Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaty w trakcie rozwodu

Szukam kobiety, która nie ma żadnych doświadczeń z sexem analnym-mnie to brzydzi

Polecane posty

No autorze - moje uznanie :) jak czytałam kafe to miałam wrażenie że już wiekszość facetów na globie marzy żeby spenetrować kobiecy odbyt :) a wg mnie facet który ma takie ciągoty ma w sobie coś z cioty... normalny facet marzy o innym kobiecym otworze :D

Gość widac czlowieku ze masz
jakies kompleksy czy nie wiem co, co to za roznica czy babka cos robila ze swoja dupa czy nie, na czole tego wypisanego nie ma, i powiem ci ze na dupie tez nie. Wiec szukaj sobie takiej ktora nie jest fanka seksu analnego (bo takiej nigdy nie uda ci sie zaspokoic) a nie takiej ktora nigdy tego nie robila. A tak nawiasem mowiac to dziwny jestes, jakbys sprobowal raz w dupe to zdanie bys zmienil :p

Mi zależy na kobiecie, która nigdy tego nie robiła. Taka, która już tego spróbowała kojarzy mi się z wyuzdaniem

Dziewica może być, jeśli jej nie przeszkadza, że będę rozwodnikiem

W oralu nie ma nic złego

jak to w oralu nie ma nic zlego. jama ustna to czesc ukladu pokarmowego:P no,ja sie nie nadaje,okolo 10 partnerow,anal kilka razy,ale palce i jezyk w pupie to norma. do tego trzy aborcje.

Gość a moze ci przeszkadza
ze ona ma wiecej doswiadczenia od ciebie? I ze znalazla partnera z ktorym mogla eksperymentowac, a ty z jedna babka w porycji na trupa raz na dwa tygodnie...

Gość najgorzej jak kobieta ma za
soba aborcje i zdrade. taka to chyba tylko dla alfonsa dobra

dwa razy wpadlam jako mloda dziewczyna,biorac tabletki,niestety czesto zapominajac o wlasciwej godzinie itd a ostatnio wpadlam gdy spirala mi sie przemiescila u mnie w rodzinie mamy bardzo plodne kobiety:D jak widzicie mozna sie zabezpieczac i zajsc nie wierze ze wszystkie sa w stanie przez kilka lat zazywac tabletki zawsze o tej samej porze,kazdemu sie czasem zapomni

Miałem udane życie seksualne i eksperymenty. Natomiast anal jest dla mnie niehigieniczny i brzydzi mnie kobieta, której do tyłka wkładali. Niech sobie szuka faceta, co tez w odbyty wkładał (nawet męskie). Anal mi się też źle kojarzy, bo jestem tzw. homofobem. Lubię nabijać się z gejów, opowiadać o nich dowcipy, a określenia gej, pedał to największa zniewaga dla mężczyzny

ooo,zdrawde tez mam za soba! super,bawi mnie wasze podejscie. uwierzcie,fakty to tylko fakty. dopiero znajac wszystkie szczegoly mozna by osadzac...ale wy juz wiecie wszystko. na stos ze mna!!!!:D

Gość do agais
kobieta, ktora sie skrobala zasluguje na najwiekszego klienta burdeli. dla mnie taka po skrobance to prawie jak prostytutka

no bosko,do tego mam dobrego kumpla geja. JESTEM AUTOMATYCZNIE EKSKOMUNIKOWANA,ZDAJE SIE ALE CZAD

nie jestem po skrobance,tylko po wysysaniu zawartosci macicy hehe

Mnie zawsze kręciły panny z dobrych domów. Miałem tylko jedną partnerkę, ale to chyba głównie dlatego, że w wieku 17 lat zostałem chłopakiem najładniejszej dziewczyny w szkole no i głupio było nie starać się tak, żeby potem ona została moją żoną. No i została, ale to już przeszłość

no coz,moj facet nie jest klientem burdeli... tworzymy wraz z corka wspaniala rodzine,corka ma 4 latka ale my jestesmy razem od 12

masz wspaniale podejscie do zycia. ozeniles sie z nia zeby glupio nie wygladalo:D

To kiedy Ty miałaś czas mieć tych 10 partnerów? Jako nastolatka? Czy może część to zdrady? Wybacz, ale dla mnie małżeństwo po zdradzie szczęśliwe już nie jest. Ja zdrady nie przebaczyłem

coz z dobrego domu nie jestem na pewno...dziadek,babka,matka-ciagle w kosciele byli zdecydowanie zarazeni za to ich postepowanie wobec innych ludzi i siebie wzajemnie-dokladnie odwrotne od tego czego jezus nauczal

Po prostu niektórzy od partnera wymagają standardów moralnych. Dla mnie kobieta przede wszystkim nie powinna się kojarzyć z dziwką i budzić moralnych kontrowersji. Powinna być obiektywnie, uniwersalnie porządna

zdrada byla tylko z jednym,jako zemsta bo on tez mnie zdradzil. bylo to jakies 8-9 lat temu. a wczesniej po prostu nie bylam swietoszka i co kilka miesiecy z kims tak sie przespalam kto mnie akurat zauroczyl zawsze lubilam seks i tyle nastolatka nie,to tak pomiedzy 18-20

Mnie w domu wychowali, że kobieta powinna być przede wszystkim porządna. Jak widać niestety mojej żonie ta porządność przeszła, ale ja się nie podaje i szukam nowej muzy

u mnie morlane kontrowersje budzi np ozenek w celu,zeby glupio nie wyszlo klamstwo-przede wszystkim obgadywanie osadzanie rodzenie dzieci,na ktore sie nie ma pieniedzy i CZASU i inne takie

Źle mnie zrozumiałaś. To była wtedy tak fajna dziewczyna, że po prostu było kogo kochać i dla kogo się starać. Poczułem się wtedy jakbym złapał Pana Boga za nogi. Nie byłem wtedy brzydalem, wręcz przeciwnie, ale i tak dla mnie chodzenie z nią wtedy było niemal jak sen

to mnie zaskoczyles.Jak mozna kierowac sie z jakiego domu,srodowiska pochodzi partner:O sam widzisz,ze to sie nie sprawdza:)

Dziewczyna z dobrego domu w sensie dziewczyna porządna, ułożona, bez burzliwych przejść za sobą, nie mająca na koncie zdrad, aborcji

Gość najpierw dostan rozwod
a potem sobie kobiety szukaj :o brzydza mnie propozycje facetow ktorzy nie maja co ruchac wiec sobie nowej szukaja bedac nadal w zwiazku ... co do analu - ciekawe jaki w tobie jest kompleks ze tego nie lubisz - obstawiam ze wlasnie masz b.duzo z GEJA :D 🖐️ dlatego ta mysl wypierasz nawet w postaci analu z kobieta .... na kafeterii to szukaja dziewczyn jacys popaprance - z ulozmnosciami z tego co da sie zauwazyc.