Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milencia199

Mam 19 lat , jestem w ciąży ! wrobiłam faceta

Polecane posty

Gość godzny nad ranem
Pomijam to, ze w jego wieku szybko mu sie moze znudzic tatusiowanie....nie znam chyba w miare dojrzalego 24latka (a tez sa tatusiami, zawsze szkoda mi ich zon). No ale Twoj na bnk jest inny :D

Gość fanka anka
milosc bedzie trwala wiecznie???? Wasza?? Powiedz mu ze to nie byla wpadka, zobaczymy czy dalej to bedzie taki idealny zwiazek. Malzenstwo ktore zaczyna sie od klamstwa nigdy sie dobrze nie skonczy. Wiesz dlaczego on chcial poczekac z dzieckiem??? Po to zebys miala lepsze wyksztalcenie, zebys miala prace, mogla zapewnic byt dziecku. 19 lat to nie jest dobra pora na dziecko, a teraz jak jestess w ciazy to nie powie Ci ze jest zle, ale on Ci to wypomni.

Gość Milencia199
Dla Ciebie to babranie sie w pieluchach , a dla mnie upragnione , kochane i wyczekiwane dziecko. Ty za to jesteś super, zawsze możesz się pochwalic komuś biednemu że rodzice moga Ci mieszkanie kupić i już Ci samoocena leci w górę heh :) Wole być taka, jaka jestem niż mieć takie podejście do ludzi.

Gość u mnie bylo odwrotnie
sama jestes ciemnogrod! mialam spirale ale musialam ja wyjac. uzywalismy prezerwatyw i wpadlismy! tzn dla mnie to byla wpadka a on twierdzi, ze ni i ze dokladnie wie jiedy to nastapilo. tak czy inaczej nie zaluje!!!!wiec nie oceniaj idiotko jak nie znasz szczegolow. pozdrawiam srodkowym palcem!!!!!!!!!

Gość vvvbvbv
do Milencia199 Piszesz że przyznajesz się do celowej wpadki :) A mu i jego rodzicom się przyznałaś??

Gość głupia prowokacja serio
zaraz zgadniemy jaki czarny nick za tym stoi i kto nas głupio wkręca żadna młoda kurewka sie nie przyzna nawet na forum ,że jakiegoś frajera w dziecko wrobiła ..to jest żałosne regeres to ty jesteś??tak czy nie?? bo mi takie nędzne prowokacje do kogoś za bardzo pasują

No tak zlapala bogatego na dziecko. Ale jestes wyrafinowana. zal mi ciebie .

Gość kaskadka
ok czyli wolisz byc klamliwa, wyrachowana suka ktorej wydaje sie ze zlapala pana boga za nogi. Coz pogratulowac dojrzalosci i myslenia. Moim zdaniem jestes zalosna i strasznie zakompleksiona, skoro musialas lapac faceta na dziecko. A moze balas sie ze inaczej odejdzie?? Uwlaczajace i ponizej jakiejkolwiek krytyki:o

Wiesz, w życiu trzeba liczyć tylko na siebie ! Nie na innych ! Bo później jest płacz i zgrzytanie zębami.

Niech sie tylko dowie jej facet co zrobila top kopnie ja w ten tylek i zobaczy wtedy .

Gość kaskadka
i za kilka lat, kiedy twoj facet bedzie na jakims stanowisku zacznie sie wstydzic zony ktora nie potrafi nic tylko zaliczac kontrolowane wpadki. Wyksztalcenia zero, obycia zero, tylko kupki, zupki i gryzaczki. Zostawi cie dla ladniejszej, bardziej wyksztalconej i z ambicjami. Tak sie koncza zwykle takie historie

Gość godziny nad ranem
Nie wytlumaczymy Ci tego, dlaczego wszyscy pisza zle o Tobie. Niestety, masz 19 lat, nie znasz realiow zycia, do tej pory przeciez mieszkalas z rodzicami. Fajnie jak ktos Cie chroni cale zycie, gorzej jak nagle te ochrone tracisz....wiem co pisze, mam 10 lat wiecej prawie i troszke przeszlam. Dlatego wiem, co myslec o Twojej sytuacji. No a milosc taka wielka oparta na klamstwie to dla mnie smiech na sali. Skoro on cie tak kocha to dlaczego mu sie nie przyznasz?! A jezeli tak kochasz to jak moglas zrobic cos czego on nie chcial? ja bym mojemu nie zrobila w zyciu swinstwa, ani nie oklamala. Jetses bardzo rozpieszczona i nie pojmujesz podstaw prawdziwego zwiazku i milosci. I zrozum, ze ani slub, ani dziecko nie gwarantuje Ci super przyszlosci.

Gość taa jasne niech jeszcze
napisze ,że facet skończył 3kierunki na najlepszych uczelniach zagr i ma świetną pracę..jasne znając życie jego rodzice nie pozwoliliby aby się synek zadawał z tępą gówniarą która ma tylko skończone lo i pracować się jej nie chce ani uczyć ..(no nie wierze że synka aż tak pałka swędziała)..jakstarsui mają szmal to i równie dobrze przepisali by na kuzyna albo kogoś innego zdalszej rodziny a nie na synka co sie związał z łachudrą ....zdzirą ,szmatą pustą głupią kurwą ... tak tak życia nie znacie To jest żałosna prowokacja

Gość Milencia199
A tak naprawde to Prowokacja idiotki :D

Gość godziny nad ranem
Dokladnie, w dzisiejszych czasach faceci jakos cenia ambitne, niezalezne kobiety....mysle, ze szybko poznasz prawdziwosc okreslenia "samotnosc w zwiazku". Tez mysle,z e to prowo, ale pisze bo jednak sa takie laski w realu :)

Gość luckycukciara*
do aturki nie chcialo mi sie czytac calego watku ,ale chcialabym zebys przeczytala to co pisze:) ,nie zycze ci zle oby dziecko urodzilo sie zdrowe i cale no izeby wam sie ulozylo.Ale nie musisz tego pisac na forum jaka jestem szczesliwa i ze polecialas na kase ..nie ma sie czym chwalic -malo tego uwierz mi i to naprawde duzo wiecej dziewczyn jest w o wiele lepszej sytuacji niz ty .Ja jak zaszlam w ciaze rowniez mialam 19 lat jak urodzilam 20 obecnie mam 22 lata i mam 2 i prawie pol letnie dzieciatko;) coreczke .Mojego faceta poznalam na czacie ,poznalam go jak mial ogromne dlugi w swojej firmie mial wtedy 25 lat firme dostal po zamozny ojcu(zje do dzies) poznalam go jak jezdzil fiatem uno pozyczonym od ojca ,nie stac go bylo zaprosic mnie na zapiekanke ale byl bardzo madry(po studiach) inteligentny i mial do mnie szacunek i tym mi chyba zaimponowal nie portfelem ,los tak chcial ze sie odbilismy od dna i obecnie moj facet(bierzemy slub w grudniu z milosci a nie dlatego ze jest dziecko i co ludzie powiedzia jak ty bo ciaza) ma 3 firmy dobrze prosperujace ,dlugi splacone zarabiamy ok 25-30tys miesiecznie i jest szansa ze zarobimy duzo duzo wiecej ,mamy swoje mieszkanie (mieszkanie z tesciami nawet na osobnym pietrze jest przesrane zreszta sama zobaczysz ale wszystkie moje kolezanki ktore tak mieszkaja narzekaja ,ze niby osobne wejscia .Pozatym mieszkanie zapisane jest na twojego faceta a nie na ciebie wiec ty masz do tego NIC ,a rodzice twojego faceta moga jeszcze pozyc 30-40 lat;) albo i wy szybciej umrzecie od nich wiec nic nie da sie przewidziec .Wracajac do mnie zaczelismy budowe domu ,zyjemy na wysokim poziomie ,ja nie musze pracowac ale studiuje zaocznie bo nie wyobrazam sobie nic nie robic jak ty;) zglupiejesz od tego siedzenia w domu i tyle ci powiem ,ja za rok ide do pracy nie dlatego ze nam brakuje pieniedzy ale zeby nie zdziczec do konca ... kochana wiec dorsnij przezyj porod ,pierwsze kolki ,zabki ,klotnie po slubie o dziecko i inne rzeczy a potem sie wypowiadaj bo narazie zyjesz w bance mydlanej ktora niedlugo peknie

Gość Milencia199
zgadnijcie jaka jest prawda czemu nie jestem na czarnym nicku hahahaha :P

Gość do autorki mam pytanie
i co dumna jesteś złapałaś pana boga za nogi? szmato ... czy faktycznie masz czarny nick i teraz sobie siedzisz i sie śmiejesz ,że daliśmy się nabrać?? Co jak co temat rzeka i faktycznie laski tak robią

u mnie bylo odwrotnie sama jestes ciemnogrod! mialam spirale ale musialam ja wyjac. uzywalismy prezerwatyw i wpadlismy! tzn dla mnie to byla wpadka a on twierdzi, ze ni i ze dokladnie wie jiedy to nastapilo. tak czy inaczej nie zaluje!!!!wiec nie oceniaj idiotko jak nie znasz szczegolow. pozdrawiam srodkowym palcem!!!!!!!!! Kultura na poziomie budki z piwem. Ja nie oceniam tylko stwierdzam fakt ogólnie, do ciebie nic nie mam. I nie będę zniżać się do poziomu Twoich wypowiedzi.

Gość I am so sorry for you
prowokacja czy nie? Teraz mozesz sobie pisac ze prowokacja bo wszystkie pojechaly po tobie a tobie brak juz argumentow by sie bronic. Takze jak juz napisalam prowokacja czy nie i tak zalosna z ciebie idiotka

Gość Cienka wiesz co aż takiego
pecha... jasne a żeby ten twój też pomyślał...sorki używa sie gumek i sie nie wpada..chyba ,że je sama podziurawiłaś specjalnie ..pewnie tak zrobiłaś a twój pewnie też tak sądzi...że go na dziecko złapałaś taka sama jesteś jak autorka....bo normalny facet by pewnie poszedł z tobą..ale po pijaku przy zgaszonym świetle i by sie jeszcze kołdrą nakrył.... Takiego pewcha nikt nie ma sorki swoje lata mam i nie słyszłam na serio żeby komus sie tak trafiło.... dalej kupujcie gumki od chińczyków i używajcie każdą po 10x..teraz wiem

Gość JA TAM NIE WIEM
na jakim poziomie jest kultura przy budkach z piwem, ale widze, ze ty cos wiesz na ten temat :D

Gość suczzzzzz
Niezla sucz z ciebie

Gość no faktycznie autorka jakoś
ucichła albo jej zabrakło argumentów albo ją rozgryźliśmy albo ...zbyt wiele ludziów zczaiło ,że to prowokacja

Gość paolinka
UZYWA SIE GUMEK I SIE NIE WPADA! a to dobre! musze to gdzies zapisac! zaaaallllll!!!!!!!!!!!

Gość autorka faktycznie żałosna
ma sie czym chwalić a wy jak te barany łapiecie sie na durna prowokacje

Gość Milencia199
Nom ucichlam, a co mam pisac :) To prowokacja Kretynki, dałyście sie nabrać i to jeszcze jak haha :D

Gość jak sie używa gumki
tylko wg domniemanych dni płodnych albo sie je używa więcej niż 1raz jedną albo sie dziurawi to tak jest..no i wiadomo gumki sie odpowiednio przechowuje ..nie chowa sie za kaloryferem podczas zimy albo nie trzyma sie koło źródeł ciepła i nasłonecznienia