Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilia nad stawem

dziwne uczucie podczas seksu

Polecane posty

dziewczyny staramy sieo dziecko, we wtorek robie test, wczoraja kochalismy sie z mezem, powiedzial ze bylo jakos ciasno i tak dziwne. Czy ktoras z Was tak miala jak byla w ciazy?? I czy mozliwe jest ze podczas ciazy nie ma sie ochoty na seks, kiedys moglam sie kochac codziennie a teraz od tygodnia nie mam w ogole ochoty

Gość kakakaka 1234
jak jest się w ciąży to macica jest specyficznie spulchnina,ale przecież członek nie wchodzi do macicy tylko do pochwy więc nie wiem skąd to uczucie ciasnoty.... ja na początku ciąży,pierwszy trymestr miałam dużą ochotę na seks i łatwość w osiąganiu orgazmów jak zawsze zresztą dotąd, a odkąd jestem w 2 trymestrze to ochota na seks trochkę zmalała i nie umie osiągnąć ograzmu,mam z tym wiele trudności,ale czytałam że to normalne,że jest albo duża łatwość w osiąganiu orgazmu lub duża trudność,ja mam na zmianę,raz to raz to... zrób test i najlepiej badanie krwi na beta hcg :) Powodzenia ! 3mam kciuki :)

kiedys czytalam na jakims forum i kilka dziewczyn pisalo ze na poczatki ciazy ich partnerzy mowili ze jakos inaczej jest, ciasniej jak sie kochaja. Myslalam ze ktoras z Was tak miala.

Gość moj tez tak mowil

Gość 4 miesiac
Ja tylko pamietam ze powiekszyly mi sie brodawki,śmialam sie z moim narzeczonym ze nie zaniedbuje piersi i rosna no i po2 tyg mialam dostac okres -nie przyszedl ,zrobilam test a nawet 2 no i wyszly 2 kreseczki ;)

też tak miałam ;) przez pierwsze 3-4 miesiace ciąży ;) po prostu narządy płciowe są przekrwione i napuchnięte co daje uczucie ciasności ;)