Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milencia199

Mam 19 lat , jestem w ciąży ! wrobiłam faceta

Polecane posty

Gość Milencia199
jest jest jest i kurwa jestem tempa cipa i sie nie zrobie na czarno bo nie umiem bo jestem matoł

Gość Milencia199
jestem miriam i mam 12 lat

Gość Milencia199
wiecie ,że sram na zielono a siki mają zabarwienie błękitnego fioletu

Gość Milencia199
no wreszcie sobie zwaliłem och jaka ulga

Gość Milencia199
ale sie podnieciłem ohohohoho mniam teraz własne gówno zjem

Gość gbsdfzxxczklhbjkhv
autorko pewnie twoj mezaczyna pluje sobie w brode ze nie urodzisz mu corki. coreczki tatusia .. jaka szkoda. ja mialam ta okazje dac mezowi coreczke , a tak poza tym nie czujesz sie zle z tym ze bedzie to nie slubne dziecko? eee wstyd troche nie uwazasz? i jego rodzice skoro liczxa siue z opinia otoczenia tez nie sa pewnie zachwyceni nieslubnym wnukiem bo przeciez poczal sie przed slubem, pozatym to wstyd isc pod oltarz z brzuchem i to takim duzym fuuj kazdy bedzie widzial ze to mus , wstyd wstyd wstyd

Gość migdałowe oczy
heheh ale sie usmialam,dobre te podszywy,oj ludzie laska pisze ze jej rodzice równiez sa zamozni a od faceta oczekuje stabilizacji ,kasy domu,hehehehe normalnie blachara na wylocie,

Gość Milencia199
ojojoj ktos tu jeszcze zaglada!!!! moj facet nakryl mnie z kominiarzem jak czyscil moje dziureczki. slubu nie bedzie

Gość Milencia199
acha i miałam powiedzieć kominiarz wyssał mój komin wentylacyjny no zewnętrzny wy normalni mówicie fiutek a ja mam jeszcze kakaowo cynamonowy pierścień

Gość Poprostu Kaja
Cześć.Z tego co tu czytam to dużo osób wypowiada sie negatywnie.Ale czy w srod was znajduje sie dziewczyna majaca 19-20 lat tak strasznie pragnaca dziecka ze nie potrafi przez to spac i ciagle dziecko chodzi jej po głowie.Ja mam niecale 20 lat strasznie odzywa sie u mnie instynkt macierzynski,zapewne swojego narzeczonego nie wrobilabym w dziecko,ale szczerze i otwarcie rozmawiamy o dziecku.Wiem, ze kazdy ma swoje zdanie,ale nie znamy tej dziewczyny wiec nie jest ładnie pisac,ze jest biedna itd.Serdecznie pozdrawiam i zycze szybkiego rozwiazania