Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaty w trakcie rozwodu

Szukam kobiety, która nie ma żadnych doświadczeń z sexem analnym-mnie to brzydzi

Polecane posty

Ten związek jest tylko na papierze. Rozwód jest z jej winy, więc ja jestem czysty. Niedługo już może znowu będę wolny, a o sex mi nie chodzi, ale o prawdziwy związek

Gość absolutnie podzielam twoje
zdanie w tej kwestii. Sex analny to po prostu ohyda. Mam 32 lata i nigdy nie miałam doświadczeń tego typu i wiem , że nigdy mieć nie będę. Nie jestem po żadnym rozwodzie i nie miałam zbyt wielu partnerów seksualnych, chociaż przyznać muszę, że na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej nie narzekam. Pozdrawiam! p.s. Nie wiem, czemu ludzie tak wcześnie decydują się na związek małżeński (19-24lata). Z mojego otoczenia, wszycy, którzy tak wcześnie się pobrali, są już po rozwodach... w sumie , prztrwała tylko jedna para... ale nie wiadomo, czy się to nie zmieni niebawem...

Gość Eloe
Żonaty, skąd jesteś? Podaj przynajmniej województwo

Wziąłem ślub mając 26 lat

Gość A jak poznasz czy nie
miałam anala?

Aktualnie Kujawsko-Pomorskie

Gość no jasne
rozwod w toku a ty chcesz nowy zwiazek a to ze niby nie z twojej winy nie oznacza ze zona jest tylko odpowiedzialna za jego rozpad przemysl lepiej co spieprzyles w tym malzstwie zamiast powielac bledy z nowa dziewczyna nie szukasz seksu a zakladasz temat - glownie w kt chodzi o seks .... puknij sie

Gość srać mi się zachciało
od tego czytania waszych wypocin :P

Liczę na szczerość. Myślę, że kobieta mająca za sobą anal i lubiąca go nie miałaby celu w okłamywaniu mnie, skoro i tak jesteśmy z różnych, innych bajek

Cześć mam 18 lat to problem? Jestem dojrzała i nigdy mi żaden jeszcze nic nie robił z pupą ale jeden już chciał ale się nie dałam :) Jestem mądra, porządna i chcę mieć dzieci :) Jestem piękna :) Odpisz proszę...

To, że przeszłość kobiety jest dla mnie ważna, nie znaczy, że szukam panienki do łóżka. Szukam nowego, porządnego związku

Gość zaglądam sobie do kafeterii
ponieważ poznaję w ten sposób Polskę, jak na dłoni widać tutaj wady naszego narodowego charakteru, mentalność prowincji świata, schematy w rachach których żyjemy. strasznie smutny ten nasz obraz... strochę to było nie na temat, ale nie mogłam się oprzeć... mnie się żyje w miarę dobrze, chociaż uświadomiłam sobie to dopiero wtedy, kiedy zaczęłam tutaj zaglądać :) ... tak , jak autor topiku, nie uznaję sexu analnego.

"żonaty w trakcie rozwodu" proszę odezwij się, ja jestem taka że potrzebuję czułości i męskiego dotyku i sex analny jakoś od zawsze mnie odstraszał ...

Gość 26letni chłopak
jest zdecydowanie za młody na małżeństwo, niestety. Ja mam wrażenie, że psychicznie jest on w stanie udźwignąć taką sytuację dopiero w okolicach 35 roku życia. Sex analny jest wstrętny.

Gość agnes g szukasz pomysłu
na życie? myślisz, że męski dotyk Ci je wypełni? no właśnie, to jest Polska. Głupie panienki wyprodukowane przez mało rozgarniętych ludzi... Idź dziecko się lepiej poucz, a nie męskiego dotyku będziesz szukać. Zrób coś ze swoim życiem najpierw, żeby Cię facet nie kopnął w tyłek, jak już Cię wygłaszcze i mu się znudzisz...

Gość a dlaczego szukasz
tutaj partnerki na forum?? nie mozesz poszukac w realu?? a nawet jak szukasz przez internet to wez pod uwage ze tutaj znajdziesz tylko ogolne opinie i nie wiesz nigdy kto to pisze czy nie pisze tego jedna i ta sama osoba ja tez szukam kogos , partnera nie neguje szukania drugiej polowki w sieci ale dlaczego szukasz tutaj?? i dlaczego nie piszesz nic o sobie tylko o tym analu non stop dlaczego nie napiszesz jakie ksiazki lubisz czytac, jakiej muzyki sluchasz, jak lubisz spedzac wolny czas - bo to chyba jest najwazniejsze wyraziles juz w temacie postu ze nie chcesz miec nic wspolnego z kobieta ktora uprawiala seks analny i pownienes na tym zakonczyc ten temat - bo nie powinno sie wnikac w preferencje seksualne innych ludzi i kazdy powinien robic to na co ma ochote nie wolno nikogo do niczego zmuszac a ty caly czas drazysz ten temat tak jakby cale twoje zycie krecilo sie wokol tego a nie pomyslales o tym ze kiedys spotkasz kobiete spodobacie sie sobie i sprobujecie razem zyc jesli ty juz na poczatku zaznaczasz ze anal jest dla ciebie nie do zaakceptowania to myslisz ze nawet jakby miala za soba takie doswiadczennia to powiedzialaby by ci prawde??? przeciez tego nie mozna sprawdzic w zaden sposob sam skazujesz sie na to zeby nikogo nie znalezc nikogo bo glownym kryterium oceny kobiety w twoim wypadku jest sfera seksualna i tylko wokol tego sie krecisz, a kobieta to nie tylko seks dla mnie taki facet z ktorym bym sie np umowila i na pierwszym spotkaniu powiedzialby mi - ale wiesz nie toleruje seksu analnego - bylby skreslony. jesli od razu wyskakujesz z tematem seksu to wiadomo ze nie traktujesz kobiet jak rownozednych partnerek i myslisz tylko o jednym. zastanowa sie. i jak chcesz kogos szukac to nie okreslaj na dzien dobry swoich preferencji seksualnych tylko swoj charakter. jesli chcesz zaczac od preferencji seksualnych i tylko to jest dla ciebie wazne to poszukaj jakis ogloszen erotycznych

Gość lesneee
ja mam 26 lat i nie lubie seksu analnego, ale ty jakis dziwny jestes :P ogolnie oprocz anala to wychodzi ze mnie niewyżyte zwierze wiec jesli szukasz potulnej klody to chyba do klasztoru? choc kto wie co one tam w tych klasztorach wyprawiaja :P

Gość Eloe
Żonaty, wydajesz się być człowiekiem z innej, być może ciut lepszej, epoki. Mam nadzieję, że jesteś autentyczny w tym swoim poszukiwaniu, bo czytając powyższe posty możnaby przypuszczać że uganiasz się jak Don Kichot za wiatrakami:). Dziwię się kobietom, które znajdują w "tym" coś więcej niż tylko potrzebę schlebiania męskiej i dość egoistycznej potrzebie zdominowania kobiety w jej największej intymności. Sama mam lat 25 i wiem jak ciężko mieć w życiu ideały czystości do ślubu, miłości innej niż ta w toalecie między jedną a drugą piosenką w klubie, albo też poszanowania kobiecej intymności. Życzę Ci byś znalazł to czego szukasz.

Gość zapewne autor
sie dowiedzial ze jego zona lubila anal a on nie mogl spelnic jej oczekiwan no i zdrada gotowa :o teraz ma uraz do konca zycia na sam dzwiek tego slowa Eloe - no tak, katolicy widza swiat w kolorze czarno-bialym. Albo seks po slubie albo seks w toalecie po 2 godzinach :D🖐️ Pozycja to tylko misjonarska albo maleznstwo biale ( najlepiej - najczystsze bo seks przeciez jest zlyyyyy ....a kysz )

Odezwij się do mnie na gadu 5009303 pogadamy na spokojnie Nie pożałujesz obiecuję

Gość Eloe
Wydaje mi się, że kojarzenie seksu po ślubie z katolicyzmem jest bardzo dużym uproszczeniem i przejawem zaściankowego myslenia. Nie znam osoby (a już na pewno sama nią nie jestem), która rezygnowałaby z seksu przed ślubem z obawy o reakcję mamy lub księdza w konfesjonale. To właśnie ludziom krytykującym katolicyzm trudno jest zrozumieć głębszą motywację do powstrzymania się od współżycia. Wbrew pozorom widzę, że świat ma dużo odcieni szarości, nie patrzę na świat jak na dwa bieguny, że albo świętość albo łajdactwo. Postuluję jedynie, że mniejsze gromy spadają na osobę która przyznaje się do trzech aborcji niż na osobę która przyzna, że uznaję w sypialni pewne ograniczenia. Religia nie ma tu nic do rzeczy.

oj chyba autor zasnął albo dał sobie spokój niestety :(

Gość Eloe
ojej, spadł mi moherowy berecik :(

Gość do eloe
A z czym mozna koajrzyc w naszym kraju ? No dobra mozesz byc swiadkowa jehowy albo innego wyznania, co wskazywaloby, ze takie sztywne zasady narzuca jedynie ludziom RELIGIA. Teraz rozumiesz?Jakos nie znam ani jednego ateisty, ktory czekal z seksem po slubie ( cywilnym oczywiscie :D) I kto pisze o zerygnacji z powodu reakcji kogokolwiek ? :o Moze jednak masz z tym wiecej do czynienia niz sie tobie wydaje . Postuluję jedynie, że mniejsze gromy spadają na osobę która przyznaje się do trzech aborcji niż na osobę która przyzna, że uznaję w sypialni pewne ograniczenia. Religia nie ma tu nic do rzeczy. ------ to jest dopiero zascianek :D zrob eksperyment i zaloz temat ze usunelas 3 ciaze, bo zapomnialas tebletek :) powodzenia 🖐️ p.s. bylam katoliczka i wiem czym to smierdzi, tak wiec znow nie trafilas

Gość Eloe
Jak się nie ma nic rozsadnego do powiedzenia, albo pomysłu na nicka- mozna sie podszyć. I jak to o Tobie świadczy?:)

Gość Lusi64
Myślę ,że z tego rodzaju seksem jest coś nie tak z ludźmi.Dla mnie też wydaje się coś nie tak jeśli ktoś z tego czerpie przyjemności.Nie potępiam, próbuję zrozumieć i myślę ,że kobiety jeśli się na to godzą to robią to tylko dla swojego partnera ale jest mi trudno uwierzyć w to ,że czują się z tym dobrze . Takie jest moje zdanie i dobrze ,że mogę to z siebie wyrzucić...

Gość Eloe
O mnie świadczy tylko dobrze to, że zamierzam czekać z utratą dziewictwa do 60-tki, kobieta jest jak wino... :)

z dziwką w łóżku bym nawet chciała być kojarzona,a budzić moralne kontrowersję mogę i na co dzień ;) niewyżytym zwierzem bywam, wyuzdana jestem, za to bezwzględnie porządna nie dodatkowo i tak się nie nadaję jestem załamana i poruszona swym złym prowadzeniem się :D