Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak.....

O co chodzi z bialymi kozakami?

Polecane posty

Gość i.l.i....
Szufladkujesz okropnie ludzi. Nie każdy kto ubiera białe kozaczki jest pustakiem. Nie masz prawa oceniać po wyglądzie nikogo. To jest niedojrzałe i żałosne podejście, ale cóż...

Gość i.l.i....
Bardzo dobry przykład:)

Gość i.l.i....
Wyglądu.

musze cie wyprowadzic z bledu, polska jest krajem rozwinietym :P o co ci chodzilo w tym zdaniu: Co do solarium, nie każda dziewczyna chodzi, bo chce. tzn, ze niektore dziewczyny musza chodzic na solarium?! tak sie sklada, ze znam sie na modzie, od lat sie nia interesuje i z powodzeniem radze innym, jak sie ubierac :) kazdy ma oczywiscie swoj gust, ty lubisz biale kozaczki, trudno, nie kazda kobieta musi musi sie ubierac elegancko 🖐️

prawda jest taka, ze biale kozaczki nie byly by zle, gdyby nie wylansowaly je tipsiary, solary i dziewczyne lubiace wiejskie dyskoteki. to przez nie te buty maja taki zly wydzwiek i zle sie kojarza jak chcesz je nosic to je nos, ale pamietaj, ze przez wiekszosc bedziesz postrzegana przez pryzmat tych lasek, ktore w wieszosci nosza biale kozaczki.

Gość i.l.i....
Napisałam, że ludzie narzekają:) Co jak co nie należy do najbardziej rozwiniętych:) No nie wszystkie dziewczyny chodzą, bo chcą, gdyż niektóre chodzą, bo to im pomaga na trądzik i wiele innych, nie zależy im na opaleniźnie, znam kilka przykładów. O widzisz czyli nie jesteś ani stylistką, artystką, kosmetyczka itp. To, że potrafisz "doradzać" to nie znaczy, że jesteś w tym specjalistą. Jesteś po prostu kimś kto usłyszał gdzieś " biały kolor=tandeta" i za tym idziesz. Twoje zdanie opiera się tylko na stereotypie. Mówisz, że jestem nieelegancka, bo mam białe kozaczki, a widziałaś jakieś moje inne ubrania? Nie, więc mnie nie szufladkuj, bo nic o mnie nie wiesz.Jestem plastikiem czy blacharą? Doradź mi, bo nie wiem.

Gość no jak wyzej

Gość i.l.i....
Wiesz pisząc "które nie mają nic w głowach" można się domyśleć, że chodzi o puste. Przeczytałam to ze zrozumieniem.

Gość zgadzam sie z ekspertką
biale kozaczki staly sie synonimem tandety z racji tego, ze zazwyczaj zakladaja je tlenione, "wysolaryzowane" tipsiary... to wyglada mniej wiecej tak: biale kozaczki, krotka kurteczka, opiete blekitne jeansy, złoty pasek, blond ewent. czarne wlosy, tona make-upu na spalonej twarzy, polmetrowe tipsy, torebeczka(tez najlepij blyszczaca).:P zresztą zerknijcie na blog o bialych kozaczkach....i kogo tam widac? ano panny ubrane mniej wiecej w tym stylu a raczej "stylu".:P

moze polska nie jest najlepiej rozwinietym krajem, ale jest poza tym, te osoby, ktore chodza na solarium, zby pozbyc sie tradziku sa z lekka niedoinformowane jezeli chodzi o tradzik+ solarium :O owszem, solarium na poczatku wysusza skore przez co pryszcze znikaja, ale potem skora zaczyna produkowac wiecej serum i w rezultacie pryszczy jest coraz wiecej. powiedz to swoim znajomym dla ich wlasnego dobra 🖐️

Gość ależ nagromadzenie
głupoty i zabobonów na tym topiku pożałowania godne a to rozpisywanie się niektórych godne lepszej sprawy...

Gość Najlepsze są te
ktore chodza na co dzień w tych okropnych, koronkowych kozakach jakie są niby do slubu!

Gość ekspertka zejdź już ze
sceny kobitko smędzisz

Gość i.l.i....
Nie jestem ich lekarzem ani dermatologiem, dlatego też nie będę im doradzać co dla nich lepsze, bo po prostu się na tym nie znam.

"Elegancja to prostota, umiar i doskonałe proporcje. Ale to nie wszystko. Liczy się jeszcze szlachetny materiał, idealny krój i wysmakowane akcesoria." W tym cytacie nie pisze nic o kolorze, więc dlaczego białe kozaki są tandetne? Bo wg większości z was noszą je "tipsiary", a co z czarnymi kozakami? Jak dla mnie to tzw."tipsiary" właśnie częściej noszą czarne niż białe :( Tak naprawdę wszystko zależy od wyglądy buta, a nie od jego koloru.

Gość ***karola***
chyba sebum się wiecej wydziela a nie serum... ekspertko

Gość chodzi przede wszystkim
o zestawienie calosci a zazwyczaj fanki bialych kozaczkow maja swoj specyficzny gust:classic_cool:

Gość julek na bialychkozaczkach
to jest:P

Ja widzę, że ktoś tu wrzucił płaskie i proste buty... a tandeciary noszą takie: http://www.butyslubne.com.pl/miniatura/1000x1000/foto_produktow/kozaki.jpg http://a.swistak.pl/000/542/542749_1024.jpg http://img.szafa.pl/uploads/clothes/d871/892069/1245088764.jpg I choćbyście na rzęsach stawały, to te plastykowe ohydki będą tandetne.

Gość koszmarne sa te
koronkowe kozaki!!! to juz bym wolala marznac na slubie niz je zalozyc! zreszta patrzac na nie i tak cieplej by mi bylo w zwyklych czolenkach😴