Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metalheart

Poznam szanującą się dziewczynę.

Polecane posty

Gość klnąca bardzo
ja ''mam'' 700 km 😭

Nie sztuką jest wypomnieć komuś brak wiedzy w jakimś wąskim temacie:) Związki na odległość raczej nie mają szans na przeżycie...

Gość klnąca bardzo
jeszcze kilka takich tekstów 😭

Metalheart => o metaloplastyce, mieczach z damaszku, odżywkach, dietetyce, teorii hiperstrun, rozwiązaniach serwerowych dla korporacji i innych też możemy porozmawiać. Wstydem jest nie umieć się przyznać do niewiedzy, jak już. przejade cały świat na bizonie => wszystko nie, ale warto wiedzieć na tyle, żeby przynajmniej umieć zadawać właściwe pytania. Rzucę kolejne hasło do googlania: Wodoszczelny Smith. :P Ja wiem, że jak człowiek jest wystarczająco ładny i głupi to jeszcze go za amerykańskiego aktora wezmą, ale ja urodę mam zbyt szorstką, więc uczyć się muszę :P

Gość klnąca bardzo
na zadupiu ;]

Gość klnąca bardzo
:D

przejade cały świat na bizonie => cóż, warto poznać kogoś ciekawego, nawet kosztem wyjścia na głupca. ;)

przejade cały świat na bizonie => więc jednak nie zdejmę Ci wianka, zaimponowawszy był swoją wiedzą? Szkoda :P Jestem pokorny wobec piękna stworzenia, ale wobec ludzi nie muszę. To ostatnie się nie sprawdza.

przejade cały świat na bizonie => więc jak widzisz mogę się chwalić nie wychodząc na głupca. I nie wrzucaj tak sobie. Może kiedyś jakieś zaczątki charakteru w Tobie zakiełkują :P

Gość klnąca bardzo
Tego kwiatu jest pół światu. ... a trzy czwarte gówno warte

przejade cały świat na bizonie => nie stać cię było na coś bardziej wyszukanego? poza tym wątpię, żeby coś urosło na tak nieurodzajnej glebie :P C'ya

Gość bureau veritas
Kaliban - Ty wulgarny czleku; i na dodatek autorowi chcesz podebrac dziewice ;)

bureau veritas => A czemu by nie? Mała podaż, a popyt wielki. Sądzę, że właściwie to można by się rozliczać w dziewicach. Tym bardziej, że złoty słaby, dolar gówno znaczy, a i euro słabo się trzyma :P

Gość bureau veritas
Zazwyczaj drogie jest to co rzadkie. Tylko pytanie czy luksusy sa dla wszystkich, mimo ze doceniaja i by chcieli ?;)

bureau veritas => po ekonomii: nie dla wszystkich, inaczej nie byłyby takie cenne. Niemniej jednak upowszechnienie towaru luksusowego, równa się wzrost stopy zyciowej społeczeństwa. Ale pozwolić sobie na dostarczenie dziewicy dla każdego chętnego ludzkość bedzie mogła sobie pozwolić dopiero po opanowaniu techniko klonowania na szeroką skalę. Myślisz, że gdyby w transporcie waluta straciła dziewictwo, kontrahent uznałby to za fałszerstwo i wyłudzenie? Może trzeba by wymyślić jakieś ubezpieczenie? :P

Dodam że moja ostatnia dziewczyna miała tak wygimnastykowane zwieracze że zakup dziadka do orzechów okazał się niepotrzebny.Sprawnośc tą uzyskała treningami kulą do burzenia domów. :classic_cool:

Gość bureau veritas
Kaliban - wiec sam sobie odpowiedziales ;) A co do klonowania - wtedy dziewictwo starciloby swoj status i nie byloby niczym cennym, a jedynie spelnienien marzen co poniektorych :P

O przepraszam! Czerwona herbata jest również ogólnie dostępna, a nie wyobrażam sobie dnia bez niej. ;)

Gość bureau veritas
Lecz dziewica jest sie tylko raz! :P - dlatego tak dobrze smakuje, chyba ze takie super odnawialne klony powstana haha;) Wiec gdzie tu slusznosc porownania dziewictwa do herbaty?