Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może mi to ktoś wytłumaczyć

nie rozumiem tych snów

Polecane posty

Jestem dziewczyną bardzo szczęśliwą, mam cudownego chłopaka i odwzajemnioną miłość. Jednak co jakiś czas mam sny związane z facetem z którym jakieś 3 lata temu próbowaliśmy stworzyć związek ale bezskutecznie. Te sny występują mniej więcej co pół roku i idealnie spełniają się w krótkim czasie. Przeraża mnie to bo w ogóle o nim nie myśle, widuje go przypadkiem bardzo rzadko i tak jak pisałam jestem zakochana w kimś innym. Spełniające się sny są tylko z jego udziałem, nigdy wcześniej nie miałam proroczych snów. Np. w ostatnim śnie przyśniło mi się że on nie jest szczęśliwy ze swoją dziewczyną i szuka pocieszenia u innych, i w niedlugim czasie przez przypadek dowiedziałam się że zmienił dziewczynę. Jak to wszystko wytłumaczyć?

Gość bllleee
może jakieś pokrewieństwo dusz albo telepatia

Gość edaria
możliwe że on myśli o Tobie

czy ktoś z Was też miał coś takiego?

Gość dziewczyna_żołnierza
kiedyś usłyszałam że sny odzwierciedlają stosunek do Ciebie tej osoby o której śnisz

Gość moze byc i tak
ze facet bawi sie w lucid dreams, czyli manipiluje swoimi snami ( jest o tym duzo na necie) i odwiedza w nich ciebie :)

Gość myśli o Tobie - to pewne
może Cię pragnie

Może i macie racje z tym myśleniem, bo jak mnie widzi to mam wrażenie że się przygląda rozmarzonym wzrokiem, czasem próbuje coś zagadać i podchodzi bardzo blisko.

Gość mmmkkkkkllllllll
może to przeznaczenie, może to właśnie te dwie połówki

Gość nutkadrobiazgu
Sprawdzają mi się sny i cieszę się że potrafię je poprawnie odczytywać. Zaczeło się banalnego momentu - poprosiłam koleżankę o książkę, bo miała mi ją przynieść. A ona powiedziała: skąd o tym wiesz ze miałam dać ci książkę , to miała być niespodzianka. Wtedy dostałam olśnienia, że dzień wcześniej mi się to przyśniło. Od tego momentu zaczęłam spisywać sny i opracowywać własny sennik. Interesuję się snami. Powiem, że każdy ma swój własny, indywidualny sennik. Już nie muszę spisywać snów - wiem co się wydarzy jak przyśnią mi się określone symbole. Co do proroczych snów - jest prawdopodobieństwo dość duże ze w Twoim przypadku on zapadł tobie tak głęboko w pamięć że mimo iż wasza znajomość się skończyła - to czujesz że nie wykorzystałaś wszystkich szans - dlatego mozesz miec takie sny. Pamietaj, że sen może miec znaczenie odwrotne. A to jak w snie widzisz parę, ślub - osób które faktycznie są w związkach ze sobą ,w moim przypadku jest w rzeczywistości rozpadem tychże zwiazków.

Gość fgdgd
ej to nic niezwykłego, nie dorabiajcie sobie teorii do snów. Śni się i co z tego ? Mi się była też śni i też mniej więcej raz na pół roku, czasami dwa. Czasami przyśni mi się a na drugi dzień ją spotykam gdzieś tam. O niczym to nie świadczy.

Gość ABRAKADABRA HKUS PKUS
TO CZARY :D