Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metalheart

Poznam szanującą się dziewczynę.

Polecane posty

bureau veritas => chodzi raczej o świadomość bycia pierwszym dla kobiety, ta zostaje permanentnie. Czy jedynyym to zupełie inna sprawa, tu można mieć tylko nadzieję, ew. oddawać regularnie jej majtki na wyszukiwanie obcego DNA. Faktycznie bez uściślenia porównanie nietrafione. Mea culpa. A propos tych klonów anime Chobbits się przypomina.

Gość no ny na
czy autor jest czysty ? chyba nigdzie o tym nie wspomina po drugie wydaje mi się, że nudnawy z niego facecik - te horrory, praca, siłownia, sposób wypowiedzi... ;)

Gość bureau veritas
Kaliban - dlaczego swiadomosc bycia pierwszym dla niej jest dla Ciebie tak wazna? Czy to naprawde ma znaczenie ? Mam wrazenie, ze mlody jeszcze jestes;) anime Chobits ? Ja tylko Czarodziejke z Ksiezyca ogladalam ( choc kto wie moze i ona ..:P)

Gość takajednapasqda
Jak ma byc czysty?jest metalem=brudasem bez pracy,dzieki za takiego amanta

bureau veritas => Do życia, wiadomo, niepotrzebne mi. Ale to akurat kwestia porównania. Mojego. Kiedyś, cudem, trafiłem na dziewicę. I okazało się, że ta świadomość mnie kręci. Cholernie. Biłem wszelkie rekordy seksualne :P To chyba geny, albo coś. Istotnie jestem jeszcze młody na tyle, żeby wybrzydzać (mam pod trzydziestkę). Jak się zestarzeję będę się musiał cieszyć tym co dają, jeśli będą dawać :P W Chobbitsach występują persacomy, ludzkie ciała z komputerem w środku. Ludzie nie wiązali się ze sobą, bo po co, kiedy można mieć idealny zamiennik. Wgrywasz oprogramowanie jakie chcesz :P

Gość ghfdfdfggf
masz racje, malo teraz szanujących sie kobiet. ja sie szanuję, ale za to faceta znaleźc odpowiedniego jakos nie moge. bo kazdy zaraz by chcial albo lozko albo wspolne mieszkanie. ogolnie zyjemy w czasach upadku, koszmarnego upadku moralnosci. i ciezko wartosciowej osobie kgoos znaleźć. niemniej zycze ci szczescia. w razie czego zawsze mozna zostac samemu, mi chyba tylko to zostalo... ;) bo lepiej samemu niz z byle kim, pozdrawiam

Gość bureau veritas
Kaliban - Pragnienia spelnione, jak wiadac, nadal pozostaja pragnieniami do spelnienia. Ale czy bedzie sie mialo po raz 2 takie szczescie? W tym wypadku chyba ta czerwona herbata ma sens. I jest latwa do nabycia:P Mlody, mlody, ale nieglupi Co do tych genow - pewnie to po przodkach masz. W psychologii ewolucji napewno jest na dziewictwo wytlumaczenie. ;) Niech zgadne - lubisz rzadzic?:P

bureau veritas => Lubię. Zawsze w pierwszej linii moja Pani, zawsze z kimś o coś się gryzę (zgadnij kogo wysłano negocjować podwyżki z szefostwem i kto teraz siedzi na gorącym krześle :P). Kobieta może czuć się przy mnie bezpiecznie. Ale daleko mi od bezinteresowności. Moja babka nazywała mnie diabłem, ew. belzebubem. Jak każdy diabeł chcę duszy i ciała. Czyż defloracja dziewicy na ołtarzu nie była jednym z częstych rytuałów na czarnych mszach? ;)

Gość bureau veritas
Dziewice ok, a czarne koty? :P i jak autor zapewne sluchasz metalu, chodzisz na czarno i masz dlugie wlosy ;)

Uwielbia koty i gryzonie, słucham folku, punk rocka, ska, klasyki i,rzadko, metalu. Od kiedy zacząłem studia golę się na łyso (praktyczniej).

Gość bureau veritas
No to masz juz zgrabnie okreslona autoreklame; modl sie, zeby ten temat przeczytal jakis Twoj target ;) 🖐️

bureau veritas => Przez forum podrywać nie muszę :D. Zresztą rozpracowuję taką jedną. Jeszcze trochę to potrwa, ale zdaje się, że gra warta świeczki. Jeśli pójdzie po mojej myśli, będzie pięknie, jeśli okaże się, że mylę cóż najwyżej mi licznik się przekręci o jeden. ;) Życie.

Gość ja tez bym nie chcial
takiej ktora najpierw dala tylka stadu rozrywkowych a teraz szuka porzadnego

Gość ask meee
ewelus a w oko też mogę ?

Gość to podszyw prawdziwej
ewelus

Gość no to ja chce w ucho

Gość do Ania 384
jak szalalas z nieporzadnymi to teraz nie szukaj porzadnego