Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak.....

O co chodzi z bialymi kozakami?

Polecane posty

Aky: Gotyckich butów nie nosi się do obcisłej, różowej bluzeczki i spódniczki zakrywającej ledwo pośladki :( W dobrze dobranym komplecie takie buty są zaje*****...

Tu laska w sandałach i skarpetach. http://i.pinger.pl/pgr34/3b91d92400071f7a4931ad35 do czego nas jeszcze zaprowadzi moda?? Wiem do czego nosi się gotyckie buty, ale strój gotek również ocieka tandetą, pomimo, że nie jest różowy. Tak samo ich makijaż, moim skromnym zdaniem nie różnią się one wcale od różowych laseczek. Tylko kolor je rózni.

Aky: Nie zgodzę się, ale cóż... Każdy ma inne zdanie :) Ja nie porównałabym tlenionej blondyny z gotką, bo je różni naprawdę wiele :D

gotka wygada jak wyglada, nie kazdemu podoba sie ten styl, ale na tle solary prezentuje sie o wiele lepiej, bo przede wszystkim wyglada jakby miala o wiele wiecej w glowie niz solara w bialych kozaczkach.

"Ja nie porównałabym tlenionej blondyny z gotką, bo je różni naprawdę wiele :D" łączy je przesada w makijazu oraz przesada w ubiorze :P

Gość uuuuuuuup
bo smieszne:classic_cool:

Gość guguga
dla mnie gotki, blachary i i te emu, czy emo :) to jednen kicz. Każda z tych grup myśli, że jest the best, ale tak na prawde, to każda z nich wzbudza u ludzi śmiech i politowanie- mówię o dorosłych ludziach. Nie o gimnazjalistach- bez obrazy, ale to jeszcze dzieci, które same do powiedzenia niewiele mają i szukają swojego miejsca na ziemi. Później i tak każde z nich w wieku 20kilku lat śmieje sie ze siebie :)

Gość klasyczna bikejka
zaklada kozaki z ostrym czubem i na wysokiej szpili. natomiast neo-bikejki wszystkie inne, lacznie z tymi koronkowymi:P:P:P

Gość marceliniMarcel
Mnie sie biale kozaki podobają. Podobają mi sie tez czarne i ciemno brązowe. Za to nie znosze dziewczyn w kombinacji rurki+ butu na płaskim obcasie do kostki- to dopiero kicha. I jak sylwetke zniekształca! Kobieta w szpilkach zawsze wymiata.

Gość uuuuuuuuuuuuuup

Gość upupupuppppppppppupp

Oh, moim skromnym zdaniem chodzi o to w jakim zestawieniu te kozaczki są przedstawiane mianowicie: mini, bluzka-stanik i błyszcząca kurteczka. Nie chcę tych butów obrazić, ale w takiej stylizacji trudno się dziwić, że wszyscy się śmieją, podczas gdy tak naprawdę same te buty nie są beznadziejne. Uważam, że takim ,,kiczem i tandetą'' bardziej śmierdzą niektóre stylizacje ,,wielkich gwiazd'' tudzież blogerek modowych i projektantów, ale to tylko moje zdanie i rozumiem oraz szanuję, że ktoś może się z nim nie zgadzać. :)