Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metalheart

Poznam szanującą się dziewczynę.

Polecane posty

przejade cały świat na bizonie => ordynarny oznacza "zwykły, pospolity". A mówi się tak ponieważ to pospolity typ kobiety. A co do zwrotu: ja zwykle mówię o ścierwie (ew. gównie) bez honoru i kurwach :p. Ale taka już ta moja dyplomacja, że zawsze walę prosto z mostu co myślę. Jam żołdak- ordynus, a nie śliski dyplomata. (chyba, że mowa o "Dyplomacie" Kazika ;) )

przejade cały świat na bizonie Co robię w życiu? Staram się brnąć przez nie powolutku:) Nie studiuję, może kiedyś jeszcze się tam wybiorę. Pracy aktualnie poszukuję, w wolnym czasie którego miewam czasem sporo, ostatnio jeżdżę na siłownię, słucham muzyki, oglądam horrory, czasem dorwę jakąś książkę...

Gość Może warto
Ciekawe... [zgłoś do usunięcia] Metalheart Ania 384 dzięki, ale napisałaś 'niechce juz miec rozrywkowych chlopcow dyskoteki zabawy' , więc sama rozumiesz. Metalheart... nie poznałeś dziewczyny, nie wiesz tak naprawdę co oznaczają słowa, które zacytowałeś, a już dziewczynę zaszufladkowałeś... Nieładnie... Rozrywkowi chłopcy są zawsze pociągający, bo stwarzają wrażenie, że przy nich nie da się nudzić. A dziewczyna widać zobaczyła, co jest w życiu ważne. Inna - dziewica - która nie doświadczyła prawdziwego życia - może po jakimś czasie mieć wątpliwości, czy na pewno chce być z Tobą do końca życia... i ... zostawi Cię... dla właśnie rozrywkowego chłopaka, który jej zaimponuje... I dopiero wtedy może sobie uświadomić, co jest w życiu ważne.. Cóż.. Takie jest prawo dżungli.. tak działa natura człowieka.. I... Uważaj na to jakie łatki kobietom przypinasz, bo wśród szkła (wg Twojej oceny) ominiesz prawdziwy diament, a wśród kamieni, które uznasz za diamenty, trafisz na zwykłe szkło...

Gość joanna sikorska
brzmi zachęcająco.....

Gość Speerdalajte glomby jedne

Może warto => Tego typu gadki przypominają mi prowokację artystyczną "Gówno jest smaczne".

przejade cały świat na bizonie => nie pluralizuj mnie tu. Ja jestem wyjątek. :P

przejade cały świat na bizonie => Bez używania wikipedii wiem kim był Kaliban ;). I, nie, nie chodzi tu o postać z uniwersum Marvela :P

Gość ja jestem szanujaca
ale juz zajeta ;)

przejade cały świat na bizonie => Znam trochę więcej nazw. A poza tym mam honor. Na sprzedaż. Wymienię go na lekko używane szczęście. Dopłacę :P

Nie szufladkuję ludzi...wpierw muszę wiedzieć o nich ciut więcej niż 2 zdania:P Miło się gada, lecz muszę jechać na wspomnianą wcześniej siłownię:) Moja poczta czeka;p

przejade cały świat na bizonie => Honor, póki nie sprzedany. :P Zastanowiwszy się był nad światem i szansami na prawdziwą miłość (zwrot w oba kierunki), stwierdziłem, że honor to zbędny ciężar. A rzeczy zbędnych trzeba się pozbywać. Po co mnie uczyć świnie śpiewać? Jeśli nie lepiej, to chociaż, łatwiej być Kalibanem niż Arielem.

przejade cały świat na bizonie => No i olano moje głębokie wyznania. Za grosz empatii w kobietach niema. To był cios w samo serce :P :D

Kaliban - księżyc Urana bądź niewolnik z dramatu Szekspira, niekorzesany i odrażający, google wie prawie wszystko:)

Metalheart => chodzi o to by coś wiedzieć bez googla. Na ulicy w trakcie konwersacji też korzystasz z lapka z podłączeniem do netu? :P Rozwijając ten koncept: teraz widzisz panie bracie, czemu ludzie tak bardzo tracą, kiedy poznać ich w realu. Nie maja dostępu do neta, a w głowie pustki ;).

przejade cały świat na bizonie => okrutna jesteś, pani na Chojniku. :P

Gość klnąca bardzo
'' [zgłoś do usunięcia] przejade cały świat na bizonie a jak ktos mieszka na drugim koncu Polski to co ? związek na odleglosc ? '' nosz Bizonico 😭

Oj drogi Kalibanie, gdy człowiek czegoś nie wie, nie jest wstydem odszukać tą wiedze:) apewne i ja posiadam wiele informacji o których Tobie nic nie wiadomo, i próżno byłoby ich szukać podczas rozmowy na ulicy:)