewalam sie takiej odpoweidzi Mari, wiec to raczej Ty jestes nudna ! Zresztą nie bede sie wdawala w dyskusje, wazne ze jestem szczesliwa tu i teraz, a do pracy i szkoly moze pojde kiedys kto wie Narazie jest mi dobrze jak jest i nie sadze by za pare lat to sie zmienilo:D Tym bardziej, ze finansowo bardzooo dobrze powodzi sie rodzinie mojego chlopaka, do ktorej nota bene juz w grudniu bede nalezec :D

nudne będziesz miała życie smarkulo ze swoim bękarcikiem...ale niech ci tam...:)z nóż widelec będzie z zespołem downa i będziesz dla niego ideałem:)

Gość Milencia199
Ja przynajmniej sie umiem przyznac do pewnych rzeczy. A większość z Was, leci na kasę itp. ale sie do tego nie przyznawaja taka jest prawda. A dziecko kocham, chcialam go i bede się o nie troszczyć :)

Gość krol prawikow
a co myslicie o prawiczkach powyzej 20 roku zycia ?

Gość Milencia199
Mari , to że życzysz komuś żeby urodzilo Mu się chore dziacko, to już świadczy o Tobie jako o człowieku. I to nie za dobrze świadczy :o

Gość kasiakaia
glupia gówniara, niech twoj facet przeczyta co napisals to zobaczy jak go kochasz, do serca przez portfel. IDIOTKA

Gość a gdzie będziecie mieszkać
tez u jego rodziców ?

Gość Milencia199
Raczej jak bym go nie kochała i nic by dla mnie nie znaczył, to bym z nim nie była, a juz na pewno nie zachodziła w ciążę, Kretynko ! Chciałam tylko przyspieszyć wszystko, by zamieszkać już z Nim, by czuć się bezpiecznie, by nie musieć szukać pracy też ale to nie oznacza że Go nie kocham :P

Gość Milenica199
Już mieszkamy u Jego rodzicow, zajmujemy całe piętro . Wyremontowaliśmy je tak, by przystosować dla potrzeb naszych i w przyszłości dziecka . A dom jest przepisany na mojego chłopaka, jest jedynakiem. :P

Gość kasiakaia
kazdy wie pustaku ze na kase polecialas, latwa dupa z ciebie i tyle

Gość frcyvtgubyhnjuk
ja pierdole.. jaka dziwka sprzedajna... skąd się takie szmaty biorą?? Odpowiedz mi autorko na to proszę.. Skąd sie biorą takie osobniki jak ty na tym swiecie?? Rodzice cie tak bardzo nie kochali czy co, ze nie masz podstawowych wartosci wpojonych? szkoda mi tego dziecka.

Gość mala ladna ja
powiem ci ze moj chlopak tez ma kase, ale ja od rana zapierdalam do jego sklepu do pracy, zebysmy dorobili sie czegos, nie boje sie pracy, bo rodzice nauczyli mnie pracy. Gotuje mu obiady sprzatam i zapierniczam w sklepie. Do tego studiuje dziennie!!! TAK TEZ SIE DA. I ktora jest wiecej warta? nierob taki jak ty? piekna tylko do kochania? ciekawe kto ci dziecko wychowa

Gość kasiakaia
pewnie pochodzi z bidy i dala pierwszemu lepszemu zeby ja od starych zabral. Czy twoi rodzice wstydu nie maja? nie partycypuja w kosztach?????? moja mama pod ziemie by sie zapadla gdyby rodzice mojego narzeczonego finansowali slub

jak kto jej wychowa...opiekunka...albo opieka spoleczna bo z downem może chcieć oddać...w końcu piękne jak ona nie bedzie

Gość ty zdzireczko
umiesz sie przyznac tak:O na forum gdzie jestes anonimowa cwaniaro powiedz to twojemu facetowi to zobaczymy czy wejdziesz do tej rodziny:O jeszcze bedziesz plakac wpadka tzn twoja planowana wpadka i slub bo dziecko z reguly konczy sie rozwodem i badz pewna ze ciebie tez to czeka i bedziesz suko musiala do pracy ruszyc dupe co ty szmato chcesz dac temu dziecku w genach dostanbie kurestwo po matce

Gość do mari 80
mari80 a ty jestes nienormalna mam nadzieje,ze nie maz dzieci i nie bedziesz miala jak tak mozesz pisac kolejna idiotka

Gość Milencia199
Ile jest takich dziewczyn, co chą dziecka i bez zgody faceta zachodzą w ciążę ? i co, to tez oznacza, że ich nie kochają ? Ja swojego chłopaka kocham, i Wasze gadanie tego nie zmieni :) Ani też historyjki, które wymyślacie że poleciałam na pierwszego lepszego, żeby sie wyrwac bla bla bla... Żal Wam tyłek ściska :D Ja jestem szczęsliwa i moj chlopak też . Sądzi, że to wpadka, ale mnie kocha i tak samo kocha naszego synka :P a, że wy musicie popieprzać dzień w dzień na dwie zmainy, to wasz problem :) wspolczuje ....:P --do Mari - wiem, że to się zdarza, nawet jeśli będzie chore (nie daj Boże!) to nie zmienia tego, że je kocham, wiec nie wiem co to ma do rzeczy. Ty napisałas, ze mi tego zyczysz,tylko ścierwo zyczy innym choroby dziecka :o