Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milencia199

Mam 19 lat , jestem w ciąży ! wrobiłam faceta

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Cienka wiesz co aż takiego pecha... jasne a żeby ten twój też pomyślał...sorki używa sie gumek i sie nie wpada..chyba ,że je sama podziurawiłaś specjalnie ..pewnie tak zrobiłaś a twój pewnie też tak sądzi...że go na dziecko złapałaś taka sama jesteś jak autorka....bo normalny facet by pewnie poszedł z tobą..ale po pijaku przy zgaszonym świetle i by sie jeszcze kołdrą nakrył.... Takiego pewcha nikt nie ma sorki swoje lata mam i nie słyszłam na serio żeby komus sie tak trafiło.... dalej kupujcie gumki od chińczyków i używajcie każdą po 10x..teraz wiem To chyba nie do mnie ja nie zaliczyłam wpadki ba nawet nie mam dzieci póki co, bo nie chce mieć. Ja osobiście samym gumkom nie ufam.

Gość prosimy o ujawnienie czarnego
nicka !! a to ci cholercia wyszło no!! gratulować pomysłu wkręcania..możesz z powodzeniem książki pisać ;) wiedziałam że to prowokacja

Gość w takim razie cytuj autora
Cienka u mnie bylo odwrotnie sama jestes ciemnogrod! mialam spirale ale musialam ja wyjac. uzywalismy prezerwatyw i wpadlismy! tzn dla mnie to byla wpadka a on twierdzi, ze ni i ze dokladnie wie jiedy to nastapilo. tak czy inaczej nie zaluje!!!!wiec nie oceniaj idiotko jak nie znasz szczegolow. pozdrawiam srodkowym palcem!!!!!!!!! Kultura na poziomie budki z piwem. Ja nie oceniam tylko stwierdzam fakt ogólnie, do ciebie nic nie mam. I nie będę zniżać się do poziomu Twoich wypowiedzi.

Gość cienka i reszta
ale wy glupie jestescie. wyszlo na to, ze tylko autorka jest tu normalna. chciala sie posmiac i sie posmiala. pozdrawiam srodkowym palcem jak ktoras tam wczesniej.

12:12 [zgłoś do usunięcia] u mnie bylo odwrotnie sama jestes ciemnogrod! mialam spirale ale musialam ja wyjac. uzywalismy prezerwatyw i wpadlismy! tzn dla mnie to byla wpadka a on twierdzi, ze ni i ze dokladnie wie jiedy to nastapilo. tak czy inaczej nie zaluje!!!!wiec nie oceniaj idiotko jak nie znasz szczegolow. pozdrawiam srodkowym palcem!!!!!!!!! następnym razem tak skopiuje :)

Gość no przeciez autorce wyszło
jak ta lala teraz pewnie spadła z krzesła i umiera ze śmiechu jak czyta posty na tym wątku

Gość i uwazacie ze gumka
nie moze tak poprostu peknac? i to nie zadna chinska. durexa mam na mysli. otoz moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ajajajaj ja nie mam takiego
czegoś porywającej zdolności polotu pisarskiego fakt pomysłowości i wkręcania pozazdrośćić pokaż czarny nick plis

Tu utworzył się wątek w wątku my kłócimy ze sobą o przekonania, autorka nam do tego i jej prowokacja już nie potrzebna. :P

Gość Milencia 199
ide wylizac kakalo mojemu sasiadowi a pozniej on zrobi to samo bo sie zesralam ze smiechu

Gość jak sie używa gumek
dla krasnali albo azjatów.... na wielkie murzyńskie pały to pekają ..kuźwa rozmiary dobierać i sie cieszyć że w gaciach coś jest

Gość skoro tak wszystkich upewniasz
ze ko tak mocno kochasz,on kocha ciebie i chcialas tego dziecka, to po huj w tytule napisalas ze wrobilas faceta?:O bo to sie chyba wyklucza?

Gość ok temat skończony
wyszło że prowokancja

Gość Milencia199
Hehe fajny podszyw :D Taa, to prowokacja, ale ile znacie przypadkow nastolatek ktore niby wpadly ? ;)

23.11.2009] 12:45 [zgłoś do usunięcia] i uwazacie ze gumka nie moze tak poprostu peknac? i to nie zadna chinska. durexa mam na mysli. otoz moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z tego co ja wiem to pękają te z czerwonym samochodem na pudełku dlatego ja gumeczkom nie ufam i uważam, że to jak gra w ruletkę uda się lub nie.

Gość to w takim razie
czym dla was jest wpadka? co rozumiecie przez to slowo?

Gość jak chodzi o gumki
to jak pała wielka to sie nie kupuje za małych gumek jak szczela gumka to znaczy że za mała a pała za wielka to sie kupuje xxl wtedy unimile nie szczelają

Gość cienka to po sie czepiasz
tamtej co miala odwrotnie? mi tez pekla gumka(durexa) i doskonale ja rozumiem. moze tylko zle sie wyrazila.

Gość tempa zdzira i sucz
Jak kupujecie te za 3 zeta to pękają, kupujcie tylko w aptece np. Durexy ! sa solidniejsze , a jak peknie tabletka PO

Gość taboo sa fajne i nie pękają
serio a jak gumka zleżała to i nawet zajebiaszczy durex pęc potrawi

Ja się nie czepiam, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, stwierdziłam tylko ogólnie fakt bo irytują mnie te opowieści o wpadkach.

Gość znajomy M
Znam ciebie i twojego faceta. Zaraz mu skopiuje linka do tego forum, niech poczyta z kim sie żeni.

Gość no to jak prowokancja czy nie
jaka jest prawda czemu autorka sie nie zaczerniła?

Gość Milencia199
Mmmm, jak cudownie pachnie to moje gowienko! Oooo, nie myslalam ze jest takie pyszniutkie :)

Gość Milencia199
popiłam je sikami sąsiada

Gość Milencia199
jestem pedałem

Gość Milencia199
i zoofilem. zaraz pojezdze na moim latku

Gość Prawda jest taka ze to PROWO
To pwokokacja, bo nudno bylo na tym forum . Jak sądzisz, czy ktoras by sie do tego przyznala i wsyatwiala na negatywne komentarze albo wyzwiska ?:D

Gość Milencia199
to nie jest prowokacja, to nie jest prowokacja, to nie jest prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!